Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 920 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.5' WXGA PureMotionHD+ | 8.7MP - 1080p ] (1561. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.372
Cevap
90
Favori
1.145.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15591560156115621563
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Bende şuan windows 10 teknik önizleme olmasına rağmen-şarj sıkıntılı bir sistem şuan için- bir günü çok rahat çıkarıyor. 8.1 denim de iken de aktif kullanımda bir buçuk günü gördüğüm oluyordu.

920, nokia lumiaların içinde en sağlamı bana kalırsa. Henüz microsoft lumiaları kontrol edemedim hiç.

Teşekkür ederim yanıtınız için. Hatta sormayı unutmuştum windows 10'a da güncellenebilecek yani. İyi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

Bende şuan windows 10 teknik önizleme olmasına rağmen-şarj sıkıntılı bir sistem şuan için- bir günü çok rahat çıkarıyor. 8.1 denim de iken de aktif kullanımda bir buçuk günü gördüğüm oluyordu.

920, nokia lumiaların içinde en sağlamı bana kalırsa. Henüz microsoft lumiaları kontrol edemedim hiç.

Teşekkür ederim yanıtınız için. Hatta sormayı unutmuştum windows 10'a da güncellenebilecek yani. İyi...

Windows 10 bütün lumialara gelecek. Ancak tüm özellikleri ile değil. Örneğin ekranı ikiye bölme 920'lere gelmeyecek. Yada continuum özelliği şuan mevcut hiç bir lumia da olamayacak. Bazı sensör gerektiren özellikler vs. Bana sadece telefon lazım diyorsanız 920 işinizi görür. Ama bir yandan da teknolojiyi yakalayım diyorsanız win10 ile birlikte çıkan yeni bir lumia bekleyin derim. Naçizane fikrim.

• quote:

Windows 10 bütün lumialara gelecek. Ancak tüm özellikleri ile değil. Örneğin ekranı ikiye bölme 920'lere gelmeyecek. Yada continuum özelliği şuan mevcut hiç bir lumia da olamayacak. Bazı sensör gerektiren özellikler vs. Bana sadece telefon lazım diyorsanız 920 işinizi görür. Ama bir yandan da teknolojiyi yakalayım diyorsanız win10 ile birlikte çıkan yeni bir lumia bekleyin derim. Naçizane fikrim.

Ben çok ucuza 920 gibi zamanının en üst modelini alabileceğim için düşünüyordum. Yoksa yeni modelleri düşününce bir sürü marka işin içine gidiyor. Ben bu 920'yi 400 TL'ye alabiliyorum, sıfır ve resmi garantili olarak. TR'de değil tabi.
    -
    Windows 10'un kemik özellikleri bile bence hayli yeterli olacaktır benim için.
    -
    Hmm Şimdi Sony Xperia Z buldum 500 TL ! Bu daha iyi sanırım ! 1.5 Gb. Ram ve 1920x1080 ekran su-toz geçirmez vs. Ben bunu alayım !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 6 Temmuz 2015; 15:52:10 >

• Windows marketin çok gelişmesi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: metekmete

Windows marketin çok gelişmesi lazım

Valla benim oyun ile zerre işim oluyor ancak. O d bir yerde beklediğim zaman ancak oyun bakıyorum. Bu oyunlar da tetris türü olsa bile yeter. O sebeple hızdan çok bana stabilite ve pil ömrü, yüksek çöznürlük ekran olsa tamamdır. Sony Xperia Z gördüm şimdi 500 TL'y bu full HD, bunu alıyim daha iyi göründü.
  • MARKET SADECE OYUN İÇİN DÜŞÜNÜLMEMELİ
    BANKACILIK UYGULAMALARI
    BİRCOK SİTENİN MOBİL VERSİYONLARI
    HAYATI KOLAYLAŞTIRAN UYGULAMAR V.B BİRCOK ŞEY
    ANDROİD SEVMEM IOS PAHALI MİCROSOFT PİYASAYA GİRDİ GİRDİ YOKSA HAYAT MOBİLE DONÜYOR. MİCROSOFT ZATEN GERİDE KALDI RAKİPLERİNDEN ON KAT DAHA HIZLI OLMALI.
  • jiddi kullanıcısına yanıt
    Xperia z ve z1 in nin ekranı berbattır , çozunurluğe aldanmayın.

920 her turlu hem z hemde z1 i tokatlar. Ama z2 lumia 920 den daha iyidir.

[ Nokia Lumia 920 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.5' WXGA PureMotionHD+ | 8.7MP - 1080p ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE73ABCD2 -- 6 Temmuz 2015; 19:38:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcoyundelisi

Xperia z ve z1 in nin ekranı berbattır , çozunurluğe aldanmayın.

920 her turlu hem z hemde z1 i tokatlar. Ama z2 lumia 920 den daha iyidir.

[ Nokia Lumia 920 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.5' WXGA PureMotionHD+ | 8.7MP - 1080p ]

Burada üstün yönleri o kadar çok ki Xperia Z'nin...
    Hani 1-2 yön olsa es geçilir belki de...
    http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5204&idPhone2=4967

- 1080 x 1920 pixels (~441 ppi pixel density) (920'de 768 x 1280 pixels (~332 ppi pixel density)
    - 2gb ram (920'de 1 gb.)
    - Adreno 320 GPU - (920'de Adreno 225)
    - IP57 certified - dust and water resistant
    - 5.0 inches (~69.8% screen-to-body ratio) (920'de 4.5 inches (~62.5% screen-to-body ratio)
    - Ekran parlaklığı baya bi iyiymiş 920'nin !.. Xperia Z'nin az ama mesela Lumia X kullandım ondan iyi imiş ki bu çözünürlük, bu pixel yoğunuluğu ile çok daha iyi olacaktır. Aslında ben özellikle windows işletim sistemi istiyorum Windows 10 ile gelişeceğini umut ettiğimden.

Ben wp fanatiği değilim çoğu kez buradada eleştirmişimdir. Ama kendim xperia z yi test ettiğinde menülerde geçişlerde bile kasıldığını takılmalar olduğunu gözlerimle gördüm .Fullhd ekranı kaldırması için adreno 330 gerekiyor , adreno 320 yetersiz kalıyor .Ekranı zaten leşti ,, yani çözünürlük yüksek olabilir ama panel dandik olduğundan önermedim. . Ayrıca onun kamerasıda çok kötüdür .

Almak istiyorsanız buyrun şimdiden hayırlı olsun, ama şunu söyliyeyim L920nin rakibi xperia z2 dir Birisi gelip bana xperia z veya z1 ile kendi kullandığım 920yi takas teklif etse kabul etmem.Ama z2 teklif etse hiç durmam hemen takas ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE73ABCD2 -- 7 Temmuz 2015; 0:30:58 >

Sn.jiddi,

Bu forumda gerçekten dürüstçe ve gerçek samimi düşüncelerini paylaştığına inandığım kişilerden birisidir Sn.pcoyundelisi,

Bende yaklaşık 1 sene önce Lumia 920 aldım, fotoğraf kalitesi dışında Android işletim sistemine kesinlikle kafa tutamaz bu telefonlar. Yukarıda arkadaşımız da yazmış market diye, marketi oyun olarak düşünmeyin, neredeyse hiç bir bankanın yada kamu kurumunun ciddi programları yok. Yada diğer türlü kullanım kolaylığı sunabilecek hiç bir uygulama yok, ya çok dandik yada saçma sapan beş para etmeyecek uygulamalar bile paralı. Emeğe saygı elbette paralı olabilir ama dediğim gibi Androidde envayi çeşit uygulama bulunabilirken alternatif olarak bunda yok.

Ama ben beklerim alayım windows 10 gelecek süper olacak diye ciddi bir inancınız varsa, ben bu inancı taşıyamıyorum malesef, alın içinizde kalmasın

• quote:

Ben wp fanatiği değilim çoğu kez buradada eleştirmişimdir. Ama kendim xperia z yi test ettiğinde menülerde geçişlerde bile kasıldığını takılmalar olduğunu gözlerimle gördüm .Fullhd ekranı kaldırması için adreno 330 gerekiyor , adreno 320 yetersiz kalıyor .Ekranı zaten leşti ,, yani çözünürlük yüksek olabilir ama panel dandik olduğundan önermedim. . Ayrıca onun kamerasıda çok kötüdür .

Almak istiyorsanız buyrun şimdiden hayırlı olsun, ama şunu söyliyeyim L920nin rakibi xperia z2 dir Birisi gelip bana xperia z veya z1 ile kendi kullandığım 920yi takas teklif etse kabul etmem.Ama z2 teklif etse hiç durmam hemen takas ederim.

Öyle bi takas teklifi gelse de havada kapsanız bence. 1 sene boyunca 2 telefonu da kullandım ve Z'nin KitKat ile teklediğini görmedim. Ağır oyunlar da dahil. Kamerası da ''çok kötü'' şeklinde tanımlanmamalı. Bir Carl Zeiss lensi olmayabilir ama zamanının çoğu telefonundan üstündür kamerası.

• quote:

Orijinalden alıntı: ulasates

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

Teşekkür ederim arkadaşlar tecrübe ve fikirlerinizi paylaştığınız için, bilgiler için, kaynak için. Eksik olmayın.
    Valla işte kağıt üzerindeki veriler Xperia Z yönünde çok daha cezbedici.

Kamerası da bence hiç kötü görünmüyor. 13mp. yi zaten ben 3mp. ufaltırım ki o bile fazlası ile yeterli her türlü ortamda paylaşım için. Bugün Full HD görüntü 2.1 mp çözünürlük demek ondan bile yüksek olur.
    Mesela şurada 3mp scaled seçip bakılabiliyor:http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=5204&idPhone2=4967&idPhone3=6538

v5.1 (Lollipop) işletim sisteminde kasıyor mu bu ? Bu arada konu dışına çıkıyor isem xperia Z başlığına gideyim ?

• Merhabalar,

Eşim için aldıgım ve ılk gunden bugune oldukca severek kullandıgı L720(denim), son bır kac gundur, Arama+SMS Filtresi uygulamasının acılmaması ve hata vermesı sebebıyle can sıkmaya basladı.

Google aracılıgı ıle yaptıgım arastırmalarda yurtdısında da baya sıkayetcısını gordum. Bazı yerlerde telefonun fabrıka ayarlarına dondurulmesı tavsıye edılıyor ama ıcındekı krulum ve bılgılerın ucmasını ıstemıyorum. Bazı cevapalrda Arama+SMS ve/veya Extralar+Bilgi uygulamalarının kaldırılıp tekrar kurulması tavsıy eedılmıs ama bu uygulamaları nasıl unınstall edecegımı/guncelleyecegımı bulamadım. Ulke(Region) ayarını degısıtr/Tarıh saat otomatık guncellemeyı kapatıp ılerı tarıhe al ve guncellemeyı kontrol et gibi tavsıyelerı de denedım ama bana mısın demedı.

Nasıl cozerız fıkrınız var mı? (Uygulamayı unınstall etmeyı veya guncellemeyı denedım ama ne unınstall butonu, ne de Store da guncelleme butonu goremedım)
  • Arkadaslar ikinci el almis oldugum lumia 920 acilmamaya basladi, sarja takinca titriyor ekrna nokia yazisi geliyor ve resetleniyor telefon,sarjdan cekince kapali kaliyor.icini acim bakiyim dedim cogu parca oksiletnmis, daha onceden kurcalanmis.Sorunum anakarttan mi yoksa bataryadan mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: einlied

Arkadaslar ikinci el almis oldugum lumia 920 acilmamaya basladi, sarja takinca titriyor ekrna nokia yazisi geliyor ve resetleniyor telefon,sarjdan cekince kapali kaliyor.icini acim bakiyim dedim cogu parca oksiletnmis, daha onceden kurcalanmis.Sorunum anakarttan mi yoksa bataryadan mi ?

Alırken denediniz mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temiz faturalı garantili Lumia 920 aranıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YellowBlackMan

Temiz faturalı garantili Lumia 920 aranıyor.

Kolay gelsin.
    Lumia 920 Lumia ailesi içerisindeki en sağlam telefon olduğundan pek sahipleri tarafından terk edilecek bir telefon değildir diye biliyorum!
    İşiniz iş...

Umarım bulursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: badtrip

quote:

Orijinalden alıntı: YellowBlackMan

Temiz faturalı garantili Lumia 920 aranıyor.

Kolay gelsin.
    Lumia 920 Lumia ailesi içerisindeki en sağlam telefon olduğundan pek sahipleri tarafından terk edilecek bir telefon değildir diye biliyorum!
    İşiniz iş...

Umarım bulursunuz.

Hocam bende anladım bulamayacagımı ve sahibindende aldım nokia lumia 735 bakalım ilk lumia deneyimim olucak :)
  • Bu lumia 920 valla evladiyelik cihazmış, insan kullandıkça anlıyor. Hem tasarım hem malzeme kalitesi kamerası vss. Telefon kaç yıl oldu çıkalı hala eskimedi. 2012 de çıkan diğer marka telefonlara bakıyorum hepsi hurdaya ayrıldı. Nokia gerçekten uzmanlığını konuşturmuş. Cihazın ağırlığı bile kendine has hava katıyor.

Ama veyahut lakin içindeki işletim sistemi tırt : ))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE73ABCD2 -- 7 Ağustos 2015; 0:30:51 >
  • quote:

Bu lumia 920 valla evladiyelik cihazmış, insan kullandıkça anlıyor. Hem tasarım hem malzeme kalitesi kamerası vss. Telefon kaç yıl oldu çıkalı hala eskimedi. 2012 de çıkan diğer marka telefonlara bakıyorum hepsi hurdaya ayrıldı. Nokia gerçekten uzmanlığını konuşturmuş. Cihazın ağırlığı bile kendine has hava katıyor.

Ama veyahut lakin içindeki işletim sistemi tırt : ))

Geçen gün çıldırttı beni ama!

İlk nokia telefonum 1020 idi.
    Telefonu kapadım. Sabah bir daha açılmadı! servise verdik, 40 günü aşkın zaman geçti... neyse iade aldık parasını.

920 aldım sonra.. İlk göz ağrım. Geçen hafta kankayla buluştuk, telefon bir kilitlendi, açılmadı!
    Bu Win Phone cihazlarda var bu hastalık! maalesef.
    İşin kötüsü Iphone'da DFU da açıyorsun en azından boot ettiriyorsun bir şekilde.
    Bizde o da yok!
    Allahlık...

Ama seviyoruz o ayrı mesele :(

• 
Sayfa: önceki 15591560156115621563
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.