Şimdi Ara

nokia lumia 925

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar suan lumia 525 kullanıyorum.lumia 535ten işlemci yüzünden vazgctim.lumia 925 almalımıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alabilirsin ama güncelleme desteğinin bitmesine az kaldı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • windows 10 u da alır sonrasında güncelleme gelmez zaten.Güncelleme istiyorsan Microsoft Lumia 535 alıcaksın ucuz zaten ama onunda donanımı yok.Bende 925 i seçtim yanlış mı yaptım bilmiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

alabilirsin ama güncelleme desteğinin bitmesine az kaldı

Dün forumda biri Kasım 2017'ye kadar güncelleme alacağını yazmıştı L925'in
  • cicekoguz kullanıcısına yanıt
    525 beğenmiuştim başta ama işlemcinin düşük olması canımı sıktı

• Fadeout kullanıcısına yanıt
    keşke alsa ama ben zannetmiyorum o kadar güncelleme alacağı.Gerçi eski lumiaların hepsi 8.1 aldı o da ayrı bi konu ama
  • lumia 925'in alamadığı güncelleştirmetiyi lumia 535 mi alacak?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia N95
    13 yıl önce açıldı
    Nokia 808 Pureview
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 925 bataryası yetersiz, aşırı ısınan bir telefon.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

alabilirsin ama güncelleme desteğinin bitmesine az kaldı

Dün forumda biri Kasım 2017'ye kadar güncelleme alacağını yazmıştı L925'in

microsoft un 3 yıl güncelleme sözü var şimdiye kadar tuttu bu sözü 925 w10 dan sonra yine güncelleme alacaktır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende dün akşam sipariş verdim Luima 925. Hayırlısı artık güncelleme gelir mi gelmez mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulobey10

Bende dün akşam sipariş verdim Luima 925. Hayırlısı artık güncelleme gelir mi gelmez mi.

Güle güle kullanin hocam.İlk izlenimlerinizi de paylasin lütfen :))

• quote:

Orijinalden alıntı: cicekoguz

quote:

Orijinalden alıntı: sulobey10

Bende dün akşam sipariş verdim Luima 925. Hayırlısı artık güncelleme gelir mi gelmez mi.

Güle güle kullanin hocam.İlk izlenimlerinizi de paylasin lütfen :))

Sağolun kargo bugün geçer elime heralde şu anda lumia 620 kullanıyorum. Bakalım neler değişecek

• Güncelleme konusunda Microsoft kadar kalite bir firma yok. En eski modellere bile güncelleme veriyorlar. Tamam geç geliyor ama geliyor. 925 e güncelleme gelmesi zor diyenler veya Windows 10 dan sonra gelmez diyenler neye göre diyorlar bilmiyorum. 925 bence güncel ve kaliteli bir cihaz. Kamera kalitesi de muhteşem. güle güle kullanın.
  • abdullaharif kullanıcısına yanıt
    Ya zaten bi Microsoft calisani değilim ben kendi tahminimce söylüyorum.Peki w10 dan sonra güncelleme gelicek diyenler bunu neye gore söylüyor diye sorarlar adama

• Telefon elime geçri. Tasarımı gerçekten çok hoş. Ekranı ve renkleri güzel gözüküyor. Henüz video falan izlemedim veya fotoğraf çekmedim anca gerekli programlarımı yükledim zaten şu anda da şarj oluyor.

Isınma olayı ise var ama kılıf kullanarak hissedeceğinizi sanmıyorum.

Bundan önce kullandığım Lumia 620 den farklı olarak ilk açılışta hiçbir kasma donma olmadan açılması ve kutucuklarım yüklü olarak gelmesi(620 de bazen kutucuklar boş olarak geliyor ve sonradan yükleniyordu.) dikkatimi çekti. Artık diğer farkları kullanarak görücem.
  • sulobey10 kullanıcısına yanıt
    925 güzel telefon hocam ya güle güle kullanın tekrardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cicekoguz -- 22 Ocak 2015; 14:49:29 >
  • cicekoguz kullanıcısına yanıt
    Valla bir dakka sonra yaşamamız garanti değil zaten. Teknolojisi batsın:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cicekoguz

Ya zaten bi Microsoft calisani değilim ben kendi tahminimce söylüyorum.Peki w10 dan sonra güncelleme gelicek diyenler bunu neye gore söylüyor diye sorarlar adama

Mİcrosoft'un yine kendi açıklamasına güvenerek söylüyorlar. Güncelleme desteğinin 2017 11. ayına (11 olduğuna emin değilim) kadar devam edeceğini microsoft açıklamıştı.
  • NamelessWonder kullanıcısına yanıt
    öyleyse yaşadık yani
  • Benim de lumia 925 var arkadaşlar ama ekranda dalgalanmalar oluyor bazen şarz dayken baktığın zaman aşırı ısınıyor ana şarzdayken kurcalarsan aşırı derecede ısınıyor onu blirtiyim arkadaşlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.