Şimdi Ara

Nokia Lumia 925; dünyanın ilk 6 katmanlı kamera lensine ve ISO 3200 desteğine sahip akıllı telefonu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
11.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • foto kalitesine bakalım bakalım.yani bakmak lazım. ultra piksel hikayesine dönmnesinde..

• ısrarla çevreme akadaşlaımıa nokia savunurum yıllardır nokia sektörde her zama ilkleri bulan yapan firmadır 920 kullanıyorum şu an aa kardeşim sen 925 neden 920 ile aynı çıkarırsın bunasıl bir mantık hadi onu bırak yan çerceve aliminyum arkası polimer malzeme eee ne özelliği kaldı artı niye işlemcin yksek değil kameran 10 megapiksel değil bence stratejibu oldu lumia 920 stoklarda çok yüksek var amaç bu cihazla vurmak piyasayı yani lumia 920 satmak insanlar artıkgaliba haklı olacaklar nokia bu kafayla işi zor bence galiba yapsana 41 megapiksel 4çekirdek li bir cihaz
  • Sensör büyüklüğünü duyalım. Pure view olup olmadığına karar veririz.
  • giriş ve orta sınıf slr makinalarda bile iso 3200 az çok sıkıntılıyken nokia'nın bunu nasıl aşıp iso 3200 ü temiz verdiğini merak etmedim değil

• Bu telefonun sayısal degerlerini niye hala yüksek değil diyen arkadaslar, ya wp8 hiç kullanmadılar ya da Camur atıyorlar.goruntuleme kamera ve video teknolojisi zaten son çıkan cihazların hepsinin üstünde ki 920 bile, siz hala yok niye soyle niye böyle..tarayıcı performansı,ses performansı,sistem calışma hızı,kalitesi var hala niye dört çekirdekli değil 14 mp kamera değil.. Siz diğer telefonların kusurlarını bilmiyorsunuz galiba,bana göre biliyorsunuz da,her neyse...
    Su an elestirilebilecek tek nokta wp8 in kusurları,onlarda giderilecek. Ornegin, bildirim merkezi,dosya yoneticisi gibi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: InViSiBLePLaYeR

Nokiayı bu duruma düşüren bence verdiği Windows Phone kararı maalesef belirli olduğu için donanımı değiştiremiyor uygulama konusunda henüz yeterli olmayan bir marketi var ayrıca Microsofta lisans parası ödüyorlar eğer Adroid seçmiş olsalardı şu ortaya çıkan telefonlar en az 10 katı daha çok satardı S3 kullanıyorum işlemcisi 2 çekirdekli bile olsa tasarımı ve kamerası iyi diye bu telefonu seçerdim

wp8 için uygulama sayımızı her geçen gün arttırıyoruz. Kısa zaman içinde herkesin aradığı uygulamaları bulması sağlanacak.

• telefonlu kamera desek daha yerinde olacak... 3200 iso
  • lens kalitesini bi görelim sonra yorumlarız
  • İLK DİKKATİMİ CEKEN ŞEY GÜNDÜZ CEKİMLERİNDE %100 CROP TA L920 YE GÖRE COK COK DAHA İYİ HALE GELMİŞŞ

LUMİA 925 ISO 100O, PERDE HIZI : 1/10 SANİYE performansı

orjinal boyutt :http://img267.imageshack.us/img267/866/imagestakenwithnokialum.jpg

VE DİĞER ÇEKİMLER

ÖZELLİKLE BU RESİM COK HOŞUMA GİTT, %100 CROPTA BİRAZCIK KÖTÜ AMA GENEL OLARAK %50 CROPTA COK İYİ YAA

ISO: 800, PERDE HIZI : 1/19

Nokia Lumia 925; dünyanın ilk 6 katmanlı kamera lensine ve ISO 3200 desteğine sahip akıllı telefonu

ORJİNAL BOYUT LİNK :http://img812.imageshack.us/img812/866/imagestakenwithnokialum.jpg

ISO: 800, PERDE HIZI: 1/8

Nokia Lumia 925; dünyanın ilk 6 katmanlı kamera lensine ve ISO 3200 desteğine sahip akıllı telefonu

ORJİNAL BOYUT LİNK :http://img837.imageshack.us/img837/866/imagestakenwithnokialum.jpg

ISO: 100, PERDE HIZI: 1/266

ORJİNAL BOYUT LİNK :http://img209.imageshack.us/img209/866/imagestakenwithnokialum.jpg

ISO: 100, PERDE HIZI: 1/2890

ORJİNAL BOYUT LİNK :http://img845.imageshack.us/img845/866/imagestakenwithnokialum.jpg

SMART SHOT ÖZELLİKLİ FOTOLAR

ORJİNAL BOYUT LİNK :http://img542.imageshack.us/img542/7370/1imagestakenwithnokialu.jpg

ORJİNAL BOYUT LİNK :http://img833.imageshack.us/img833/5158/wp20130420012648smart.jpg

ORJİNAL BOYUT LİNK :http://img835.imageshack.us/img835/7370/1imagestakenwithnokialu.jpg

Nokia Lumia 925; dünyanın ilk 6 katmanlı kamera lensine ve ISO 3200 desteğine sahip akıllı telefonuNokia Lumia 925; dünyanın ilk 6 katmanlı kamera lensine ve ISO 3200 desteğine sahip akıllı telefonu
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: KALJOJO

quote:

Orijinalden alıntı: InViSiBLePLaYeRNokiayı bu duruma düşüren bence verdiği Windows Phone kararı maalesef belirli olduğu için donanımı değiştiremiyor uygulama konusunda henüz yeterli olmayan bir marketi var ayrıca Microsofta lisans parası ödüyorlar eğer Adroid seçmiş olsalardı şu ortaya çıkan telefonlar en az 10 katı daha çok satardı S3 kullanıyorum işlemcisi 2 çekirdekli bile olsa tasarımı ve kamerası iyi diye bu telefonu seçerdim
    wp8 için uygulama sayımızı her geçen gün arttırıyoruz. Kısa zaman içinde herkesin aradığı uygulamaları bulması sağlanacak.

Bill Gate's Adına Herif Detay Verdi Bak :D

• Nokia'nın akıllı telefon sektöründe bu denli çabaları, atılım gerçekleştirme isteklerini görmek güzel ancak yaptıkları bana göre bir revizyondan fazlası olamıyor.. Kamera anlamında hiç bir şekilde eleştirilemeyecek durumda bir firma Nokia. Gerçekten gününden beri kamera alanında öncü duruşları, yenilik ve ilkleri her zaman unutulmayaca. Ancak belkide burada en önemli unsur, hani bir donanıma hükmeden kullanıcı ile donanım arasında bir ara yazılım olan yazılımdadır belkide tüm ipler..

Belki bana öyle geliyor belki ön yargım ancak "Windows Phone" gerçekten kullanılması çekici olmayan, kullanıcıya hitap etmeyen bir işletim sistemi..

• İyi kamera istersem DSLR alırım.Eminim ki bir çok kompakt makine bu cihazdan daha iyi fotoğraf çekiyordur.

• haberde "Teknik donanım açısından Lumia 920 ile aynı olan, ekranı büyümesine rağmen hem daha ince hem de daha hafif olan Lumia 925, eksi olaraksa Lumia 920'de olan kablosuz şarj özelliği ve 32GB gibi daha yüksek depolama kapasitelerine sahip. " cümlesinin düzeltilmesi gerekiyor.

• kamera kamera nereye kadar. nokia dan kamera haberi duyuyoruz anca başka yenilik yok. kameradada bişey yaptığı yok sony yıllarca uğraştı kamerayla cyber-shot serileriyle ama fazla rağbet görmedi sadece kamerayla olmuyo. demek yapıcak başka bişeyleri yok kamerayla uğraşıyolar. 3310 lardan kazandığı para ömür boyu yeter nokia ya daha neyin peşindeler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytu ATR

İyi kamera istersem DSLR alırım.Eminim ki bir çok kompakt makine bu cihazdan daha iyi fotoğraf çekiyordur.

Ben daha yeni Pureview 808 modelini aldım. Emin ol compact makina Pureview'in yanından geçemez.

• Dh ceoları toplanmış yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia bu saatten sonra ... de yırtsa hava gazı kanımca..

• 920 amiral gemileri aralarında ortalama kamera,ortalamanın altında ses kalitesine ve yine altında deşarj süresine sahipti.sadece kamerasını geliştirip yeni model yapmak yetersiz geldi bana.öteki 920'nin öteki eksiklerini de gidermeliydi.ayrıca sırf amerika verizon için çıkardığı 928'e xenon flaş koymuştu.buna da koysaymış keşke.

bir havadis.925 dahil lumia'ların tümünde fm radyo varmış.yeni wp8 amber güncellemesiyle eski lumia'larda da fm radyo olacakmış.
  • 3200 iso seçilebilmesi 3200'de tertemiz foto vereceği anlamına gelmez.
    3200 de temiz foto alabilmek için aps-c veya m43 makine gerek en azından.

• Sonynin Ericssondan ayrılışı Nokianın sonu oldu ne yapsa boş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.