Şimdi Ara

Nokia Lumia 925 mi Samsung Galaksi S4 mini mi ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Jracool

quote:

Orijinalden alıntı: sniko1

quote:

Böyle bi konu bile hakaret. 925'in dengi s4 Mini değil S4'tür ki ondan bile kat be kat daha iyi bence.

Nasıl oluyor o iş bi anlatsana?

Kamera, kasa kalitesi, hız, tasarım

Kasa kalitesi vs muhabbetine katılıyorum fakat kamera tarafında s4 çok daha iyi.En azından gündüz çekimlerinde.Ayrıca kullandıkları işlemciler arasında 2 jenerasyon fark var.Ne kadar Samsung tan nefret etsem de durum böyle...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Böyle bi konu bile hakaret. 925'in dengi s4 Mini değil S4'tür ki ondan bile kat be kat daha iyi bence.

Nasıl oluyor o iş bi anlatsana?

Kamera, kasa kalitesi, hız, tasarım

Kasa kalitesi vs muhabbetine katılıyorum fakat kamera tarafında s4 çok daha iyi.En azından gündüz çekimlerinde.Ayrıca kullandıkları işlemciler arasında 2 jenerasyon fark var.Ne kadar Samsung tan nefret etsem de durum böyle...

İşlemci konusunda haklısın ama kamera konusunda yapma dostum nasıl s4 daha iyi? Defalarca karşılaştırdım hatta 720 ile kıyaslanacak seviyede s4'ün kamerası.

• L925 hocam kasa kalitesi kamerasi vs her seyiyle L925

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 925 daha iyidir ille android alacam diyorsan Samsung'dan uzak dur.
  • sayın arkadaşlar benim için 1. kriter fiyat olduğu için ikiside aynı fiyata geleceği için ikisinden birini tercih edecektim . ayrıca tereddütte kalmamın sebebi eski telefonum android olduğu için wp8 e geçince sıkıntı olurmu diye tereddütte kalmamdır. tabi iki telefon arasında lumia 925 tartışmasız üstün.

son olarak lumia 925 aldım çok da memnunum 8.1 güncellemesinden sonra dahada memnun olacağımı düşünüyorum. Saygılarımla
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.