Şimdi Ara

Nokia Lumia 930

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aldığım duyumlara göre 930 un üretimi durduğu söyleniyor ama yakın zamanda çinde altın renkli modeli çıktı ne düşünüyorsunuz gerçekten üretimi durdu mu durduysa almak mantıklı mıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üretimi durduysa iyi haber, fiyatı düşecektir. Nokia'nın tek beğendiğim modeli 930, 1700lü fiyatlardan almanın anlamı yok, 1000-1100 gibi hakkı olan fiyata inerse alırız.
    Tabi Microsoft'ta windows phonedan Nokia ismini silerse Sony'nin Ericsson'a yaptığı gibi, hepsi çöp olur. O da zaman alır, kafayı takma.
    930 fiyat düşene kadar Android'e devam
  • Sizce alınır mı o zaman

• Microsoft her ürününe desteğini devam ettireceğini açıkladı, w10 520'ye bile gelecek.
  • Harrow35 kullanıcısına yanıt
    Hocam cihaz sorun çıkarırsa sizce serviste sorun olur mu (Donanımsal sorun)

• quote:

Orijinalden alıntı: bsq

Hocam cihaz sorun çıkarırsa sizce serviste sorun olur mu (Donanımsal sorun)

Tabi ki hayır 1020' nin üretimi durduruldu şimdi bir sıkıntısı olsa donanımıyla ilgili parça mı bulamayacak servis zibilyon tane işlemci, ekran bileşeni var dünyada.
  • Harrow35 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam çok sağolun hep yardım ediyorsunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 808 Pureview
    geçen yıl açıldı
    Nokia N95
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsq

Haklısınız hocam çok sağolun hep yardım ediyorsunuz

Ne demek, saygılar.
  • Üretimin durması ile teknik desteğin pek bir önemi yok. Oldu ki ilerde arızalandı parça bulunamadı. Zaten servis eşdeğer fiyatta başka bir ürün ile değişim öneriyor. Lumia 930 baba ürün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullaharif

Üretimin durması ile teknik desteğin pek bir önemi yok. Oldu ki ilerde arızalandı parça bulunamadı. Zaten servis eşdeğer fiyatta başka bir ürün ile değişim öneriyor. Lumia 930 baba ürün.

Baba ürün mü :))) Buradaki WP fanboyları sakın dinleme kardeşim 930 olsa olsa çocuk ürün olur kardeşim. O telefonun ederi o değildir kardeşim. O fiyata çok daha kral cihazlar alabilirsin kardeşim hem de Android kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harrow35

Microsoft her ürününe desteğini devam ettireceğini açıkladı, w10 520'ye bile gelecek.

asddassda :))) Kırpa kırpa verecek kardeşim ha gelmiş ha gelmemiş ne fark eder ki bu durumda kardeşim. Konuyu açan kardeşim sakın WPye güvenme kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOTHAM CITY

quote:

Microsoft her ürününe desteğini devam ettireceğini açıkladı, w10 520'ye bile gelecek.

asddassda :))) Kırpa kırpa verecek kardeşim ha gelmiş ha gelmemiş ne fark eder ki bu durumda kardeşim. Konuyu açan kardeşim sakın WPye güvenme kardeşim.

Gereksizlere cevap yok uza.

• quote:

quote:

quote:

Burası senin forumun değil güzel kardeşim. İstediğim yerde durururm kardeşim.

• quote:

quote:

Üretimin durması ile teknik desteğin pek bir önemi yok. Oldu ki ilerde arızalandı parça bulunamadı. Zaten servis eşdeğer fiyatta başka bir ürün ile değişim öneriyor. Lumia 930 baba ürün.

Baba ürün mü :))) Buradaki WP fanboyları sakın dinleme kardeşim 930 olsa olsa çocuk ürün olur kardeşim. O telefonun ederi o değildir kardeşim. O fiyata çok daha kral cihazlar alabilirsin kardeşim hem de Android kardeşim.

Çocuk ürünü dediğin telefondan yazıyorum..Söyle biz de öğrenelim neresi çocuk ürünü..Çocuk ürünü reyonu android bölümünde..Bilumum leğen plastiğinden yapılmış oyuncaklar vs herşeyi orada bulabilirsin..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Burası senin forumun değil güzel kardeşim. İstediğim yerde durururm kardeşim.

Fake açıp anana mı sövsünler adam olman için?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tahoe_930

quote:

quote:

Çocuk ürünü dediğin telefondan yazıyorum..Söyle biz de öğrenelim neresi çocuk ürünü..Çocuk ürünü reyonu android bölümünde..Bilumum leğen plastiğinden yapılmış oyuncaklar vs herşeyi orada bulabilirsin..

Abdul kardeşimizin dediğine uyumlu olsun diye söyledim kardeşim. O baba ürün dedi ben çocuk ürünü dedim çocuklar kullanır demek istemedim kardeşim.

• GOTHAM CITY kullanıcısına yanıt
    Aslanım bak birincisi fan boy falan değilim. Boy diye senin gibi 6 yaşındaki çocuklara denir. Ben 35 yaşında adamım. Senin yaşın kadar zamandır teknoloji işindeyim. Senin gibi garip bir adamın bile devresini çizer robotunu yaparım. Onun için bana mesaj atarken iki kere düşün. Ayrıca kardeşin değilim bunu da bil. Hayatta en son isteyeceğim şey senin gibi bir kardeşim olmasıdır. Bu arada 930 gibi modelleri sadece rüyanda görürsün. Bence rüya halindeyken sana oyuncak gibi gelmiştir. Haydi 1 günün kalmış. Gelince yine yazarsın.
  • Tahoe_930 kullanıcısına yanıt
    Güzel cevap yemin ederim. Leğen plastiği ise güzel bir tesbit. Ama cevap yazdığınız arkadaş metal ile plastiği ayırt edemeyecek kadar yaşca küçük biri.
  • quote:

Güzel cevap yemin ederim. Leğen plastiği ise güzel bir tesbit. Ama cevap yazdığınız arkadaş metal ile plastiği ayırt edemeyecek kadar yaşca küçük biri.

Leğen plastiğini o demiyor abdullaharif. İzlediği telefon incelemeleri videolarından öğrenmiş söylüyor. Teknolojiyle içli dışlıyım kaç senedir diyorsun ama hiç de öyle gözükmüyor. Bu kavramı ilk defa duyman şaşırtıcı.
  • GOTHAM CITY kullanıcısına yanıt
    ben video izlemem bizzat kendim incelerim anam. haydi yoluna.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.