Şimdi Ara

Nokia Lumia 930 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Wpye giydire giydire post kasıyorsun dün banlandın diye sevinmiştim 1 gün sürmüş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GOTHAM CITY kullanıcısına yanıt
    sırf senle uğraşıyım diye giriyom aslanım bu foruma. sana tavsiyem video izleyerek teknoloji öğrenilmez. Muhatabım bile değilsin. Bu mesajı da sikayet et. Mesajlar komple sana hediyem. gazete kağıdını seviyorsun ya. klavye de seversin bence. Hadi bakıyım sen tv reklamlarını izleyerek yorum yapmaya devam et. Ben de ekmeğime bakayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullaharif -- 11 Şubat 2015; 17:57:17 >
  • abdullaharif kullanıcısına yanıt
    Böyle cevap vererek muhattap oluyorsun zaten kardeşim :D
    kardeşin sana ... ama hissetmezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOTHAM CITY

quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Wpye giydire giydire post kasıyorsun dün banlandın diye sevinmiştim 1 gün sürmüş.

Efsane geri döndü kardeşim

Efsane olsan yokluğunda aranırsın biz nefes almıştık ne güzel.
    Herkese de kardeşim diyerek konuşuyorsun da sorarım sana yaşın kaç ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tahoe_930

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abdullaharif

Üretimin durması ile teknik desteğin pek bir önemi yok. Oldu ki ilerde arızalandı parça bulunamadı. Zaten servis eşdeğer fiyatta başka bir ürün ile değişim öneriyor. Lumia 930 baba ürün.

Baba ürün mü :))) Buradaki WP fanboyları sakın dinleme kardeşim 930 olsa olsa çocuk ürün olur kardeşim. O telefonun ederi o değildir kardeşim. O fiyata çok daha kral cihazlar alabilirsin kardeşim hem de Android kardeşim.

Çocuk ürünü dediğin telefondan yazıyorum..Söyle biz de öğrenelim neresi çocuk ürünü..Çocuk ürünü reyonu android bölümünde..Bilumum leğen plastiğinden yapılmış oyuncaklar vs herşeyi orada bulabilirsin..

Youtubeda izlediğin inceleme videolarındaki lafları kendininmiş gibi satma bana güzel kardeşim.

Orası seni hiç ilgilendirmez..Sanki sen eline lumia 930 aldın da yorum yapıyorsun..Eminim daha neye benzediğini bile bilmiyorsun..Seni biliyorum zaten amacım seni ikna etmek değil..Tanımayan biri seni adam sanıp da yorumuna inanır diyerek insanları senden korumak amacıyla yazdım..4 aydır 930 kullanıyorum..Bilgi isteyen olursa benden ve diğer kullanıcılardan öğrenir zaten sana laf düşmez..Bir de bana kardeşim demezsen sevinirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iphone 6 ve note 4 kullandıktan sonra windows'a turuncu lumia 930 ile geri döndüm,diğerlerine tasarımda en az 10 fark atıyor
    hali hazırda hanımda 520,oğlumda da 625 var 1 yıldır kullanıyorlar,daha öncedende sırasıyla 920-925-1020 kullandım yabancısı değilim,teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katibim

hali hazırda hanımda 520,oğlumda da 625 var 1 yıldır kullanıyorlar,daha öncedende sırasıyla 920-925-1020 kullandım yabancısı değilim,teşekkürler

925i kullanıp da böyle olumlu bir yorum yapman gerçekten şaşırtıcı güzel kardeşim. Neyse hayırlı olsun kardeşim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.