Şimdi Ara

♦[ NOKIA LUMIA 930 ALMAYI PLANLAYANLAR KULÜBÜ ]♦ --ŞİMDİDEN YERİNİ AL-- [İMZA EKLENDİ , KONU GÜNCEL] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
2
Favori
23.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha önce sarı 1520'den sonra ekranı o kadar sevmedim halbuki led ekranlar siyahı daha iyi vermesine ve led ekranı ıps panel daha çok sevmeme rağmen...
    Kasa tasarım laf yok on numara...
    Kullanınca sağ alt köşe ısınma yapıyor... (galaxys2 de ilk çıktığında bu kadar ısınıyordu sonradan yazılım ile düzeltildi bakalım bu ne olacak)
    Hafıza kartı olsa mükemmel olurdu
    1520 herhalde bundan 1 tık daha iyi daha çok üzerinde uğraşılmış gibi geldi...
    Şimdilik bir sıkıntı yok...

♦[ NOKIA LUMIA 930 ALMAYI PLANLAYANLAR KULÜBÜ ]♦ --ŞİMDİDEN YERİNİ AL-- [İMZA EKLENDİ , KONU GÜNCEL] ♦[ NOKIA LUMIA 930 ALMAYI PLANLAYANLAR KULÜBÜ ]♦ --ŞİMDİDEN YERİNİ AL-- [İMZA EKLENDİ , KONU GÜNCEL] ♦[ NOKIA LUMIA 930 ALMAYI PLANLAYANLAR KULÜBÜ ]♦ --ŞİMDİDEN YERİNİ AL-- [İMZA EKLENDİ , KONU GÜNCEL]

• thehspeed T kullanıcısına yanıt
    batarya performansını yazmayı unutmayın :)
    bakalım o cücük kadar pil bu telefonu ne kadar götürüyor :)
  • Arkadaşlar telefon seçiminde bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Sizleri konuya bekliyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_94816791/f_//tm.htm#94816791
  • quote:

Orijinalden alıntı: thehspeed

Telefon geldi...
    Daha önce sarı 1520'den sonra ekranı o kadar sevmedim halbuki led ekranlar siyahı daha iyi vermesine ve led ekranı ıps panel daha çok sevmeme rağmen...
    Kullanınca sağ alt köşe ısınma yapıyor... (galaxys2 de ilk çıktığında bu kadar ısınıyordu sonradan yazılım ile düzeltildi bakalım bu ne olacak)

♦[ NOKIA LUMIA 930 ALMAYI PLANLAYANLAR KULÜBÜ ]♦ --ŞİMDİDEN YERİNİ AL-- [İMZA EKLENDİ , KONU GÜNCEL] ♦[ NOKIA LUMIA 930 ALMAYI PLANLAYANLAR KULÜBÜ ]♦ --ŞİMDİDEN YERİNİ AL-- [İMZA EKLENDİ , KONU GÜNCEL] ♦[ NOKIA LUMIA 930 ALMAYI PLANLAYANLAR KULÜBÜ ]♦ --ŞİMDİDEN YERİNİ AL-- [İMZA EKLENDİ , KONU GÜNCEL]

Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanmanızı dilerim. Cihazın iki tip ısınma durumu olduğu sonucuna ulaşabildim şimdiye kadar :

1. tip bazı diğer lumialarda da olduğu gibi şarjda ısınma ( yoğun görülen tip ).
    2. tip ise 2-5 dk max 10 dk'lık kullanım sonrasında sizinde belirtmiş olduğunuz gibi sağ alt kısımdan başlayan ve yayılan bir ısınma durumu .

Cihazın kullanımına yeni başlanılması sebebi ile geri bildirimler ancak ortaya çıkıyor şuana kadar ısınma konusu ile ilgili 4 ayrı ülkeden bulduğum ısınma sorunları ortak şekilde sağ alt kısmı gösteriyor bu konuda 925 ile aynı ısınma sorunlarını yaşadıklarını belirten kullanıcılar mevcut. Bu konuda tam bir inceleme yapabilirseniz bilgilendirici olacaktır. Ulaştığım benzer sorunları buradan yazarak hem size hemde diğer merak eden arkadaşlara bilgi aktarmış olayım.

Lumia 930 karşılaşılan sorunlar:

Arama esnasında ekranın kararması ve cevap verememek ( nadir görülmekte şuan için çözüm bulunamamış )

Arka kamera ve ses noktasından basınç uygulandığında çıtırtı gelmesi ( nokia bu durum için kamera bileşenlerinden söz konusu olduğunu belirtmiş yalnız ses noktasındaki çıtırtı için bir açıklama şuan için yok )

Şarj esnasında ve kısa kullanım sonrası oluşan sıcaklık ( normal çalışma referans derecesini henüz araştırmaktayım şuan için geribildirim olarak 40 dereceye kadar ısındığı bilgisi paylaşılmış )

Batarya süresinin uygulamalardan bağımsız olarak ani yüksek düşüşleri / uygulama kaynaklı ani düşüşler

Kutucuk ve klavye tuş kenarlarında kızmızı parlamalar ( nadir görülmekte şuan için çözüm bulunamamış )

Ekranda siyah rengin mor olarak görünmesi ( yazılımsal sorun güncelleme ile çözüldü )

Şimdiye kadar rastlanan problemlerin bazılarının tasarımsal bazılarının ise ( siyah renklerin mor görünmesi gibi ) yazılımsal sorunlar olup çözülebileceğini umuyorum. Kullanıcı , üretici ve kullanım şartlarına bağlı değişkenlik gösterebilen sorunları ilerleyen günlerde çözülmesi durumunda bende almayı planlıyorum şuan için yakın takipteyim diyelim :)

bu ve benzer konuların olduğu bölüme :http://discussions.nokia.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Isı konusu:http://discussions.nokia.com/t5/Nokia-Lumia/Nokia-Lumia-930-overheating/td-p/2820072

flexii_87 paylaştığınız inceleme bilgileri için teşekkür ederim

thehspeed telefonunuzu sorunsuz biçimde kullanmanızı diliyorum.Mümkün olan sürede , bir kullanıcı incelemesi konusu ile detayları bizlerle paylaşmanızı bekliyorum.

edit: kaynak ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEGA -- 18 Temmuz 2014; 8:31:19 >

• quote:

Telefon geldi...

Hayırlı olsun , yakın zamanda inceleme bekleriz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sabah 10.30'da çektim şarj'dan durum bu....

%10 kalana kadar ne pc'ye nede şarj'a takmayacağım sizin için doğru bilgi verebilmek adına...

• quote:

Sabah 10.30'da çektim şarj'dan durum bu....

%10 kalana kadar ne pc'ye nede şarj'a takmayacağım sizin için doğru bilgi verebilmek adına...

Tahmini kalan süre: 1 gün 14 saat . . .

yani 925 ile aynı batarya performansı gösterecek, yani 925'te yaşadığım şarj problemini 930'da da yaşamam kuvvetle muhtemel, yani bi cigara yakıp hayırlı satışlar dileyecez malesef

• quote:

Sabah 10.30'da çektim şarj'dan durum bu....

bu test için biraz erken degilmi?

• Lumia 1520 almayı düşünürken bu model çıktı. Kullananlar memnunmusunuz?
    Abi senin de kullanmadığın telefon kalmadı 1520 m8 g3 930 benim gördüklerim bunlar o arada belki sen daha bir kaç telefon değiştirmişsindir
  • flexii_87 kullanıcısına yanıt
    Kamera yorumlarına değer verdiğim için özellikle auto modda çekilen fotolarda netlik ve noise olayı nasıl mesela 1020 auto modda donuk ve sararmış çekerken netlik ve noise neredeyse yok oluyordu bu nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enola

Kamera yorumlarına değer verdiğim için özellikle auto modda çekilen fotolarda netlik ve noise olayı nasıl mesela 1020 auto modda donuk ve sararmış çekerken netlik ve noise neredeyse yok oluyordu bu nasıl

Netlik olayinda bi sikiinti yok, sararma olayi gitmis, 1020 ile 6 farkli bolgeyi cektim, nokia camera yazilimi duzeltilmis ;)

Noise olayina bilgisayardan bakmadigim icin pek bisey diyemicem

Benim dikkatimi çeken nokta 1520de bildirim çubuğu 5 tane alıyorken 930da 4 tane alıyor. Aslında 5 alması gerekirdi herhalde telefon boyut ve genişliğine göre alıyor.

• orktas O kullanıcısına yanıt
    99'dan beri bu böyle dostum.... 5000 adet olmuştur... En fazla kullandığım telefon 15 gündür... Zaman ve mekan kalmadı benim için
  • Cihazdaki dün ısınma sorununa bügün rastlamadım ama ufak tefek Bulgar halen var ... Kesinlikle 2 yada 3 güncelleme alması lazım....

Bu arada genpa Nokia anlaşması bitti artık Netcell brighstar ve mobiltel Levent çalışıyor bunuda dieyim :)
     ♦[ NOKIA LUMIA 930 ALMAYI PLANLAYANLAR KULÜBÜ ]♦ --ŞİMDİDEN YERİNİ AL-- [İMZA EKLENDİ , KONU GÜNCEL]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thehspeed -- 19 Temmuz 2014; 2:13:01 >
    Güncelleme gelmiş:http://www.wpcentral.com/unlocked-nokia-lumia-930-picks-minor-firmware-update
  • quote:

Cihazdaki dün ısınma sorununa bügün rastlamadım ama ufak tefek Bulgar halen var ... Kesinlikle 2 yada 3 güncelleme alması lazım....

Bu arada genpa Nokia anlaşması bitti artık Netcell brighstar ve mobiltel Levent çalışıyor bunuda dieyim :)
     ♦[ NOKIA LUMIA 930 ALMAYI PLANLAYANLAR KULÜBÜ ]♦ --ŞİMDİDEN YERİNİ AL-- [İMZA EKLENDİ , KONU GÜNCEL]

Hayırlı olsun size.

Çok yakışlı maşallah 930 unuz.

batarya olayıyla ilgili daha fazla fikrinizi alabilir miyiz? Mümkünse :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç bir sorun yok bence bataryada zaten led ekran koyu arka planı kullanırsanız bir sıkıntı olmaz bana g3 m8 s5 ne kadar gittiyse Buda öyle görünmekte... Ki bir ton resim çektim harika resim çekiyor
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.