Bildirim
♦[ NOKIA LUMIA 930 ALMAYI PLANLAYANLAR KULÜBÜ ]♦ --ŞİMDİDEN YERİNİ AL-- [İMZA EKLENDİ , KONU GÜNCEL] (20. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
batarya performansını yazmayı unutmayın :)
bakalım o cücük kadar pil bu telefonu ne kadar götürüyor :) -
Arkadaşlar telefon seçiminde bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Sizleri konuya bekliyorum.
http://forum.donanimhaber.com/m_94816791/f_//tm.htm#94816791 -
Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanmanızı dilerim. Cihazın iki tip ısınma durumu olduğu sonucuna ulaşabildim şimdiye kadar :
1. tip bazı diğer lumialarda da olduğu gibi şarjda ısınma ( yoğun görülen tip ).
2. tip ise 2-5 dk max 10 dk'lık kullanım sonrasında sizinde belirtmiş olduğunuz gibi sağ alt kısımdan başlayan ve yayılan bir ısınma durumu .
Cihazın kullanımına yeni başlanılması sebebi ile geri bildirimler ancak ortaya çıkıyor şuana kadar ısınma konusu ile ilgili 4 ayrı ülkeden bulduğum ısınma sorunları ortak şekilde sağ alt kısmı gösteriyor bu konuda 925 ile aynı ısınma sorunlarını yaşadıklarını belirten kullanıcılar mevcut. Bu konuda tam bir inceleme yapabilirseniz bilgilendirici olacaktır. Ulaştığım benzer sorunları buradan yazarak hem size hemde diğer merak eden arkadaşlara bilgi aktarmış olayım.
Lumia 930 karşılaşılan sorunlar:
Arama esnasında ekranın kararması ve cevap verememek ( nadir görülmekte şuan için çözüm bulunamamış )
Arka kamera ve ses noktasından basınç uygulandığında çıtırtı gelmesi ( nokia bu durum için kamera bileşenlerinden söz konusu olduğunu belirtmiş yalnız ses noktasındaki çıtırtı için bir açıklama şuan için yok )
Şarj esnasında ve kısa kullanım sonrası oluşan sıcaklık ( normal çalışma referans derecesini henüz araştırmaktayım şuan için geribildirim olarak 40 dereceye kadar ısındığı bilgisi paylaşılmış )
Batarya süresinin uygulamalardan bağımsız olarak ani yüksek düşüşleri / uygulama kaynaklı ani düşüşler
Kutucuk ve klavye tuş kenarlarında kızmızı parlamalar ( nadir görülmekte şuan için çözüm bulunamamış )
Ekranda siyah rengin mor olarak görünmesi ( yazılımsal sorun güncelleme ile çözüldü )
Şimdiye kadar rastlanan problemlerin bazılarının tasarımsal bazılarının ise ( siyah renklerin mor görünmesi gibi ) yazılımsal sorunlar olup çözülebileceğini umuyorum. Kullanıcı , üretici ve kullanım şartlarına bağlı değişkenlik gösterebilen sorunları ilerleyen günlerde çözülmesi durumunda bende almayı planlıyorum şuan için yakın takipteyim diyelim :)
bu ve benzer konuların olduğu bölüme :http://discussions.nokia.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.
Isı konusu:http://discussions.nokia.com/t5/Nokia-Lumia/Nokia-Lumia-930-overheating/td-p/2820072
flexii_87 paylaştığınız inceleme bilgileri için teşekkür ederim
thehspeed telefonunuzu sorunsuz biçimde kullanmanızı diliyorum.Mümkün olan sürede , bir kullanıcı incelemesi konusu ile detayları bizlerle paylaşmanızı bekliyorum.
edit: kaynak ekleme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEGA -- 18 Temmuz 2014; 8:31:19 >
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: thehspeed
Sabah 10.30'da çektim şarj'dan durum bu....
%10 kalana kadar ne pc'ye nede şarj'a takmayacağım sizin için doğru bilgi verebilmek adına...
Tahmini kalan süre: 1 gün 14 saat . . .
yani 925 ile aynı batarya performansı gösterecek, yani 925'te yaşadığım şarj problemini 930'da da yaşamam kuvvetle muhtemel, yani bi cigara yakıp hayırlı satışlar dileyecez malesef
-
-
Lumia 1520 almayı düşünürken bu model çıktı. Kullananlar memnunmusunuz? -
BU link teki test e bir bakın
http://blog.gsmarena.com/nokia-lumia-icon-battery-test/ -
Abi senin de kullanmadığın telefon kalmadı 1520 m8 g3 930 benim gördüklerim bunlar o arada belki sen daha bir kaç telefon değiştirmişsindir -
-
Kamera yorumlarına değer verdiğim için özellikle auto modda çekilen fotolarda netlik ve noise olayı nasıl mesela 1020 auto modda donuk ve sararmış çekerken netlik ve noise neredeyse yok oluyordu bu nasıl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Enola
Kamera yorumlarına değer verdiğim için özellikle auto modda çekilen fotolarda netlik ve noise olayı nasıl mesela 1020 auto modda donuk ve sararmış çekerken netlik ve noise neredeyse yok oluyordu bu nasıl
Netlik olayinda bi sikiinti yok, sararma olayi gitmis, 1020 ile 6 farkli bolgeyi cektim, nokia camera yazilimi duzeltilmis ;)
Noise olayina bilgisayardan bakmadigim icin pek bisey diyemicem
Benim dikkatimi çeken nokta 1520de bildirim çubuğu 5 tane alıyorken 930da 4 tane alıyor. Aslında 5 alması gerekirdi herhalde telefon boyut ve genişliğine göre alıyor.
99'dan beri bu böyle dostum.... 5000 adet olmuştur... En fazla kullandığım telefon 15 gündür... Zaman ve mekan kalmadı benim için -
Cihazdaki dün ısınma sorununa bügün rastlamadım ama ufak tefek Bulgar halen var ... Kesinlikle 2 yada 3 güncelleme alması lazım....
Bu arada genpa Nokia anlaşması bitti artık Netcell brighstar ve mobiltel Levent çalışıyor bunuda dieyim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thehspeed -- 19 Temmuz 2014; 2:13:01 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: thehspeed
Cihazdaki dün ısınma sorununa bügün rastlamadım ama ufak tefek Bulgar halen var ... Kesinlikle 2 yada 3 güncelleme alması lazım....
Bu arada genpa Nokia anlaşması bitti artık Netcell brighstar ve mobiltel Levent çalışıyor bunuda dieyim :)
Hayırlı olsun size.
Çok yakışlı maşallah 930 unuz.
batarya olayıyla ilgili daha fazla fikrinizi alabilir miyiz? Mümkünse :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hiç bir sorun yok bence bataryada zaten led ekran koyu arka planı kullanırsanız bir sıkıntı olmaz bana g3 m8 s5 ne kadar gittiyse Buda öyle görünmekte... Ki bir ton resim çektim harika resim çekiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X