Şimdi Ara

♦[ NOKIA LUMIA 930 ALMAYI PLANLAYANLAR KULÜBÜ ]♦ --ŞİMDİDEN YERİNİ AL-- [İMZA EKLENDİ , KONU GÜNCEL] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
2
Favori
23.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Snırım şu zamana kadar kullandıgım en iyi telefon lumia 930 olucak. Gerçekten harika. Bana lazım oln herşeyi mağazada buldum. Chrome haric

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaviOkyanuSs kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonu ne zaman aldınız ve şarj suresi nasıl biraz bilgilendirir misiniz?

• Bubteli kullananlardan ciddi bir inceleme bekliyoruz arkadaslar, dh nin inceleme yapicagi yok siz bizi kurtarin bu durumdan

• quote:

Orijinalden alıntı: Last_Stand

Hocam telefonu ne zaman aldınız ve şarj suresi nasıl biraz bilgilendirir misiniz?

Dün Aldim sarji hence super. Meraktan butun gun kurcaladim HTC one den rehber resimler notlar muzikler videolar herseyi gerek bluetoothla be pc den aktardim marketten 15 tane uygulama indirdim yuklu plan butun uygulamalari acip kontrol edip gereksizleri sildim yenilerini acip kapadim Ana ekran kutucuklari ile butun gun oynadim degistirip durdum :) 2 saat civari internette gezdm 3g surekli acik 2 saat falan wifi kullandm asphalt oynadm yarim saat. Yarim saat youtubeden keloglanini izledi benm cocuk :) Bunlarin hepasini %70 sarjla 12-14 saat arasinda yaptim. Snra sarja taktim.

Sağ olun hocam bilgilendirdiğiniz için. Bende alcam o zaman bu telefondan inşallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sağ olun hocam bilgilendirdiğiniz için. Bende alcam o zaman bu telefondan inşallah

Guzel telefon hence
    Ben ilk defa WP kullaniyorum. Anaekran yada uygulamlar arasi gecisler cok guzel. Apple gibi kasma donma yok. Birds firefox yada chrome olsaydi super olurdu.

Apple derken iphone 4 veya 4s mi hocam. 5 ve 5s de kasma yok çünkü.
    Bir de telefon aşırı derece ısınıyor mu ve alüminyum çerçevesi iphone lar da ki gibi sert ve sağlamlık hissi veriyor mu ?

• quote:

Bir de telefon aşırı derece ısınıyor mu ve alüminyum çerçevesi iphone lar da ki gibi sert ve sağlamlık hissi veriyor mu ?

appla cihazlarında kasma donma yok bunda da yok onu demek istedim :)

sağlamlık konusunda on numara sağlam duruyor. arka kısmı yumuşak hissi eriyor ama sert kaliteli duruyor
    şimdiye kadar kullandığım telefonlar arasında en fazla ses çıkan bu oldu
    Masada kendini belli ediyor :D

ısınma oluyo kamera tuşunun altında alt kısımlarda cebimde sıcaklığı hissediyorum çok kurcaladığımda ısındı. AŞIRI DEĞİL
    kutudan sadece şarj aleti çıktı kulaklık yok
    hoparlörü telefonun arkasında o kötü olmuş.
    çizildiği zaman çizik kısım beyaz durur diye korkuyorum. çünkü ben siyah aldım çizik çok belli olur..

♦[ NOKIA LUMIA 930 ALMAYI PLANLAYANLAR KULÜBÜ ]♦ --ŞİMDİDEN YERİNİ AL-- [İMZA EKLENDİ , KONU GÜNCEL]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaviOkyanuSs -- 24 Temmuz 2014; 12:16:57 >

Sağ olun hocam bilgilendirdiğiniz için. Bir önce ki telefonunuz neydi ? Ve bir önce ki telefonunuza göre artıları neler. Yani hangi özelliklerine bakarak iyi ki bunu almışım diyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MaviOkyanuSs

quote:

appla cihazlarında kasma donma yok bunda da yok onu demek istedim :)

sağlamlık konusunda on numara sağlam duruyor. arka kısmı yumuşak hissi eriyor ama sert kaliteli duruyor
    şimdiye kadar kullandığım telefonlar arasında en fazla ses çıkan bu oldu
    Masada kendini belli ediyor :D

ısınma oluyo kamera tuşunun altında alt kısımlarda cebimde sıcaklığı hissediyorum çok kurcaladığımda ısındı. AŞIRI DEĞİL
    kutudan sadece şarj aleti çıktı kulaklık yok
    hoparlörü telefonun arkasında o kötü olmuş.
    çizildiği zaman çizik kısım beyaz durur diye korkuyorum. çünkü ben siyah aldım çizik çok belli olur..

♦[ NOKIA LUMIA 930 ALMAYI PLANLAYANLAR KULÜBÜ ]♦ --ŞİMDİDEN YERİNİ AL-- [İMZA EKLENDİ , KONU GÜNCEL]

Merhabalar cihazınız hayırlı olsun bir süredir bende yakın takipteyim ayrıca renk olarak sizin gibi siyah düşünüyorum görünüm ve iz kalması açısından durum nasıl ?

Isı konusunda nfc ve bluetooth kapalı tutulması öneriliyor bu şekilde mevcut ısınmanında altına inebilmiş birçok kullanıcı yardımcı olabilir diye belirtmek istedim. Şarj konusunda şuana kadar genel olarak 1 gün çıkarılabilir durumda bazı kullanıcıların 2 gün kullandığı durumlarda mevcut.

Şuan 1585 tl gibi bir fiyat ile cihazı bulabiliyorum fakat olası problemler ve çözümleri konusunda biraz daha takipte kalmayı uygun bulduğum için beklemekteyim. Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEGA -- 24 Temmuz 2014; 14:11:35 >

• Bu telefonu hepsiburada dan aldığımızda 150 tl hediye ceki veriyor. Bunu fiyattan düşebiliyormuyuz.

• http://www.youtube.com/watch?v=2te7aLO8Tss

bu video da 930 ve 1520 nin ekranları karşılaştırılmış. 930 da beyaz renkler kırmızıya yakın bi goruntu vermiş.
    kullananlar bu konu hakkında yorum yaparlarsa yararlı olur.
  • NEGA kullanıcısına yanıt
    Bu fiyata nerden alıyosun hocam ?
  • Basteryus kullanıcısına yanıt
    http://www.gondolbasi.com/Turuncu,PR-10564.html güvenilirmi bilmiyorum :/
  • Bence pahali bu fiyat en azindan 200-300 lira daha dusuk olmasini beklerdim, nokia eskisi gibi satmadigi halde neden bu kadar pahali anlamam.

• NEGA kullanıcısına yanıt
    O fiyata teli nerde bulabiliyorsunuz?

• ben de gittigidiyordan yuzde 10 bayram indirimiyle 1645 tlye beyaz rengini aldim, kargo buyuk ihtimal yarin gelir.. ben de bi inceleme yapip buraya yazarim

• quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

Bu fiyata nerden alıyosun hocam ?

Yurtiçi yurtdışı fiyat araştırması yaparken burayı buldum hocam:http://www.gondolbasi.com/Nokia-Lumia-930-Resmi-Distributor-Garantili,PR-10563.html kargo ve benzeri konularda biraz ehlikeyif bir firma sanırım. Yalnız fiyatı baz almama neden oldu. Bende bilişim firmasındaki arkadaşıma sordum. Kendi firmalarına ürünün asıl geliş fiyatının 1200-1300 lira bandında olduğunu şuan için firma indirimiyle 1 adet cihazı 1500 bandından alabileceğim konusunda yardımcı olacağını belirtti.

Cihazın yeni olması nedeni ile çıkan bütün problem ve çözümlerini takip ediyorum bu yüzden belirlediğim porblemlerdeki gidişata göre alım yapmayı düşünüyorum. Aslında belirlenen satış politikasına göre cihazın bir süre sonra 1500-1600 bandına girecek olduğunu da belirtmiş olayım. ( 2-3 adet bilişim firmasından alınan anlık bilgiye göre şimdilik planları bu yönde )

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEGA -- 24 Temmuz 2014; 20:08:06 >

• Bende almakla almamak arasında kararsızım hala, 1500 TL'ye gelirse güzel olur tabi, bi de şu detaylı kullanıcı incelemelerini görsek iyi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 24 Temmuz 2014; 20:26:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

Bende almakla almamak arasında kararsızım hala, 1500 TL'ye gelirse güzel olur tabi, bi de şu detaylı kullanıcı incelemelerini görsek iyi olacak.

Kullanıcı incelemeleri bir noktaya kadar fikir edinme amaçlı yardımcı oluyor fakat uzun süreleri kapsayan test ve inceleme ortamı yaratılmayanlara fazla itibar etmemek lazım diye düşünüyorum. Cihazın Olumsuz taraflarını belirleyebilmek ve olası durumların bilincinde hareket etmek için genellikle yurtdışı platformlarda şimdiden ortaya çıkan sorun ve çözümlerini yakından takip ediyorum.

1-2 sayfa önce belirleyebildiğim yoğun şikayet alan problemleri belirtmiştim. Ben bir cihazı yaklaşık 5-6 yıl kullanıyorum bu nedenle ince eleyip sık dokumak gerekli oluyor , oyun , sosyal medya ve market uygulamalarını fazla kullanmadığım için daha çok cihaz stabilitesine , performansa ve tasarımına odaklanıyorum wp bu konuda benim kullanımım açısından şuan gayet yeterli, yazılımsal sorunların giderilmesi konusunda bir süre daha takibe devam

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.