Şimdi Ara

♦[ NOKIA LUMIA 930 ALMAYI PLANLAYANLAR KULÜBÜ ]♦ --ŞİMDİDEN YERİNİ AL-- [İMZA EKLENDİ , KONU GÜNCEL] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
2
Favori
23.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu almayı düşünüyorum ama bir sorum var. Whatsapp uygulaması nasıl? Genel olarak pek beğenilmiyor ama iş görür mü?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende cihazın detaylı inceleme videolarını merakla bekleyenlerdenim + fiyat olarakta 1800 TL gibi abartı fiyatla çıktıktan sonra şu anda kliksa , gondolbasi vb sitelerde 1600 TL seviyelerine inmiş , benim kişisel beklentim cihazın 1500 TL civarı bir fiyatla çıkmasıydı sanırım yakında bu seviyelerede inecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merin

Telefonu almayı düşünüyorum ama bir sorum var. Whatsapp uygulaması nasıl? Genel olarak pek beğenilmiyor ama iş görür mü?

Ben whtsapta bi sıkıntı gormedm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaviOkyanuSs -- 31 Temmuz 2014; 13:40:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bildirim ısısıgı olmaması kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

bildirim ısısıgı olmaması kötü

bildirim ışığının olmaması harbiden kötü wp en beğenmediğim özelliği ....
  • Arkadaşlar Ben geçen hafta Lumia 930 aldım. Acil satıyorum. Siyahtır tek nokta çizik bile yok. Kutusu faturası herşeyiyle duruyor. Hepsiburada dan aldım. Toplam 3 gün kullanılmadı.

fiyat: 1650 TL
  • Lumia 930 ile ilgili çok fazla konu var, daha derli toplu olması açısından telefon hakkındaki fikirlerinizi ve sormak istediklerinizi Lumia 930 Kullananlar Kulübü konusundan sorarsanız hem daha çabuk cevap alabilir, hemde daha kolay takip edebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_90112397/mpage_4/f_//tm.htm#
  • işlemci snapdragon 801 olaydı 805 cıkacak
  • lumia 930 turuncu piyasada bulabilen var mı?
  • The dark knight a ulaşabilirsiniz size yardımcı

• quote:

Orijinalden alıntı: vayapp

lumia 930 turuncu piyasada bulabilen var mı?

İsim soyisim numara ve il ilçe pm alabilir miyim
  • sıfır ve faturalısı alınıktır
  • merhaba bu telefonu bulabileceğimiz bi yer tavsiyesi varmıdır
  • Arkadaşlar merhaba lumia 925 marka telefonumu teleserviceye vermiştim 20 iş gününü geçti ve değişim kararı çıktı ancak forumdan'da okuduğuma göre lumia 925 artık üretilmiyormuş üst model veriyormuş bilgisi olan varmı ayrıca bu işlem ortalama ne kadar sürüyor yani telefon elime zaman geçer
  • KronCHE K kullanıcısına yanıt
    Kardeş benim de durum ayni senin gibi değişim cihazi bekliyorum. Cihaz 925 olup 3 gün oldu değişim onayi alali. Herhangi bir süre vermiyor teleservice. Kötü bir hizmeti var. 930 gelme ihtimali de var bir de 830 da olabilirmiş duyduguma göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: brhncglr

Kardeş benim de durum ayni senin gibi değişim cihazi bekliyorum. Cihaz 925 olup 3 gün oldu değişim onayi alali. Herhangi bir süre vermiyor teleservice. Kötü bir hizmeti var. 930 gelme ihtimali de var bir de 830 da olabilirmiş duyduguma göre.

Bilgilendirdiniz için teşekkurler yani 925 hariçi bir model verilecek doğrumudur büyük ihtimal 930 veya 830 olabilir diyorsunuz.Benimde değişimim onaylayalı dün oldu hemen hemen ayn zamanlarda alırız :/
    Evet dostum bekleyelim bir süre inşallah tez zamanda değişim gerçekleşir. Ayrıca Teleservis sitesinden cihaz takibi yapabilirsin.
  • brhncglr B kullanıcısına yanıt
    Geç olsun güç olmasın lumia 930 olsun karşim :/
  • Lumia 925'in buğunu bulduk galba bir tane daha alıp servise verip ust modelini alıp kullanmadan satsammı :/
    İnşallah hayirlisi gönül ister 930 olsun tabi.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.