Şimdi Ara

♦ NOKIA Lumia 930 Kullananlar Kulübü - ANA KONU ♦ (130. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.803
Cevap
21
Favori
109.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zamanla hepsi düzelecek diye umutla bekliyorum. Microsofta sürekli mail atın veya telefonla arayın görüşün. Biraz rahatsız edin. Geliştiricilerde artık şu telefona yaptıkları ayıbı kaldırsınlar. Lumia 930 ve 1520 nin eline su dökecek telefon çok az ama işte bu tarz programsal sıkıntılar insanı üzüyor. Bu hataları imalatçının yapması dahada can sıkıcı. Bence microsoft Nokia mühendislerini ve çalışanlarını işten çıkarınca nokia markalı telefonlarda biraz zorlandı gibime geliyor. Sadece şahsi kanaatim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtmmustafa -- 21 Ağustos 2016; 9:25:06 >
  • dtmmustafa D kullanıcısına yanıt
    Bence bilinçli olarak umursamıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtmmustafa

Zamanla hepsi düzelecek diye umutla bekliyorum. Microsofta sürekli mail atın veya telefonla arayın görüşün. Biraz rahatsız edin. Geliştiricilerde artık şu telefona yaptıkları ayıbı kaldırsınlar. Lumia 930 ve 1520 nin eline su dökecek telefon çok az ama işte bu tarz programsal sıkıntılar insanı üzüyor. Bu hataları imalatçının yapması dahada can sıkıcı. Bence microsoft Nokia mühendislerini ve çalışanlarını işten çıkarınca nokia markalı telefonlarda biraz zorlandı gibime geliyor. Sadece şahsi kanaatim.

Konuşma sesi hala düşük,buda bir rezalet.Telefon bankacılığı tarzı aramalarda insana kafayı yedirir.Bugün fırlatıcaktım telefonu,ki hayatımda hiç yapmadım.

En fazla 1 ay müddet,malmıyım istemeye istemeyede olsa gider iphone 5s falan alırım, kafam rahat olur.Zaruri duruma geldi artık.Market dandik falan pek umrumda olmadı ama temel fonksiyonlardaki saçmalıklara dayanamam.

• son güncellemeden sonra tuş kilidini girince tık diye gelen ses sanki daha kısık geliyor gibi seslerde azalmamı var yoksa banamı oyle geliyor anlıyamadım hoparlorden değilde sanki mikrofondan geliyor ses tık diye gelen
  • Ben şuan .67 sürümündeyim.
    Ne sorun var acaba benim henüz fark etmediğim?

• alperd82 A kullanıcısına yanıt
    navigasyonda sesli yönlendirme yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ISMAIL35M kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler.
    Yandex Navigasyon kullandığım için fark etmemişim 🙂

• Devam:
    -Resimler uygulamasında resimler arasında geçerken sık sık sapıtıyor ve kararıyor tüm ekran,çıkıp tekrar girmek gerekiyor.
    -Geri tuşuna fazladan basmak gerekiyor sık sık,hemen direk geri gelmiyor veya çıkmıyor.
    -Whatsup: Bu whatsup'lamı alakalı bilmiyorum ama genelde mesaj gelince tile'da numarası çıkmıyor veya çok geç çıkıyor.(whatsup son versiyon)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 23 Ağustos 2016; 12:05:46 >
  • şuanki sürüm biraz sorunlu . arada kastırıyor cihazı. ayrıca pc den dosyalara erişmek istediğimizdede bekletiyor sanki işlem yapıyor gibi . sesleri değiştirmişler gördüklerim bunlar şimdilik
  • mikrofon ve titreşim sorunu nedeniyle tamire verdim, garantisinin dolmasına 2 ay varmış..beklicez artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ISMAIL35M

navigasyonda sesli yönlendirme yok

Varmış hocam sesli yönlendirme.
    Adres yolu çizildikten ve GPS bulunduktan sonra sağ alttaki üç noktaya basınca "sesi aç-kapat" seçenekleri çıkıyor ve düzgün çalışıyor.

• bu lumia 930 ekranı tamamen kaplayacak temper cam yok mu acaba aliexpress de falan,

ayrıca lumia 930 u sürekli kasan yoran tahminimce kamera, sürekli internette gezinme, oyun oynama. 1080 filmi izliyorum şarj çok az gidiyor ve ısınmıyorda gpu dan kaynaklı bir sıkıntısı yok işlemcisi sıkıntılı, Acayip derecede ısınıyor alimünyum kenarları bazen elle tutulmuyor, acaba 2 yılın sonunda perte çıkmaz değil mi garanti bittikten sonra elimizde kalmaz inşallah (10. ayında)
  • Ben pek oyun oynamıyorum evet oyunda ısınıyor baya. Batarya süresi bana yetiyor ama bence yetersiz düzeyde. 950 biraz daha uzun gidiyor bildiğim kadarıyla.

Bu arada whatsapp düzeldi bende, birde ses kaydediciye güncelleme gelmiş, sorun olanlar birde şimdi denesin.

Edge hala verimli değil,dediğim yazı boyutu sorunu duruyor (zaten güncellenmedi henüz), birde bazen beyaz ekran halinde uzunca kalıyor çıkmak isteyince.
  • windows mobile pazarından çıkacak diye bişey okudum.. bence de çıkmalı.. hiç rantabl değil telefonları.. 2 güncelleme sonra bozulmuyor, eskise de performansından kaybetmiyor.. ufak tefek sorunları halledilse ömürlük telefonlar olacak...bu da hangi kapitalistin işine gelir ki.. dünyayı elektronik çöplüğe çevirdiler, insanlar 6 ayda yılda 1 telefon değiştirmek zorunda bırakılıyor, yoğun reklam, şeytani pazarlama taktikleri, eski telefonu kullanılamaz hale sokan güncellemeler ile devamlı yeni telefon alınması teşviği,hırsı pompalanıyor.. asgari ücretli çalışan bankadan kredi çekip telefon alıyor eşine... eşi evde pişirdiği yemeği face bookta paylaşsın diye.. s.....çtı dünyanın içine kapitalizm, b..k çukuruna çevirdi dünyayı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: drakyuz

windows mobile pazarından çıkacak diye bişey okudum.. bence de çıkmalı.. hiç rantabl değil telefonları.. 2 güncelleme sonra bozulmuyor, eskise de performansından kaybetmiyor.. ufak tefek sorunları halledilse ömürlük telefonlar olacak...bu da hangi kapitalistin işine gelir ki.. dünyayı elektronik çöplüğe çevirdiler, insanlar 6 ayda yılda 1 telefon değiştirmek zorunda bırakılıyor, yoğun reklam, şeytani pazarlama taktikleri, eski telefonu kullanılamaz hale sokan güncellemeler ile devamlı yeni telefon alınması teşviği,hırsı pompalanıyor.. asgari ücretli çalışan bankadan kredi çekip telefon alıyor eşine... eşi evde pişirdiği yemeği face bookta paylaşsın diye.. s.....çtı dünyanın içine kapitalizm, b..k çukuruna çevirdi dünyayı..

Bu artık dünyanın durumu ve gidişatı son 100 yılda başlayan giderek artan bir tüketim sistemi. Son hali neoliberlizm işte. Dünya hızla çöp oluyor,israf çok yüksek seviyelerde. Sınırlı kaynakları sınırsız tüketme üzerine bir sistem.

Tüketim açısından: daha uygun fiyata alıp daha uzun kullanmaya çalışıcağız birey olarak. Şahsen bu telefonu 300€'ya aldım yaklaşık 2 sene evvel, o zaman tl'de daha değerliydi tabi. Gidip 3000tl bir telefona verenlerden değilim çok şükür, ilerde "zengin" olursam o zaman alırmıyım bilmiyorum.

Ama orta ve hatta alt sınıf bir kişi için 3000 tl vermekte bir sıkıntı var kesinlikle, hadi verdin 3 sene kullan bari, ama 1 yıl sonra yenisini alıyorlar. Hastalık bir nevi, fps hastalığı olan oyuncularda var mesela, adam 30fps'ye düşerse oynarken bir oyun hemen gidip yeni ekran kartı alıyor ve en yüksek kartı kullanıyor sürekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 2 Eylül 2016; 16:11:44 >

• arkadaşım var zengindir kendisi evinde note 3 var, iphone 4 ve 5 var şimdi de i phone 6 plus aldı..hepsi çalışır durumda..kapitalist sistem insanlara harcadıkça mutlu olacağını telkin ediyor, o duruma sokuyor..kapitalizm der ki : hızlı tüketin,çok tüketin patronlar zengin olsun ...siz de daha çok bağımlı..
  • Son güncellemeden sonra (sonu .67 olan guncelleme)wifi ve mobil etkin nokta çalışmaz oldu bu problemi yaşayan varmı çözümü konusunda fikirlerinizi bekliyorum.. Bluetooth la internetimi paylaşabiliyorum..

• claviculax C kullanıcısına yanıt
    Benimkinde sorun yok.
    Mobil etkin nokta ilk açtığımda "ayarlar uygulanıyor" yazısı takılı kaldı ama paylaşım açıldı ve aç-kapa yapınca bir daha yazı gelmedi.

• Aç kapa işe yaramıyor soft resette işe yaramadı..sorun yeni gelecek güncelleme ile çözülecek olsa bile guncelleme 50 mb uzeri ise telefon wifi üzerinden indirmek isteyecek wifi çalışmıyo nasıl indircek işte kaos..sıktı windowsphone..

• quote:

Orijinalden alıntı: claviculax

Aç kapa işe yaramıyor soft resette işe yaramadı..sorun yeni gelecek güncelleme ile çözülecek olsa bile guncelleme 50 mb uzeri ise telefon wifi üzerinden indirmek isteyecek wifi çalışmıyo nasıl indircek işte kaos..sıktı windowsphone..

sıfırla bence düzelir. Olmazsa güncelleme çıksın bir, bir şekilde yüklenir.

Evet wp baydı,kredisi bitmek üzere çoğumuzda.
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.