Şimdi Ara

♦ NOKIA Lumia 930 Kullananlar Kulübü - ANA KONU ♦ (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.803
Cevap
21
Favori
109.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satılık 640xlhttps://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-lumia-640xl-lte-3-adet-zirh-kilif-kutu-kulaklik-hediye-314617847/detay/

Whatsapp tan iletişim kurabiliriz. Lumia 930la takas düşünüyorum üstüne bir miktar para vererek...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: claviculax

930 a uygun jelatin kenar eğimli kısımlara denk gelmeyen jelatinler var ben ondan kullanıyorum kenar kısımlar yani eğimli kısım açıkta kalıyo duz yüzeye tam uyumlu..tavsiye ederim

evet nerden aldınız, link atabilir misiniz
  • benim 930 la tek derdim titreşimin bozulmuş olması...telefonu açtırmaya da cesaret edemiyorum
  • Merhaba arkadaşlar. Lumia 925 im bozulunca 930 a geçiş yaptım. Windows 10 yükledim fakat bir kaç sorum var. 1- klavyede hiçbir sözcük tahmini çıkmıyor ve kaydırarak yazma yok neden? 2- düşük ışıkta lumia camera da da windows kamera da da kumlanma var düzeltme şansımız var mı? Teşekkurler.

• aykutgultekin A kullanıcısına yanıt
    Ayarlar menüsünde zaman ve dil alt menüsünde klavye ye girin orada Türkçe klavye indirilmemiş olabilir. Onu indirin ve deneyin.
    Kamera için bir şey diyemeyeceğim. Ama bazı arkadaşlar manuel ayar yaparak sorunun giderilebileceğinden bahsetmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam.

• Teşekkürler klavye çözüldü. Kamera çok rahatsız etmez inşallah. Fakat şu anda ağlasam mı bilemiyorum. Telefon ne ses kaydedici programda ne kamerada video çekerken ses kaydı yapmıyor. Kayıt yapması gereken arkadaki mikrofonlar çalışmıyor anladığım kadarıyla. Bu donanımsal mı ? Yazılımsal mı? Eğer donanımsalsa telefonu geri vereceğim, yazılımsalsa nasıl çözüleceği hakkında fikri olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutgultekin

Teşekkürler klavye çözüldü. Kamera çok rahatsız etmez inşallah. Fakat şu anda ağlasam mı bilemiyorum. Telefon ne ses kaydedici programda ne kamerada video çekerken ses kaydı yapmıyor. Kayıt yapması gereken arkadaki mikrofonlar çalışmıyor anladığım kadarıyla. Bu donanımsal mı ? Yazılımsal mı? Eğer donanımsalsa telefonu geri vereceğim, yazılımsalsa nasıl çözüleceği hakkında fikri olan var mı?

Donanımsal bir sorun.
    Mikrofon değişimi gerekiyor başka Nokia telefonun mikrofonu takılabiliyor veya anakart değişiyor diye biliyorum.
    Bu konu içinde bulabilirsiniz çok yerde geçmiştir...

• aykutgultekin A kullanıcısına yanıt
    Bende de olmuştu servis cihazı yenisiyle değiştirmişti garantiden.

• Gerçekten çok ilginç bir durum. 420 nolu windows 10 yapısını yükledim. Şu anda windows kamera ile video kaydı yaparken hiç bir sorun yok. mikrofonları tek tek kapatarak test ettim mikrofonlar çalışıyor. Fakat yine ses kaydedici de ve handsfree ile konuşmaya çalıştığımda mikrofonlar çalışmıyor. Sorun yazılımsal. Çünkü dediğim gibi yeni yapıyı yükleyince şu anda windows kamera da video kaydını sorunsuz sesli bir şekilde yapıyor... Bu sorunu nasıl düzeltebiliriz fikri olan var mı?
  • Arkadaşlar lumia 930"a uygun kenerları boşluk kalmayacak şekilde jelatin önerirmisiniz (link atarsanız iyi olur). Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutgultekin

Gerçekten çok ilginç bir durum. 420 nolu windows 10 yapısını yükledim. Şu anda windows kamera ile video kaydı yaparken hiç bir sorun yok. mikrofonları tek tek kapatarak test ettim mikrofonlar çalışıyor. Fakat yine ses kaydedici de ve handsfree ile konuşmaya çalıştığımda mikrofonlar çalışmıyor. Sorun yazılımsal. Çünkü dediğim gibi yeni yapıyı yükleyince şu anda windows kamera da video kaydını sorunsuz sesli bir şekilde yapıyor... Bu sorunu nasıl düzeltebiliriz fikri olan var mı?

Benim telefonda şöyle. Telefonun ön hoparlörünün orda sanırım bir mikrofon var ve ses kaydı yapınca sesi oradan kaydediyor. Watsapta ses kaydı yapınca da oradan alıyor sesi. Diğer mikrofonlar sadece video kaydında çalışıyor. Benim telefonda mı sorunlu acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• titreşimi biyerlerden kapatmış olabilir miyim...titreşimi bozulan başka kullanıcı var mı
  • bu ara hababam w10 güncelleme geliyor en son 420 yüklüydü 2 gün önce yeni bir güncelleme sürümü daha geldi yükledim ben birşey göremedim fark ama belki stabillikle ilgilidir. önceki sürümdede bu sürümdede birtek sorun var yada ben çözemedim atıyorum müşteri hizmetlerini arıyorum bankanın tc yi yaz diyor tam yazıcam ekran bi kararıyor bir geliyor bir kararıyor bir geliyor sinir etti bir türlü yazamadım varmı çözümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 19 Temmuz 2016; 21:01:33 >
  • W10 son güncelleme sonrası bir kaç defadır reset sorunum var. Sorunlu güncelleme sanırım

• şuan telefonumda son sürüm yüklü ama bu sürümde sorunlar yaşıyorum reset sorunu var ayrıca pc ye bağlıyorum kablo ile pc den telefona bağlanamıyorum sesli uyarı veriyor telefon bağlandığı için ama görünürde birşey yok. eski 940 sürümüne nasıl geri dönebilirim . ben güncellemeleri sözde kapatmışdım ama otomatik indirmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyStar

şuan telefonumda son sürüm yüklü ama bu sürümde sorunlar yaşıyorum reset sorunu var ayrıca pc ye bağlıyorum kablo ile pc den telefona bağlanamıyorum sesli uyarı veriyor telefon bağlandığı için ama görünürde birşey yok. eski 940 sürümüne nasıl geri dönebilirim . ben güncellemeleri sözde kapatmışdım ama otomatik indirmiş

10586.318 sürümü ile sorunsuz devam ediyorum. Güncelleme için yeniden başlatmayı öteleyince yeni sürümü indirse bile yüklemiyor...

• alperd82 A kullanıcısına yanıt
    420 daha sorunsuz onu yüklerse
  • Merhaba arkadaşlar,

Garantiye verdiğim telefonun yerine sıfır telefon verdiler. Telefonu satmayı düşünüyorum.
    Henüz sahibinden ya da başka bir sitede ilan vermedim. İlgilenen arkadaşlar özelden iletişime geçebilirler.
  • Hocam ne srun vardı da garantiye verdiniz,benim de 930 var 8 aylık ona göre biraz zorlayam da bozulsun sonra ellerindeki 930larda bitince para i iadesi alırım belki

• beyaz kasasında çizik olmayan sorunsuz lumia 930 arıyorum. elinde olup bu lanet ! telefondan kurtulmak isteyen pm atsın.
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.