Şimdi Ara

♦ NOKIA Lumia 930 Kullananlar Kulübü - ANA KONU ♦ (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.803
Cevap
21
Favori
109.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

quote:

Orijinalden alıntı: Vahidi

Tesekkur ederim bende lumia 630 var pili iyi gidiyor ama ust model istiyorum 735 yok piyasada 925 buldum teshir urun ama pilinden cok sikayet okudum ne yapsam acaba ? Yoksa degistirmiyim mi 630 a devam mi edeyim ?

Windows cihaz almayın

Neden almasınlar?
  • Şu an tek sorun gördüğüm kadarıyla Microsoft Nokia adını kaldırdıktan sonra model çıkarmakta zorlanıyor. Win 10 ile birlikte sadece düzgün telefon diyebileceğimiz bir kça model var. 950 930 830 ve 735 var. Başka da düzgün bir model göremedim. Microsoft segment işini batırmış gibi görünüyor. Yaz aylarında bir kaç native win 10 cihaz çıkarmak zorundalar. Özellike s615'li cihaz çıkması gerek. Orta segmenti yel almış. Hiç yok orta düzey.
  • WM8.1'de ortalama 1,5 gün dayanan batarya WM10 ile 1 gün ancak görüyor.

Uygulamalar sanki arka planda çalışmaya devam ediyor gibi; örneğin Facebook'a girdin yarım saat gezindin kapattın ama sanki hala açıkmış gibi pil azalmaya devam ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WM8.1'de Pil Tasarrufu açmak çok bir şey değiştirmiyordu, her türlü 1,5 gün ortalama gidiyordu ama gördüm ki WM10'da (10586.218) Pil Tasarrufunu açmak ve arka planda her zaman çalışacak veya hiç çalışmayacak uygulamaları elle ayarlamak gerekiyor.
    Şuan öyle eskisi gibi beklemede pil hızlı tükenmiyor.
    Zaten beklemedeyken Wifi veya Hücresel Veri işaretinde transfer işlemi işareti görülüyordu, şimdi kayboldu
    Demek ki bazı uygulamalar arka planda çalışıp çok sık veri transferi falan yapıyormuş...
  • 10586.318 ile batarya bekleme süresi düzelmiş. Yüklemenizi tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: alperd82

10586.318 ile batarya bekleme süresi düzelmiş. Yüklemenizi tavsiye ederim.

nasıl peki memnunmusun win10 dan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyStar

quote:

Orijinalden alıntı: alperd82

10586.318 ile batarya bekleme süresi düzelmiş. Yüklemenizi tavsiye ederim.

nasıl peki memnunmusun win10 dan?

WM10 artıları eksileri tabiki var ama genel olarak memnunum.
    10586.318 için konuşuyorum bundan sonra hiçbir şey vermeseler bile çok rahat 2 yıl kullanılabilir bu cihaz. 2014 üretimi olduğu düşünülürse zaten 4-5 yıl ömür iyi bir süre.
    Aklıma ilk gelen eksisi Lumia Camera kalitesinin yakalanamamış olması (L950 serisi hariç).
    Onun dışında MixRadio, Here Drive gibi eksilerin muadili var (Deezer, Yandex Nav. gibi).
    Artılar olarak ise daha çağdaş ve derli toplu bir görünüm ile bunca listede yer alan büyük-küçük ama toplamda fark yaratan diğer bütün gelişmeler diyebiliriz.
    Lumia Camera kaybına rağmen WM8.1'e dönüp kullanamıyorum; demek ki güzel olmuş

• alperd82 A kullanıcısına yanıt
    merhaba ben şimdi w10 u kurmak istiyorum nasıl kurarım son versiyonmu yükleniyor yoksa önce ilki sonra yenisi updatemi atıyor üst üste . daha önce yüklemedim bir program kurup öyle güncellemeyi buluyor diye yazıyordu o konudaki yazıyı bulamadım nasıl kurabilirim w10 un stabil sürümünü
  • TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    Uygulama sizi yönlendirecek:https://www.microsoft.com/tr-tr/store/apps/yukseltme-dan%C4%B1sman%C4%B1/9nblggh0f5g4
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

Uygulama sizi yönlendirecek:https://www.microsoft.com/tr-tr/store/apps/yukseltme-dan%C4%B1sman%C4%B1/9nblggh0f5g4

8.1 de fotoğraf çekimlerinde ten rengi sarımsı çıkıyor . w10 da nasıl bu durum acaba
  • microsoft hesabı servisi şuanda kullanılamıyor daha sonra tekrar deneyin diye uyarı çıkıyor yüklemek istediğimde
  • arkadaşlar 10586.318 yükledim 930 a şimdi yapılması gereken bir ayar varmı tasarruf vs yada performans için. menüleri biraz daha karışık gibi geldi ama alışırız sanırım
  • 8.1 den w10 a geçtim bariz şekilde 4 g belli ediyor net hızını çok seri açılıyor şimdi sayfalar şarj da çok iyi 8.1 den kotu değil şarjı

• arkadaşlar lumia 930 kullanıcısıyım denim yüklüydü windows 10 u 2 gün önce kurdum şuan 10586.318 sürümü yüklü çok hızlı özellikle internetteki hızı çok hoşuma gitti ama facebook da mesela msj yazacağım zaman klavye çıkmıyor bazen biraz saçmalıyor gibi sistem sanki. yükseltme sonrası sıfırlama gerekiyormu?
  • Telefonu kullanan arkadaşlara sorum nasıl memnunmusunuz cihazdan?

sıfırla daha sağlıklı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanercan

sıfırla daha sağlıklı olur

merhaba sıfırlamayı telefonun menusundenmı yapmam lazım? birde sıfırladıkdan sonra w10 un son sürümünü yine indiricekmi yoksa son sürümü silmedenmi sıfırlıyor bilginiz varmı
    son sürümü sıfırlıyor sadece son surumden devam yani
    evet hakkında kısmından sıfırlayı tıklayın
  • Bu telefonda volte özelliği var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanercan

son sürümü sıfırlıyor sadece son surumden devam yani
    evet hakkında kısmından sıfırlayı tıklayın

evet sıfırladım daha iyi çalışıyor şimdi
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.