Şimdi Ara

♦ NOKIA Lumia 930 Kullananlar Kulübü - ANA KONU ♦ (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.803
Cevap
21
Favori
109.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bazı 930 lar w10 a güncelledikten sonra videoda ses kaydı yapmıyormuş size tavsiyem eğer iade durumunuz varsa iade edin hiç uğraşmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sizdede fotoğraf çekerken üst köşelere doğru yamulma oluyormu birde kamera açıkken düşük ışıkta köşelerde hafiften kararmalar oluyormu

• Benim 939 win 10 ile sorunsuz bir ama şarj su gibi resmen.nedenşni çözemedim henüz.beklemede bile şarj yiyor.varmı böyle bir sorunu olan

• quote:

Orijinalden alıntı: denizlion

Benim 939 win 10 ile sorunsuz bir ama şarj su gibi resmen.nedenşni çözemedim henüz.beklemede bile şarj yiyor.varmı böyle bir sorunu olan

Bende 14295.1000 yüklü, cihaz ilk defa bu kadar hızlı çalışıyor. Örneğin Ayarlarda "Diğer eklenenler"e girerken eskiden "sürdürülüyor" yazısı çıkardı şuan yok.
    Batarya bekleme süresinde çok az şarj yiyor, Ekran süresi ise malum vasat.

• 14295 i yükledim. her şey güzeldi ama tuttum cihazı sıfırladım. şimdi Outlook posta da live tile düzgün çalışmıyor.(posta geldiğinde live tile da göstermiyor)
    kilit ekranına bing resimlerini ayarlasam da resimler gelmiyor.
    edge arada kendini kapatıyor.
    bazen de zil+bildirim ile medya+uygulama ses ayarları karışıyor. telefonun zil sesini açmak istediğimde medya uygulama ayarını arttırırsam çalma
    sesi açılıyor. soft reset atınca düzeliyor.
    hepsi sıfırlayınca oldu keşke sıfırlamasaydım:((
  • Hiç 8.1 kullanmadım 930 da.geri dönesim var.nasıl geri dönerim 8.1 e?

• Windows 10 Mobile (10.0.10586.164) - Bu güncelleme telefonunuzun daha da iyi çalışmasına yardımcı olabilir bu surum son surum mu?? Bide şarj duzgunmu bu sürümde.?

• Selamlar, arkadaşlar lumia yanı wp cihaz almak istiyorum önceliğim telefonun güncelliğini devam ettirmesi .
    Pil kullanım surelerinde memnun musunuz ?

• Telefon güzel ama alırken önce kronik problemlerini internetten bi araştırıp ona göre problemsiz bi telefon almanı öneririm.orneğin mikrofon problemine dikkat et ses kaydı yaparak deneyebilirsin.telefon oyun oynarken falan çabuk ısınıyor.temizini bulursan alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: culutas26

Selamlar, arkadaşlar lumia yanı wp cihaz almak istiyorum önceliğim telefonun güncelliğini devam ettirmesi .

Tek bir kelime :
    Alma.

• quote:

Selamlar, arkadaşlar lumia yanı wp cihaz almak istiyorum önceliğim telefonun güncelliğini devam ettirmesi .

SAkın bulaşma
  • quote:

Ekran süresi olarak vasat ama bekleme süresi olarak baya iyi, az kullandığında 1,5 gün gidiyor.
    4.5G yeni geldi malum nispeten fazla şarj yiyor 3G'ye göre.

Telefonun Kamerası ekranı boyutları tasarımı sağlamlığı her şeyi güzel. Özellikle foto-video günümüzün pahalı cihazlarına halen kafa tutar, orta-üst sınıfı ise üzer örneğin SONY M5'in iddialı kamerasından iyi.

Kötü yönü ise WP'nın kıt uygulama deneyimi!
    Uygulamaları iyi araştırıp işine uyarsa Sorunsuz bir cihaz alınabilir...

• Mlkrofon olayi kronik bir sorun mu ? Almayı düşünüyorum. Tam karar veremedim açıkçası.

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    Hocam kamerası kaliteli, ahize sesi berrak, ses kalitesi güzel, akıcı bir telefon öneririr misiniz, g4 diyeceğim ama kulanıcı kulubünde herkes bir sorunundan bahsediyor anlamadım gitti benim için kamera çokönemli
  • Hocam kamerası kaliteli, ahize sesi berrak, ses kalitesi güzel, akıcı bir telefon öneririr misiniz, g4 diyeceğim ama kulanıcı kulubünde herkes bir sorunundan bahsediyor anlamadım gitti benim için kamera çokönemli
  • Dün geliştirici sürümünde güncelleme geldi yükledim; FM Radyo uçtu ve neredeyse tüm menüler İngilizce oldu.
    Sürüm: 10.0.14322.1000

Başka yükleyen var mı?
    W10'daki bundan birkaç önceki sürüme dönmeyi nasıl yapabiliriz?
  • alperd82 A kullanıcısına yanıt
    vay arkadaş siz deyince farkettim. here uygulamaları da kullanılamıyor diyor. inş geri getirirler. yoksa saçma sapan bir durum olacak.

benim bu sürümde gördüğüm hatalar:
    - ayarlar menüsü ve bazı alt menülerde dil İngilizce oldu..
    - Outlook postaya e posta geldiğinde canlı kutucukta görünmüyor. kapatıp açınca görünüyor ama sonrasında postayı okusanız da canlı kutucukta uyarı kalıyor:)
    - bazı programlar gitmiş. kitaplıktan baktığınızda bazılarına da (here apps) cihazınızla uyumsuz diyor.
    -quick action da yenilik yapılmış güzel ama doğru dürüst çalışmıyor.

şimdilik farkettiklerim bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhnkkc -- 15 Nisan 2016; 9:40:45 >
  • gkhnkkc G kullanıcısına yanıt
    MixRadyo ve Here uygulamaları kaldırıldı platformdan.
    MixRadyo muadili yok gibi yazık oldu.
    Here muadili ise Yandex Navigasyon tavsiye ederim.

15 tane uygulama arka planda çatır çatır çalışıyor geçişler falan çok iyi. Eskiden 7 tane ile sınırlıydı.
    Menü ve bildirimler güzel olmuş.
    İngilizce olması kötü.

FM RADYO nerede yaa yok. Sende gitmemiş mi?
  • alperd82 A kullanıcısına yanıt
    bende de yok fm radyo. yandex e bakayım bi ara.

cihazı sıfırladım action center daki hata düzeldi ama bu sefer de en son yüklediğim 10-15 uygulama menüde 2 tane görünüyor biri normal diğeri silik ve beklemede yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperd82

MixRadyo ve Here uygulamaları kaldırıldı platformdan.
    MixRadyo muadili yok gibi yazık oldu.
    Here muadili ise Yandex Navigasyon tavsiye ederim.

15 tane uygulama arka planda çatır çatır çalışıyor geçişler falan çok iyi. Eskiden 7 tane ile sınırlıydı.
    Menü ve bildirimler güzel olmuş.
    İngilizce olması kötü.

FM RADYO nerede yaa yok. Sende gitmemiş mi?

Fm radyo bu yapıda kaldırıldı
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.