Şimdi Ara

♦ NOKIA Lumia 930 Kullananlar Kulübü - ANA KONU ♦ (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.803
Cevap
21
Favori
109.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    neden ki? keşke kaldırmasalardı.
  • Maxthon Browser deneme bir ki üç...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "14322"de Mağaza'da ve Ayarlar'da beklemeye takılan uygulamalar ve bazı uygulamaların çalışmaması sebebiyle (Akbank Direkt gibi) Recovery yaptım.
    "218" sürümüne geri döndüm ama Edge ile bu foruma kullanıcı girişi yapmak mümkün olmadı, Maxthon Browser ile girebildim ayrıca "Opera Mini" bağlantı hatası veriyor.
    Sizlerde durum nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperd82 -- 18 Nisan 2016; 10:44:14 >
  • alperd82 A kullanıcısına yanıt
    ben hala 14322 deyim. uğraşmak istemedim. ama her an yapabilirim :)
    bende de bazı uygulamalar açmıyor.

ayrıca bir sorun daha: beklemede az pil tüketirken, biraz kurcaladığımda sömürüyor
    14295 bu sürüme göre daha stabildi bence.
  • Aynen yaa bundan bir önceki sürüm dimi o keşke Fast Mode seçmeseymişim ve yorumlara bakıp yükleseymişim. Geliştirici sürüme veda ettim.
    14322'de sistemin en başarılı uygulamalarından Akbank Direkt bile çalışmadı yaa.

"218" genel olarak iyi ama Edge bu foruma kullanıcı girişi yapmıyor(yerine Maxthon kullanıyorum) ve Opera Mini genel olarak bağlantı hatası veriyor.

Opera Mini'yi ayarlayabilen var mı?

• 930 da w10 henüz stabil çalışmıyor değilmi arkadaşlar=? 8.1 deyim ben daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyStar

930 da w10 henüz stabil çalışmıyor değilmi arkadaşlar=? 8.1 deyim ben daha

Geliştirici sürümünde son yayınlanan yapı 14322 stabil değil çok fazla özellik gelmiş ama sorunlar da var. Örneğin bazı uygulamalar Mağazada ve Tüm Uygulamalar ekranında "beklemede" takılı kalıyor, yüklemede sorun yok yüklenip çalışıyor. Ayrıca bazı uygulamalar da hiç çalışmıyor (Akbank Direkt ve Fotor gibi).

MixRadyo
    Here Drive... bunlar WM10'da yok WM8.1'de ne durumdalar bilmiyorum.
    FM Radyo ise 14322 sürümünde yok.
    Lumia Camera (güncellemesine izin vermeden kullanabilen varmış; yoksa yeni Kamera uygulaması eskisini baya aratıyor)

Ancak 10586.218 sürümü oldukça stabil çalışıyor, atma resetleme takılma falan yok.
    WM10 daha dolu bir sistem olduğu için herhalde Batarya süresi tahmini %10 azalıyor.
    Ana ekran olsun menüler olsun canlı kutucuklar olsun daha güzel, alışınca 8.1'e geri dönmek istemezsin...

• Lumia 930 ile 925 pil performansini kiyaslarmisiniz arada cok fark var mi hangisi ustun ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vahidi V kullanıcısına yanıt
    Lumia 930 batarya performansı tartışmasız daha iyidir.
    L925 ile 1 günden fazla giden pek duymadım ama L930 sık sık 1,5 Gün görüyor. (Bugün örneğin %39 da olsa ikinci gününde cihazım.)
    Ayrıca aynı ekran ve donanıma sahip L1020'ye göre de L930 daha iyi olduğundan eminim yani...

Epey.com adlı sitesinden bakarsan zaten kağıt üstünde de L930 daha iyi:
    http://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/58-740/nokia-lumia-925_nokia-lumia-930/
    Tesekkur ederim bende lumia 630 var pili iyi gidiyor ama ust model istiyorum 735 yok piyasada 925 buldum teshir urun ama pilinden cok sikayet okudum ne yapsam acaba ? Yoksa degistirmiyim mi 630 a devam mi edeyim ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahidi

Tesekkur ederim bende lumia 630 var pili iyi gidiyor ama ust model istiyorum 735 yok piyasada 925 buldum teshir urun ama pilinden cok sikayet okudum ne yapsam acaba ? Yoksa degistirmiyim mi 630 a devam mi edeyim ?

Windows cihaz almayın
  • quote:

Bu saatten sonra Windows 10 ile çıkış yapan cihazların alınmasından yanayım. Eğer L925 alma planlarınız varsa batarya size çok çektirir demedi demeyin. L735 güzel telefondur, mağazada uygulama bulamıyorum diyenler haricinde şikayet gelmeyen bir model.

• quote:

Windows cihaz alma.

Deezer var, spotify var daha ne olsun?

Hem deezer w10 için evrensel olarak yazıldı.

fm radyo gitse bile ms bunun farkında.

ya geri gelecek ya da geri gelmese bile marketten ücretsiz fm radyo uygulaması indirip kullanabilirsiniz.
  • Markette radyo uygulamaları olduğunu herkes biliyor. Ama internet lazım dinlemek için ve kotadan harcıyor. Karasal FM Radyo varken niye uğraşsın millet ?
  • Neden wp sistemine bu kadar karşısınız ?

• Mağazada karasal da var bildiğin FM Radyo yani internetli değil...

• Telefonu w10a yükselttip donma yaşayan varmı?
  • Yok dostum gayet güzel çalışıyor
  • Arkadaşlar Windows telefon almayı düşünüyorum. Yıllardır android kullanıyordum. Şimdi de Blackberry Z30 kullanıyorum. Bu cihazı çöp olana kadar da kullanırım ama windows alıp denemek istiyorum. Acaba uygulama yönünden özellikle internet tarayıcısı yönünden gelişme var mı? Lumia 820 kullanmıştım bir dönem. O zamanlar tarayıcı seçenekleri çok sınırlıydı. Uygulama konusunda bir gelişme var mı? Haritalarının çok iyi olduğunu biliyorum zaten. HERE map Google Map'tan sonra en iyi harita altyapısı.

Ayrıca video çalar seçenekleri nedir merak ediyorum. MKV türü videoları oynatmak için seçenekler var mı marketinde? Mesela android'te hiç vazgeçemediğim MX player benzeri bir uygulama var mıdır?

Bir de eğer satmayı düşünene varsa Lumia 930 almayı düşünüyorum. Özel mesaj ile dönüş yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.