Şimdi Ara

♦ NOKIA Lumia 930 Kullananlar Kulübü - ANA KONU ♦ (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.803
Cevap
21
Favori
109.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şirket telefonu olarak 925 kullanıyordum fakat kart okuma problemi sebebi ile şirketten başka bir telefon istedim. Sıfır 930 göndermişler. Sevindim tabi fakat hevesimiz kursağımızda kaldı. Telefon sürekli kendi kendine açılıp kapanıyor . Her 5 6 dakikada bir restart yapıyor. Bu konuda daha önce sıkıntı yaşayan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • btutkan B kullanıcısına yanıt
    Benimkine hiç olmadı öyle bir şey.
    Cihaz arızalıdır bence.

• btutkan B kullanıcısına yanıt
    güncelleme yapıyordur sürekli düzelir merak etmeyin.
  • Arkadaşlar şu an sıfır 930 nerede bulabilirim?
  • W10 u yüklemiş buluyorum sorularınız varsa alabilirim

• Murat.92 kullanıcısına yanıt
    Ben Hb'dan aldım.100tl puan kampanyasıyla 1260tl'ye geldi. Varsa Hb'da vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Murat.92

Arkadaşlar şu an sıfır 930 nerede bulabilirim?

Bu saatten sonra sıfır 930 alınmaz. Hatta Windows Mobile cihazlar hiç alınmaz. Geleceği belirsiz bir platform.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rascoal

W10 u yüklemiş buluyorum sorularınız varsa alabilirim

sonuç nasıl olumlumu? varmı sorun. memnunmusun 8.1 e göre nasıl
  • gün olmuyor ki aldığıma memnun kalmadığım.. her gün birilerinin telefonu donarken,takılırken hiç takılmasız 2 seneye yakındır kullandığım 930 umla ne kadar gurur duysam azdır:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: j&j

Size de hayırlı olsun ve geçmiş olsun,kronik mikrofon sorunu olan bi 930 almışsınız,alan arkadaş bunu belirtmedi mi? Video kaydı yaparken ses kaydetmediğini,shazamla müzik aratırken bulamadığını farkedeceksiniz,arkadaki mikrofonlar bozuk çünkü

Teşekkürler, mesajınızla beraber cihazı geri iade ettim. Bilmiyordum bu sorunları ve saolsun satışı yapan kişide bildirmedi ..
  • merhaba bu gün lumia 930 aldım hemen windows 10 güncelledim fakat şimdi fark ettim ses kaydı yapmıyor neden acaba?
  • mikrofon arızalıdır.Büyük ihtimalle anakart değişimi gerekebilir.geçmiş olsun..bu 930 ların bazısında kronik galiba.
  • Istanbul ici temiz 930 satan ariyorum.PM !

• Bu telefonu alacaklara önermiyorum. Ha gerek tasarımı gerek özellikleri ile en efsane Windows telefon. Ancak...

- Telefonda Candy Crush oynarsın 5 dakikada ısınmaya başlar.
    - Kalın ve ağırdır 10 dakika elde tut elin ağrır.
    - Kamerası cidden efsane ona lafım yok.
    - Bataryası dayanmaz sürekli şarj aletiyle gezersiniz.
    - Arkadaki mikrofonları bozulur hopörlörle konuşamazsınız, videolarda ses kaydını kısık yapar adamı rezil eder.
    - Ekranı çok bombeli olur ekrana göre cam jelatin bulamazsınız, bulsanızda ekranın kenarlarında 1 cm boşluk olur. En ufak yere temasta ekran kırılır.

vs vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 23 Mart 2016; 15:07:07 >
  • Arkadaşlar win10 geçtikten sonra alttaki tuşların titreşimini kapatmayı başarabildinizmi ?
  • hisbilisim kullanıcısına yanıt
    http://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh319dm

Bunu yükleyince dokun menusu gelecek oradan kapatabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan

http://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh319dm

Bunu yükleyince dokun menusu gelecek oradan kapatabilirsin

tşk ettim ilgine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Bu telefonu alacaklara önermiyorum. Ha gerek tasarımı gerek özellikleri ile en efsane Windows telefon. Ancak...

- Telefonda Candy Crush oynarsın 5 dakikada ısınmaya başlar.
    - Kalın ve ağırdır 10 dakika elde tut elin ağrır.
    - Kamerası cidden efsane ona lafım yok.
    - Bataryası dayanmaz sürekli şarj aletiyle gezersiniz.
    - Arkadaki mikrofonları bozulur hopörlörle konuşamazsınız, videolarda ses kaydını kısık yapar adamı rezil eder.
    - Ekranı çok bombeli olur ekrana göre cam jelatin bulamazsınız, bulsanızda ekranın kenarlarında 1 cm boşluk olur. En ufak yere temasta ekran kırılır.

vs vs...

- 5 dk.da ısınırsa 1 dk.da soğur. Çerçeve metal olduğu için ısıyı dışarı hızlı iletiyor. Önemli olan ısındığında kasılma-takılma olmaması.
    - Kalınlık cihazın tasarımına yakışıyor, ağırlık da 167 gr. diğer cihazlarla kıyas yaparak alıyoruz zaten.
    - Kamerası evet çok güzel, Video da çok güzel ama efsane sözü biraz iddialı olmuş.
    - Batarya ise cihaz az kullanıldığında çok iyi 2 gün gördüğüm oluyor 1 gün çok rahat gidiyor, ancak "ekran süresi" bakımından çok oyun oynarsan veya Multitask yaparsan tabiki 1 gün gitmez.
    - Mikrofonlarım sağlam. Video ses kaydı çok iyi, hoparlörle görüşme yaptığım hiçkimse sesten şikayet etmedi arabadayken bile duymadım ne dedin diyen bir kişi bile olmadı.
    - Hiçbir telefonumda ekran jelatini kullanmıyorum. Gorilla Glass 3 ve üzeri ekranlarda sorun olmuyor dikkatli kullanırsan. Jelatinle kullanmak istersen elin biraz yatkın olacak aldığın jelatini kenarlardan az kesip takacaksın...

• TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    Hocam geç cevabım için kusura bakmayın

Öncelikle sistemin öncesine gore güzel artıları var gerçekten

ama nedense bazen telefon kendisini yeniden başlatıyor

cortana groove müzik işe tam uyumlu şekilde çalışmıyor

Kamera performansı öncesine gore değişmiş durumda fotoğraf çekim hızı da duşmuş biraz internette görmüştüm güncelleme sonrası bazı 930 karda video kaydında ses olmuyormuş

Bunların dışında şimdilik bir sorun yok onun dışında sisteme hoşuma giden bir çok özellik eklenmiş kullanışlı hızlı bir sistem olmuş

• 8.1 gdr2 yuklemesini bilen bir cengaver var mıdır burada

• 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.