Şimdi Ara

♦ NOKIA Lumia 930 Kullananlar Kulübü - ANA KONU ♦ (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.803
Cevap
21
Favori
109.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonunuzda sıkıntı olarak gördüğünüz şeyleri yazarsanız bi karşılaştırma yaparak normalmi yoksa gerçekten problemmi anlayabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • claviculax C kullanıcısına yanıt
    Bir sony'ci olarak klavye dışında, L930 muadili sony cihazlardan daha iyi bence. Bonusflas ve ykcüzdan dışında her işimi görüyor. Şahsen ben çok memnunum cihazdan.

• General. kullanıcısına yanıt
    Muadili olan bir sony den üstün tarafları nelerdir yazarsanız sevinirim bende cihazdan memnun olmaya çalışıyorum

• Kamerayı açtığınızda kulağınızı kameranın olduğu kısma dayadığınızda sizede hışırtılı radyo frekansı tarzında ses geliyormu

Siz söyleyince ben de kontrol edeyim dedim. Ve maalesef bende de öyle bir ses var. Garip ne sesiyse artık.

• gkhnkkc G kullanıcısına yanıt
    OIS motorunun sesi arkadaslar o bende 1020 vardi ve o ses fazlasiyla sesisz ortamda video kaydinda bile duyuluyrdu sorun edilecek bir sey degil rahat olun
  • fotoğraf çekiminde tüm renkler çok kaliteli çıkarken. yüz cilt neden sarımsı çıkıyor arkadaşlar bir ayarmı yapmak lazım. bu flash açıkken hep boyle çekiyor. birde bu aralar örnek birşeyi açmak istiyorum kamera müzik vs. yükleniyor yazıyor ama açmıyor yada uygulamadan atıyor tekrar tekrar deniyorum ama açmıyor bugün kamerayı açamadım sonradan düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 8 Mart 2016; 20:44:52 >
  • TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    beyaz ayarini degistirmelisin dostum
  • Burak** kullanıcısına yanıt
    açıklayabilirsen sevinirim. birde nokia kameramı lumia kameramı kullanmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 9 Mart 2016; 8:14:18 >
    Lumia kamera iyidir
    Şöyle söylim Manuel ayarları açıp WB ayarını değiştirerek bulutlu güneş florasan gibi ayarlar var ekranda görürsün zaten o sararmanın değiştiğini deneyerek ortama uygun olanı seç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak**

Lumia kamera iyidir
    Şöyle söylim Manuel ayarları açıp WB ayarını değiştirerek bulutlu güneş florasan gibi ayarlar var ekranda görürsün zaten o sararmanın değiştiğini deneyerek ortama uygun olanı seç

peki bu ayar yapılmadığında tüm 930 larda boylemi? resimler yüz cilt tonu sarımsı pastel boya gibi çıkıyor. diğer tüm renkler harika
    Batarya dışında Tasarım olarak, elde tutuşu, kamera olarak, net hızı xperia'lardan daha iyi.Tabi bunlar benim fikrim başkasını yanıltmak istemem, kim neyi almak isterse onu alsın.

Yok 930için geçerli değil otomatik ayarda her cihaz buna Prof makineler de dahil sapıtabiliyor bende 1020 vardı ve otomatik ile Manuel ayar arasında dağlar kadar fark ediyo Du vede 1020 sarımsı çekme sorunu vardı oda WB ayarının otomatik modda sapıtmasıydı onuda elle ayarlayarak çekersen sorun çözülmüş oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 930 kullanıyorum her şey çok güzelde telefon ses kaydı yapmıyo bu sorunu yaşayan başka kullanıcılar da varmı

• Samet SoN S kullanıcısına yanıt
    video kaydı yaptığında videonun sesinde de bi problem var mı??çünkü cihaz üstünde 2 si arkada 1 i önde olmak üzere mikrofanlar var ve bunlarda arıza olabilir ki sesi karşıya iletmedede güçlük yaşayabilirsin..bu sebepten forumu incelediysen servise gönderilip anakart değişimi yaptıranlar var..umarım sadece yazılımsal bi problemdir.geçmiş olsun.cihazınızı iyi günlerde kullanın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samet SoN

930 kullanıyorum her şey çok güzelde telefon ses kaydı yapmıyo bu sorunu yaşayan başka kullanıcılar da varmı

Kronik mikrofon sorunu. Çoğu 930'da oluyor maalesef.

• Benim mikrofon çok iyi. Titreşim zayıf ,biri aradığında tesadüfen duyarsam açabiliyorum

• windows 10 gelmiş...!
    insiderde mi var sadece hepsinede geldi mi
    ona göre telefonu normale çevirecem...!
    windows 10 mobile (10.0.10586.164)
  • ScORphY kullanıcısına yanıt
    Windows 8.1 kullanıyorum, güncelleme yok yine insider
  • Babada geldi ama yüklenmiyor 8.1 e geçesim var birisi kolay yoldan tarif edebilirmi

• 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.