Şimdi Ara

♦ NOKIA Lumia 930 Kullananlar Kulübü - ANA KONU ♦ (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.803
Cevap
21
Favori
109.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Size de hayırlı olsun ve geçmiş olsun,kronik mikrofon sorunu olan bi 930 almışsınız,alan arkadaş bunu belirtmedi mi? Video kaydı yaparken ses kaydetmediğini,shazamla müzik aratırken bulamadığını farkedeceksiniz,arkadaki mikrofonlar bozuk çünkü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim.itiraf edeyim, batarya keşke biraz daha iyi olsaymış dedim kendime.Bende 5s'te var bana aynı gibi geldi, attık idare edeceğiz bu kalitenin yanında görmezden gelinebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon stabilite yönünden,
    Kameranın netliği (lumia camerada) ,
    Bataryası çok aşırı zorlandığımda ısınıyordu.

Ben telefondan çok memnundum.
    Yalnız Mobil veri bağlantıssında sürekli kopma yaşadım . Bu yüzden deli oldum diyebilirim .
    Sonunda garantiye gönderdim ve değişimi yapılacakmış. Ama 930 mu gelir ne gelir bilmiyorum. Çünkü 930 un üretimi bitti diye biliyorum.
    Acaba sizce ne gönderilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: General.

Çok teşekkür ederim.itiraf edeyim, batarya keşke biraz daha iyi olsaymış dedim kendime.Bende 5s'te var bana aynı gibi geldi, attık idare edeceğiz bu kalitenin yanında görmezden gelinebilir.

Sizin cihaz yeni daha birkaç haftada batarya kendine gelir.

5S'den batarya olarak çok daha iyidir.
    Burada çoğunun bataryası artık ömrünün sonunda, ben değiştirdim bataryayı şuan tepe tepe kullanıyorum 1 gün çok rahat gidiyor, az kullanırsam 2 gün görüyor. Oyun oynamıyorum, multi task'e pek girmiyorum, diğer bütün işlerimi görüyorum ve ışık düşükte falan değil, pil tasarrufu kapalı, güneşte görünürlük açık, ya 3G ya Wifi açık vs.

• alperd82 A kullanıcısına yanıt
    O zaman süper olur. Teşekkürler.

• 107 sürümündeyim, telefonla arama yaparken çağrı tuşuna bastığımda ekran sanki yüzüme yaklaştırmışım gibi kapanıyor .çoğunlukla böyle oluyor
    birkaç kez 8.1 den direk 107 ye yükselttim format attım ama düzelmedi
    Lumia930 başına gelen varmı ? sizce donanımsal mı

• Yanlış bilgi vermeyelim değişimden gelmiş 2 aylık Lumia 930'un şarj süresi cidden rezalet. Sürekli wifi açık, 3G kapalı akşamı zor görüyor.

• mesutismail kullanıcısına yanıt
    benim de başıma ara ara gelmişti ama ben daha çok yazılımdan kaynaklandığını düşünmüştüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunciftci1990 -- 28 Şubat 2016; 15:21:56 >
  • Mobil Veri de sürekli olarak sıkıntı (kopma vs ) yaşayan var mı?
  • harunciftci1990 H kullanıcısına yanıt
    Orjinal nano sim kart degil ise dediginiz sorun normal, vodafone hatti kullaniyorsaniz kronik sorundur.

• istanbul24 kullanıcısına yanıt
    Evet yanlış ve eksik bilgi vermeyelim "Akşam" dediğiniz saat kaç mesela?

Yine polemik olmuştu ve nasıl kullanıldığında 2 gün gördüğünü, genelde 1,5 gün gittiğini önceki mesajlarımda detaylı anlatmıştım.

Telefon elden düşmezse hepsi 1 gün zor gidiyor zaten o ayrı. Ancak iPhone 5S'lere bakıyorum şarj aleti cihazın sabit parçası gibi, ondan oldukça iyidir yani L930.

Dediğim gibi önceki mesajlarımda benim test detaylarımı bulabilirsiniz, siz de Kullanım detaylarını, cihazın sürümünü, arızası olup olmadığı, kaçta açılır kaçta kapanır, gün içinde neler yapılır gibi detayları paylaşırsanız sizin kullanım şartlarında kaça kadar dayanıyor öğrenmiş oluruz.

Benim cihazda da dış hoparlör cızırdıyor sesi çok açınca, ekolayzır full açmıştım dandik hoparlör patladı galiba, kötüye kötü iyiye iyi fena değile fena değil yani...

• quote:

Orijinalden alıntı: mesutismail

107 sürümündeyim, telefonla arama yaparken çağrı tuşuna bastığımda ekran sanki yüzüme yaklaştırmışım gibi kapanıyor .çoğunlukla böyle oluyor
    birkaç kez 8.1 den direk 107 ye yükselttim format attım ama düzelmedi
    Lumia930 başına gelen varmı ? sizce donanımsal mı

ben de o sorun hep vardı. bazen banka aramalarında falan tc kimlik zor giriyodum ekran kapanyırodu hemen
  • einlied kullanıcısına yanıt
    İlk başta ben de öyle düşünüp , yeni sim kart (nano) aldım. Vodafone kullanıyordum. ama bir türlü sorunu çözemedim. telefonu garantiye gönderdim. şu an telefonun değiştirilmesi kararı çıktı. yenisini bekliyorum . İnş. onda bir sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunciftci1990 -- 29 Şubat 2016; 17:33:43 >
    bende sadece nette kopma yaşanıyordu, Allah öncelikle sabır versin , sıkıntılı bir süreç seni bekliyor.Servis işi sıkıntı .Umarım çok bekletmezler

• quote:

Orijinalden alıntı: alperd82

Evet yanlış ve eksik bilgi vermeyelim "Akşam" dediğiniz saat kaç mesela?

Yine polemik olmuştu ve nasıl kullanıldığında 2 gün gördüğünü, genelde 1,5 gün gittiğini önceki mesajlarımda detaylı anlatmıştım.

Telefon elden düşmezse hepsi 1 gün zor gidiyor zaten o ayrı. Ancak iPhone 5S'lere bakıyorum şarj aleti cihazın sabit parçası gibi, ondan oldukça iyidir yani L930.

Dediğim gibi önceki mesajlarımda benim test detaylarımı bulabilirsiniz, siz de Kullanım detaylarını, cihazın sürümünü, arızası olup olmadığı, kaçta açılır kaçta kapanır, gün içinde neler yapılır gibi detayları paylaşırsanız sizin kullanım şartlarında kaça kadar dayanıyor öğrenmiş oluruz.

Benim cihazda da dış hoparlör cızırdıyor sesi çok açınca, ekolayzır full açmıştım dandik hoparlör patladı galiba, kötüye kötü iyiye iyi fena değile fena değil yani...

Ben sürekli sabah 08 civarı şarj dan çıkardıktan sonra full internet açık mobil veri (ort-5-6 saat) wifi de ise sürekli açık olduğu durumda (ve wifi yi 3-4 saat) kullandığım zamanlarda akşam 21 civarı şarja koymam gerekiyordu. bu süre zarfı içinde maillerimi, whatsapp tan gelen mesajlara cevap vermek ve en fazla da 2-3 kere face de (30 dk) gezmek suretiyle bana yetiyordu.

Ama en çok garibime gidense telefonda kendi kendine (arada bu sorun olmuyordu) hoparlör de çızırtı meydana geliyordu.

Bir de mesela yukarıdaki yorumlarda da bahsedilmiş . Konuşma sırasında özellikle bankacılık vs. işlemleri için giriş yapmamız gerektiğinde ekran kararıyordu. veya aramayı
    kapatacağım yine aynı sorun oluyordu. ekran gelecek diye bekliyordum. .

Not olarak eklemem gereken ise sürekli mobil veri kopuyordu.
    bu kopma sebebi ile mobil veri açıkken bağlantı koptuğunda, aramalar da bana ulaşılmıyordu. Aynı zamanda ben de arama yapamıyordum.

Şu an garanti de bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: einlied

bende sadece nette kopma yaşanıyordu, Allah öncelikle sabır versin , sıkıntılı bir süreç seni bekliyor.Servis işi sıkıntı .Umarım çok bekletmezler

Siz hiç mobil veri açıkken ulaşılamama sorunu yaşadınız mı???
    Çok nadirde olsa yaşadım.

• Elektrikli süpürgeyle çekince çok kısıkda olsa ses gitmeye başladı, ama normal değil hala çok kısık

• W10 çıktı mı gazetenin birinde de bugünün tarihi vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: ScORphY

W10 çıktı mı gazetenin birinde de bugünün tarihi vardı

yok hayır öyle bir habere rastlamadım.
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.