Şimdi Ara

♦ NOKIA Lumia 930 Kullananlar Kulübü - ANA KONU ♦ (118. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.803
Cevap
21
Favori
109.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Hb'dan sipariş verdim, Maceraya girdik bakalım sonumuz ne olacak. Cihaz gelince nelere dikkat edeyim Nasıl kontrol edebilirim bi fikir verin gençler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • General. kullanıcısına yanıt
    Hardware Tests adlı uygulamada birçok donanımın kontrolünü yapabilirsin.

• alperd82 A kullanıcısına yanıt
    Uygulamaysa marketten indirmem lazım,Sim kartı takmadan yapabilirmiyim, Cevap için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

Orijinalden alıntı: ScORphY

yeni farkettim hoparlöre alınca karşıya ses gitmiyor...!

Geçmiş olsun arkadaki mikrofon mort.

normal konuşmalarda mikrofonda sorun yok ama hoparlöre alınca aynı mesafeden ses gitmiyor
    belki bağırınca duyuluyor, bu sorunu başka yaşayan, düzeltebilen var mı acaba...!
  • ScORphY kullanıcısına yanıt
    Tamam işte hocam,hoparlerden konuşurken-video çekerken-shazamdan müzik bulmaya çalışırken fln hep arkadaki mikrofonlardan işlem yapıyor ve o mikrofonlar ölmüş.. Kronik sorun,her 930 sahibinin başına geliyor neredeyse.. Garanti varsa gönderin,garanti yoksa servis 700₺ fiyat çekiyor,dışardaki telefoncular da e72 ya da 5800 mikrofonları takarak 40-50₺ arasında yapıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hoparlörde ses gitmeme sorunu başka yaşayan var mı...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScORphY -- 25 Şubat 2016; 15:35:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: j&j

Tamam işte hocam,hoparlerden konuşurken-video çekerken-shazamdan müzik bulmaya çalışırken fln hep arkadaki mikrofonlardan işlem yapıyor ve o mikrofonlar ölmüş.. Kronik sorun,her 930 sahibinin başına geliyor neredeyse.. Garanti varsa gönderin,garanti yoksa servis 700₺ fiyat çekiyor,dışardaki telefoncular da e72 ya da 5800 mikrofonları takarak 40-50₺ arasında yapıyor

ben biraz kurcalamıştım düzelmişti bi ara,
    win 10a geçince tekrardan kötü oldu
    ayarlarla olabileceğini düşünüyorum aslında...!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

yeni farkettim hoparlöre alınca karşıya ses gitmiyor...!

Geçmiş olsun arkadaki mikrofon mort.

normal konuşmalarda mikrofonda sorun yok ama hoparlöre alınca aynı mesafeden ses gitmiyor
    belki bağırınca duyuluyor, bu sorunu başka yaşayan, düzeltebilen var mı acaba...!

Hopörlöre alınca etraftaki sesi duyurabilmek adına arkadaki mikrofonuda açıyor telefon. Buradan biri Nokia E72 mikrofonu taktırmıştı.

Wifi'dan indirirsin ama sanırım o da geri iade engel konusu oluyormuş.

• Viddo çekmeyi dene videoda konuş. Sonra videoyu açınca sesin gidiyo mu bak. Bu galiba iadeye engel değil ama sen yine de bi iade koşullarını oku.

• Yaş tahtaya bastık desenize işimiz şansa kaldı

Hocam sen cihazı yeni alıyorsun merak etme sende sıkıntı çıkmaz ilk başta bozuk olmuyor,sıkıntıyı sonradan çıkarıyor:)

• İyi moral verdin sağol

Patlattım kahkahayı:) ama hocam cidden öyle,sen wifi ve sim takmadan cihazı şöyle biraz kurcala da ısınmasına bi bak bakalım,alet haddinden fazla ısınıyor (w10 için konuşuyorum,8.1de deneyimlemedim)

• Acaba problemli cihazlarımı bize gönderdiler, yoksa ısınmadan dolayı sonradanmı arıza yapıyor bu konuda bi bilgi varmı.

Valla o kadar bilmiyorum ama problemli cihazların bize gelmesi gibi bi durum yoktur hocam sanmıyorum,çünkü ilk çıktığı zamandan beri her kullanıcı ısındığını soyluyor.. Mikrofon olayı da belki ısınmadandır belki değildir ama çoğu 930un başına geldiği bi gerçek

• Merhaba,

Uygun fiyata 930 denk geldi aldım. Aslında birçok lumia kullandım. En çok istediğim modelse 930 idi.

Isınma sorunu evet var, 925 dede vardı. Ama kasanın metal olması sebebiyle çabucak düşüyor.
    Arama esnasından kulaklıktan bir ses geliyor çıt diye. Buda kronik bir sorun sanırım.
    Birde görüşme esnasında hoparlöre aldığımda karşı taraf sesin çok uzaktan ve az geliyor diyor. Normal konuşmalarda gayet net ve gür iken hoparlöre aldığımda neden bunu yapıyor pek anlayamadım.

Sonuç olarak yeni çıkan microsoftlar daha iyi deneyim sunuyor. Ama onlar dada kalite yok. Belki 950 iyidir.
  • Merhaba
    Bende de değişimden gelen beyaz 930 var ve satmak istiyorum.
    ancak 925' e karşılık değişim yapıldı ve faturası kutusu yok, şarj cihazı da 925 e ait. düşünen olursa
    yazabilir..
  • Dün aldığım cihaz bugün geldi hb'yı bu yüzden seviyorum.Cihaza gelirsek hoparlör falan denedim şimdilik bir sorun yok,çok samimi söylüyorum cihaz muazzam bir şey.

Hocam hayırlı olsun,sıkıntısızca kullan inş:) o cihazın tasarımı kadar başarılı tasarım bana gore hala yok o ayrı,ama ah bi de bataryası beni mutlu edebilseydi:)

• 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.