Şimdi Ara

♦ NOKIA Lumia 930 Kullananlar Kulübü - ANA KONU ♦ (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.803
Cevap
21
Favori
109.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir süredir sıfır Lumia 930 arıyorum. Bulamayacağımı anlayınca temiz (çiziksiz ve sorunsuz) ikinci ele de yöneldim Bu modeli ararken sayfanıza denk geldim. Sıfır denk gelirsem tabi ki ilk tercihim ama elinde temiz ikinci el bulunan ve satmak isteyen varsa talibim Teşekkürler...
  • 10586.318 için konuşuyorum Batarya olsun genel performans olsun Kamera olsun her şey gayet iyi.

Bugün gece çekiminde istediğimden karanlık çekti (aslında ortam neyse onu çekti) ama daha aydınlık olmasını isterseniz fotoğrafta Kalem işaretine tıklayıp "Kırp, Döndür, Otomatik geliştir" uygulamasında Otomatik geliştire tıklayıp kaydetmek yeterli. Cidden çok başarılı bir şekilde işleme gerek varsa düzeltiyor yoksa da gereksiz işlem yapıp fotoyu bozmuyor.

Güncellemeleri de kapattım tam istediğim sürümü buldum bundan sonra tüm yorumları görmeden yeni sürüm yüklemem :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperd82

10586.318 için konuşuyorum Batarya olsun genel performans olsun Kamera olsun her şey gayet iyi.

Bugün gece çekiminde istediğimden karanlık çekti (aslında ortam neyse onu çekti) ama daha aydınlık olmasını isterseniz fotoğrafta Kalem işaretine tıklayıp "Kırp, Döndür, Otomatik geliştir" uygulamasında Otomatik geliştire tıklayıp kaydetmek yeterli. Cidden çok başarılı bir şekilde işleme gerek varsa düzeltiyor yoksa da gereksiz işlem yapıp fotoyu bozmuyor.

Güncellemeleri de kapattım tam istediğim sürümü buldum bundan sonra tüm yorumları görmeden yeni sürüm yüklemem :-)

otomatik güncellemeleri nasıl kapatıyoruz w10 da ?
  • TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    Güncelleme denetlemesini yine yapıyor onu kapatamıyoruz sanırım ben Otomatik Yükleme yerine Yeniden başlatma bildirimini seçmiştim "gelişmiş seçenekler"den. Yeni yapı geldiğinde ne olacak bakalım...

• Değişimden gelmiş olan sıfır, kablosuz şarj ünitesi ile beraber, normal kutu içeriğinde bulunmayan kulaklık ve silikon kılıf da dahil olmak üzere satılık lumia 930 cihazım bulunmaktadır. İlgilenen arkadaşlar özelden mesajla ulaşabilirler.
  • Arkadaşlar bildiniz gibi lumia 930 un köşeleri kıvrımlı olduğu için jelitinin kenarları yapışmıyor yapışan jelitin önerirmisiniz. Teşekkürler.

• 930 a uygun jelatin kenar eğimli kısımlara denk gelmeyen jelatinler var ben ondan kullanıyorum kenar kısımlar yani eğimli kısım açıkta kalıyo duz yüzeye tam uyumlu..tavsiye ederim

• 420 yapısını yukleyen arkadaşlar telefonlarında ne gibi değişiklikler olduğunu soyleyebilirmi ısınma şarj kamera hız ne alemde?

• claviculax C kullanıcısına yanıt
    Nerden aldın link atarmısın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim cihazda çift dokun çalışmıyor arama yaptığımda siyah ekran oluyor kapatamıyorum sağ ust nokla yazısına bastırınca düzeliyor 10 15 dk sonra gıdıyor.nadkl düzelir acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: claviculax

420 yapısını yukleyen arkadaşlar telefonlarında ne gibi değişiklikler olduğunu soyleyebilirmi ısınma şarj kamera hız ne alemde?

Evet 420 yükleyenler yorum yapabilir mi?
    Stabilite, batarya, uygulamalar, kamera vs ne durumda? Yükleyelim mi? :-) 318'de rahatım yerinde...

• 14367 de Şarj hızlı bitiyor ve fazla ısınıyor bir önceki yapıya göre. Cihazı sıfırlamadım ama son 3 yapıdan beri.

420 ye mi geçsem ne yapsam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhnkkc -- 20 Haziran 2016; 0:05:19 >
  • telefonda win 10 yüklü bir güncelleme daha gelmiş 420 sürümü tekrar güncelledikten sonra

güncelleme bittikten sonra

- telefon
    - ayarlar
    -facebook gibi uygulamalara girmiyor.

telefonu nasıl sıfırlayabilirim ve fabrika ayarlarına dönersem sorun çözülür mü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onunkaresi -- 21 Haziran 2016; 13:38:50 >
  • arkadaşlar w10 yüklü cihazımda sms bildirimi gelmiyor ancak sms lere girdiğimde yeni sms geldiğini görüyorum nedendir bu. ana ekranda sms bolumu logosundada yeni sms geldiği görünmüyor adet olarak 1 2 gibi . ayrıca w10 un 420 yi yükleyen varmı aramızda nasıl durum. aradada ms bolumune girdiğimde yetkilendirme gerekli gibi bir uyarı çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 29 Haziran 2016; 9:04:11 >
  • birde gece çekimleri artık çok kötü gibi w10 ile
  • TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    Arka plan uygulamaları ayarında "Skype ve Mesajlaşma" kapalı olabilir.
    420'yi ben de yüklemedim ama yakında otomatik yükleyecek gibi.
    Kamera, evet Lumia Camera'daki ayarı tutturamadılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: alperd82

Arka plan uygulamaları ayarında "Skype ve Mesajlaşma" kapalı olabilir.
    420'yi ben de yüklemedim ama yakında otomatik yükleyecek gibi.
    Kamera, evet Lumia Camera'daki ayarı tutturamadılar.

teşekkürler evet arka pilanda kapatmışım bir sonrası sms de anlaşılır düzelip düzelmediği.
  • Arkadaslar lumia macerami htc 10 alarak sonlandirdim. Allah size sabır versin. İlgilenen olursa konuyu devredebilirim

• thermofısa T kullanıcısına yanıt
    Ekranda koruyucu film varsa ve bu film ön kameranın biraz yakınındaki yakınlık algılayıcısını örtüyorsa arama ve görüşme sırasında ekran kapanıyor.
    Ben ön kameranın hizasındaki koruyucu filmin uzantısını jiletle kestim ve sorun ortadan kalktı ☺

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

Arkadaslar lumia macerami htc 10 alarak sonlandirdim. Allah size sabır versin. İlgilenen olursa konuyu devredebilirim

eP alabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.