Şimdi Ara

♦ NOKIA Lumia 930 Kullananlar Kulübü - ANA KONU ♦ (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.803
Cevap
21
Favori
109.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaazto28

quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

Hocam 13 ay garantisi var ne kadar ederki hem sorunlu bir telefonu başka birisine satamam.

Garantiye göndererek halletmeliyim, ancak sürekli hoparlörden son ses müzik dinleyeyim ki komple gitsin

Garanti zaten Lumia 640 yollayacak nasıl olsa sana. Tamirini yapacak yedek parça onlarda da yok.

Hocam fatura fiyatı 1300 tl nasıl 640 gönderiyorlar, olmadı THH veririm. Dediğim gibi başkasına satamam, neyse biraz daha kullanayım, cevaplar için teşekkürler

Microsoft Türkiye garantisi öyle maalesef. Tüketici hakem heyetinden de 3 aydan önce karar çıkmaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam 13 ay garantisi var ne kadar ederki hem sorunlu bir telefonu başka birisine satamam.

Garantiye göndererek halletmeliyim, ancak sürekli hoparlörden son ses müzik dinleyeyim ki komple gitsin

Garanti zaten Lumia 640 yollayacak nasıl olsa sana. Tamirini yapacak yedek parça onlarda da yok.

Hocam fatura fiyatı 1300 tl nasıl 640 gönderiyorlar, olmadı THH veririm. Dediğim gibi başkasına satamam, neyse biraz daha kullanayım, cevaplar için teşekkürler

Microsoft Türkiye garantisi öyle maalesef. Tüketici hakem heyetinden de 3 aydan önce karar çıkmaz.

lehime olan işlerde çok sabırlı bir insanımdır değil 3 ay 3 yıl da beklerim, ha 3 yıl beklenilmez o ayrı bir konu

• Arkadaşlar 1 yıldır kullandığım lumia 930 cihazımı satıyorum fiyat 500TL

satış ilanı:https://forum.donanimhaber.com/m_120791779//tm.htm#120932369
  • 2 durum daha var:
    -Edge'in açılış sayfası değiştirelemiyor sanırım. Microsoft sayfası açıyor her seferde.(ayarlarda göremedim)

-Store'dan güncelleme gelince değişim notlarını neden göremiyoruz? İlla ilgili uygulamanın sayfasına mı gitmeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • w_wallace kullanıcısına yanıt
    2. konuda aynen katılıyorum güncelleme geldiğinde hemen altında falan yazması lazım nelerin değiştiğini.

1. konuda ise "Monument Browser" tavsiye ederim kesinlikle, kısa sürede alışır vazgeçemezsiniz. Hem bariz derecede hızlı, hem açılış sayfası değiştirme var, hem de istediğiniz sayfayı Ana Ekrana "tile" olarak atayabiliyorsunuz (bu Edge'de de var).

Bu arada .321 sürümü ile batarya bekleme süresini baya düzeltmişler dimi siz de yüklediniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: alperd82

2. konuda aynen katılıyorum güncelleme geldiğinde hemen altında falan yazması lazım nelerin değiştiğini.

1. konuda ise "Monument Browser" tavsiye ederim kesinlikle, kısa sürede alışır vazgeçemezsiniz. Hem bariz derecede hızlı, hem açılış sayfası değiştirme var, hem de istediğiniz sayfayı Ana Ekrana "tile" olarak atayabiliyorsunuz (bu Edge'de de var).

Bu arada .321 sürümü ile batarya bekleme süresini baya düzeltmişler dimi siz de yüklediniz mi?

.221 teğet geçti anlaşılan benim telefon. Dün gece 321 kurdu. Batarya'da fark göremedim henüz ama anladığım kadarıyla bazen wifi aşırı enerji çekiyormuş onu düzeltmişler,sürekli wifi kullanmıyorsanız bu düzeltmeyi fark edemeyiz heralde. Birde cpu bazen aşırı yükleniyormuş bu düzeltilmiş. Benim edge bazen takılıyordu çıkarken belki o noktadaydı yüklenme, bakalım.

Şunlar olmuş:
    Bug fixes:
    Improved reliability of Bluetooth and storage file system.

Addressed issue causing printer drivers to not install correctly after installing security update KB317005.

Addressed issue causing sign-in errors if a password is entered incorrectly or a new password doesn’t meet password complexity requirements after installing security update KB3167679.

Addressed issue that required users to log out and log back in before using the application they installed using the Windows installer (MSI).

Improved support for networks by adding new entries to the Access Point Name (APN) database.

Addressed issue that was causing excessive battery drain on Windows 10 Mobile when connected to Wi-Fi.

Addressed issue in which setting up both fingerprint and iris recognition sometimes causes the sign-in to fail on Windows 10 Mobile.

Addressed issue that was causing high CPU usage on Windows 10 Mobile.

Addressed additional issues with multimedia playback, revised daylight saving time, authentication, Internet Explorer 11, and Windows Shell.

Security updates to Microsoft Edge, Internet Explorer 11, Windows registry, and diagnostics hub.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 14 Ekim 2016; 14:27:34 >

Evet boşta dururken çok pil yiyordu. CPU yüksek kullanımı demek zaten genel olarak gereksiz pil tüketmesi demek. Bekleme süresi olarak saatte %1 veya maksimum %2 pil yediği günler vardı hangi sürümdü unuttum...

• Arkadaşlar sanırım telefonun arka kamerası bozuldu..Açtığım zaman çizgiler içinde kalıyor sonra da kararıyor..Başka uygulamalarla da denedim sanırım donanımsal..Başına böyle birşey gelen var mı acaba??Ne yapmamı önerirsiniz??Garantisi yeni bitti..Servise versem mi yoksa atıp başka telefona mı geçsem??Ne kadar masraf çıkarır bilemiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Tahoe_930

Arkadaşlar sanırım telefonun arka kamerası bozuldu..Açtığım zaman çizgiler içinde kalıyor sonra da kararıyor..Başka uygulamalarla da denedim sanırım donanımsal..Başına böyle birşey gelen var mı acaba??Ne yapmamı önerirsiniz??Garantisi yeni bitti..Servise versem mi yoksa atıp başka telefona mı geçsem??Ne kadar masraf çıkarır bilemiyorum..

At gitsin hocam, yaptırmaya kalksan kim bilir nekadar isteyecekler, eskisi gibi de olmaz kanaatimce, al bi tane note 4 keyfine bak, ama bütçem çok iyi değil diyorsan ya yaptır ya da o parayla bi tane telefon al.

• quote:

Arkadaşlar sanırım telefonun arka kamerası bozuldu..Açtığım zaman çizgiler içinde kalıyor sonra da kararıyor..Başka uygulamalarla da denedim sanırım donanımsal..Başına böyle birşey gelen var mı acaba??Ne yapmamı önerirsiniz??Garantisi yeni bitti..Servise versem mi yoksa atıp başka telefona mı geçsem??Ne kadar masraf çıkarır bilemiyorum..

Hard reset dene düşük bir olasılık çözer.

Direk onarıma vermen çok pahalıya patlar ama yinede sor. Lakin ben olsam en azından kamerayı çinden bulup onarım masrafını yarıya indirirdim
  • kaazto28 K kullanıcısına yanıt
    Eskisi gibi olmayacağı benim de aklıma geldi..O yüzden de biraz atsam mı diye düşündüm..Yaparken başka tarafını falan bozma ihtimalleri de var..Arada kaldım..Aklımdaki telefonlar da daha gelmedi..Nokia ya da Motorola düşünüyorum..

Doğru söylüyorsunuz hocam..Dışardan parça getirmek daha mantıklı gibi..Yarın servise gidip yüz yüze bir baktırayım bir fiyat versinler duruma göre bakacağım artık..

• quote:

Doğru söylüyorsunuz hocam..Dışardan parça getirmek daha mantıklı gibi..Yarın servise gidip yüz yüze bir baktırayım bir fiyat versinler duruma göre bakacağım artık..

Bizede söyle masrafı, 500'den aşağı sanmıyorum orjinal kamera taksınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: w_wallace

2 durum daha var:
    -Edge'in açılış sayfası değiştirelemiyor sanırım. Microsoft sayfası açıyor her seferde.(ayarlarda göremedim)

-Store'dan güncelleme gelince değişim notlarını neden göremiyoruz? İlla ilgili uygulamanın sayfasına mı gitmeliyim?

Haftada en az 1 güncelleme geliyor store uygulamasına hala bahsettiğim basit özellik gelmiyor.

ek: Windows phone 8 iken böyle eleştirmiyordum daha oturmadı yeni sistem vs diye ama artık 10 oldu yahu,temel şeylerin olmaması rezalet resmen. Yeni bir sistem çıkınca belli bir zaman tanınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 25 Ekim 2016; 22:54:49 >
  • Acaba ne yapsam da telefonun kronik sorunları baş gösterir de garantiye yollayıp ücreti geri alabilirim? Bir yıl kaldı garantinin bitmesine

Bugün nihayet servisten cevap geldi..1250tl masraf çıkarmışlar..Telefonu tamir etmiyorlar kabul edersem 830 ya da 640xl gönderecekler..Olacak iş değil..Sanki biz sizden telefon istedik..O kadar para verecek olsam gider yenisini alırım zaten..Bi de İstanbul'a yollamışlar telefonu..Boşuna 1 hafta telefonsuz kaldım..Batarya alacaktım ondan da vazgeçtim..Batarya iş göremez hale geldiğinde atıp yeni telefona geçeceğim artık..Yolun sonuna geldik..İnşallah o zamana kadar Nokia yeni cihazlarını tanıtır..Tanıtmazsa Motorola Z alıp geçerim..
  • quote:

Bugün nihayet servisten cevap geldi..1250tl masraf çıkarmışlar..Telefonu tamir etmiyorlar kabul edersem 830 ya da 640xl gönderecekler..Olacak iş değil..Sanki biz sizden telefon istedik..O kadar para verecek olsam gider yenisini alırım zaten..Bi de İstanbul'a yollamışlar telefonu..Boşuna 1 hafta telefonsuz kaldım..Batarya alacaktım ondan da vazgeçtim..Batarya iş göremez hale geldiğinde atıp yeni telefona geçeceğim artık..Yolun sonuna geldik..İnşallah o zamana kadar Nokia yeni cihazlarını tanıtır..Tanıtmazsa Motorola Z alıp geçerim..

Vay be amiral gemi olan telefon 2 yılda hemen batıyor, demek ki gemiler 2 yıl dayanıyor.

• quote:

Geçmiş olsun belliydi bu. Birde 830 1250 tl etmiyorki :D 500 falan deselerdi olası bir teklif olabilirdi. Kamera arızası mı dediler tek sorun?

Satarsan alırım belki hobi olarak onarmaya çalışırım :)

Motorola Z'ye baktım 600 dolara değmez gibi, modüler telefon sıkıntı yaratmasın zaten amerika merkezli desteği nasıl bilmiyorum.

Sağolun hocam..830 o kadar etmez tabiki ama liste fiyatı üzerinden fiyat veriyorlar sanırım..Sadece arka kamera arızalı ama tenezzül edip tamir etmek yerine değişim teklif ettiler..Halbuki internette arka kamera modülü 12-15 dolar kadar bir fiyatı var..Motorola Z Play modelini düşünüyorum..400-450 dolar gibi bir fiyatı var..Sanırsam 1700tl bandından giriş yapacak..Şimdilik beklemedeyim daha telefon elime ulaşmadı..Yılbaşına kadar idare ederim..O zamana kadar telefonlar da gelir..İnceleyip tekrar bir karar veririz..Bir daha da servise telefon falan vermem..Gider yenisini alırım daha iyi..Nasıl olsa yapmıyorlar..Bu da bize bir tecrübe oldu işte..
  • kaazto28 K kullanıcısına yanıt
    Gemisi batsın hocam..En mantıklısı orta halli bir cihaz alıp 2-3 senede bir değiştirmek..Bu ülkede bir telefonu daha uzun süre kullanmak imkansıza yakın..Telefonun servise düşeceğine tuvalete düşsün daha iyi..İkisi de aynı yere gidiyor zaten..
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.