Şimdi Ara

♦ NOKIA Lumia 930 Kullananlar Kulübü - ANA KONU ♦ (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.803
Cevap
21
Favori
109.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şarzda bırakmak zaten yanlış bir haraket.

Ama 2sene daha kullanıcağım diyorsan tabi dikkatli titiz ol.

Ben biraz soğudum,gözden çıkardım telefonu,ekranda zaten çatlaklar oluştu kenarlarda.(düşmelerden).

Bu arada photos uygulamasından şikayetçilere duyulur: Şimdi güncelleme geldi!

Hadi hayırlısı artık :D kesin çözüm beklemekte fazla olur ama :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • w_wallace kullanıcısına yanıt
    Şarjda mecburen bıraktığım zamanlar oluyor..Hep bırakmıyorum..

Valla benim telefon çok iyi durumda..Ekranda kılcal çizikler hariç pek birşey yok..2 sene sonra bozulmazsa tekrar batarya alıp bir 2 sene daha kullanırım..Bozulana kadar devam..

Uygulamayı güncelledim..İnşallah şu silinmeme durumu düzelmiştir..

• Arkadaşlar bu ekranın üstündeki ahizenin içini ve alt taraftaki mikrofonun içine biriken tozları nasıl temizliyorsunuz?

• kaazto28 K kullanıcısına yanıt
    Yumuşak bir diş fırçası ile...

• Hangisi hatırlamıyorum artık ama önceki sürümün birinde Pil bakımından çok rahat etmiştim, tepe tepe kullanıp 1 günü kurtarıyordum (bekleme süresi bariz iyileşmişti) ama son sürüm biraz Pil kullanımı ayarı istiyor.

Özellikle FACEBOOK arka planda devamlı kapalı olsun demezseniz baya bir pil sömürüyor...

• People'dan silemediğimiz kişiler oluyor.Skype'den geldiler heralde dedim,skype'dende silemedim. Bazı kişiler kaldı orada, windows üzerinde de silemediklerimiz oluyor.

Buda bir rezalet heralde ama boyutunu bilmiyorum henüz :)

Yine biraz konu dışı: 2-3 gün evvel win10 güncelleme geldi. Pc açılışı kanı oldu resmen, 15 saniyede falan açılıyordu şimdi 30 falan :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 29 Eylül 2016; 14:34:51 >
  • Lumia 930 kararlı .189 deyim, bi ara ekranın sürekli gidip geldiğini söylemiştim genelikle edge kullanırken oluyordu meğer edge den değilmiş, monument browserda da aynısı ve bazı beyaz arka plan uygulamalarında da ekran bazen gidip geliyor çok kısa bi anlık, titreme değilde kısa bir sureliğine kapanıp açılıyor gibi sanki hani şu eski tüplü monitörlerde ekranı kapatıp tekrar açarsınız ya öyle gibi.

Buna benzer aynı sorunu yaşayan var mı? Farklı telefonda olabilir acaba windows 10 dan mı kaynaklanıyor yoksa telefonda sorun mu var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaazto28 -- 1 Ekim 2016; 1:34:54 >
    Aynısı var bende geçen seneden beri..Ben de bilmiyorum donanımsal mı yazılımsal mı ama oyun oynarken hiç olmuyor..Beni çok rahatsız etmiyor artık..Benimki ekranın alt tatflarında oluyor genellikle..Belki de ısındığı için oluyordur..

Evet benimki de öyle "göz kırpma" gibi oluyor ama devamlı olmuyor, Edge daha sık yapıyor ama eskiden de yapıyordu.

Her telefonun eksik yanları oluyor ama buna takılmamak lazım çünkü kullanıma hiç engel değil.

Sen "araca" değil "amaca" odaklan yani ne yapıyorsun tarayıcıda atıyorum gazete okuyorsun, okumana engel değil ki çok nadir oluyor.
    Kafaya takınca daha çok görüyorsun emin ol :)

• alperd82 A kullanıcısına yanıt
    Tahoe_930 kullanıcısına yanıt
    Size katılıyorum hocam amaca odaklanmak lazım sıkıntı yapsam sıkıntı olur, öğrenmek için sordum.

Ayrıca size de teşekkürler tahoe hocam

• Bende yok ekran kapanması. Birde telefonun nerde üretildiğide fark ediyor anlaşılan. Ben almanyadan aldım ama tayland'tan gelmişti.

Buna bir yerden bakabiliyoruz sanırım. Bunlardan biri olabilir mi?

extra&info

Manufacturer name: RM-1045_1025
    Core build ID: 9030.48
    Config. ID: 1025.01568D
    Active customer config: 11857

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 1 Ekim 2016; 14:29:59 >
  • Çok yakında şu versiyon gelicek: 10.0.14393.221

The new update brings improved support for networks by adding new entries to the Access Point Name (APN) database.

Fixed the issue causing “Print all linked documents” to not work in Internet Explorer 11.

Fixed an issue preventing some users from changing the default download location in Windows 10 Mobile.

Mobile Build 10.0.14393.221 fixed an issue causing unnecessary notifications about fixing Microsoft account in Windows 10 Mobile.

Fixed additional issues with multimedia, Windows kernel, Windows shell, enterprise security, storage file system, Remote Desktop, core platform, Hyper-V platform, Windows Update for Business, display kernel, near field communication (NFC), input and composition, Bluetooth, Microsoft Lync 2010 compatibility, Windows Storage API, app registration, Trusted Platform Module, Group Policy, Internet Explorer 11, virtual private network (VPN), BitLocker, wireless networking, datacenter networking, Cortana, PowerShell, Active Directory, connection manager and data usage, Microsoft Edge, Windows Recovery Environment, file clustering, Universal Windows Platform (UWP) apps, audio playback settings, DShow Bridge, app compatibility, licensing, cloud infrastructure, domain name system (DNS) server, network controller, USB barcode reader, and Adobe Flash Player.

Ek: Redstone 2'de 2017 başında gelicekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 1 Ekim 2016; 14:38:31 >

• Benim cihazda bariz cekim sorunu ve mikrofon sorunu var. Garantiden degisim oldu ama sorun gene tekrarladi. Keske almasaydim

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    Eğer benim telefonda olurda garantiye giderse ücret iadesi isterim 950 de verseler almam, Microsoft bu ne yapacağı belli olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: kaazto28

Eğer benim telefonda olurda garantiye giderse ücret iadesi isterim 950 de verseler almam, Microsoft bu ne yapacağı belli olmaz

Normalde ücret iadesi hakkın belli bir süreden sonra yok, o müşteri memnuniyeti veya uç durumlarda oluyor.

Alabilirsen tabi al boşver 950 falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 2 Ekim 2016; 17:16:27 >
  • Az önce forumdaki windows mobile 10 sayfasına baktım. R2 ile baya değişiklik varmış bizim burda konuştuğumuz takvim dahil çoğuşey çözülmüş sanırım.
  • Hocam 13 ay garantisi var ne kadar ederki hem sorunlu bir telefonu başka birisine satamam.

Garantiye göndererek halletmeliyim, ancak sürekli hoparlörden son ses müzik dinleyeyim ki komple gitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaazto28 -- 8 Ekim 2016; 11:37:45 >
  • quote:

Hocam 13 ay garantisi var ne kadar ederki hem sorunlu bir telefonu başka birisine satamam.

Garantiye göndererek halletmeliyim, ancak sürekli hoparlörden son ses müzik dinleyeyim ki komple gitsin

Garanti zaten Lumia 640 yollayacak nasıl olsa sana. Tamirini yapacak yedek parça onlarda da yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

Hocam 13 ay garantisi var ne kadar ederki hem sorunlu bir telefonu başka birisine satamam.

Garanti zaten Lumia 640 yollayacak nasıl olsa sana. Tamirini yapacak yedek parça onlarda da yok.

Hocam fatura fiyatı 1300 tl nasıl 640 gönderiyorlar, olmadı THH veririm. Dediğim gibi başkasına satamam, neyse biraz daha kullanayım, cevaplar için teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

Hocam fatura fiyatı 1300 tl nasıl 640 gönderiyorlar, olmadı THH veririm. Dediğim gibi başkasına satamam, neyse biraz daha kullanayım, cevaplar için teşekkürler

Fatura bedelim 1150 liydi ,925 in yerine 640XL alıp oturdum .Sende 830 varsa anca onu alırsın

• 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.