Şimdi Ara

♦ NOKIA Lumia 930 Kullananlar Kulübü - ANA KONU ♦ (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.803
Cevap
21
Favori
109.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kamera sizi üzmez. 525in kamerası bile neler yapıyor ki 930 gibi amiral gemisinde, en üst düzey kamera kullanılıyor.
    windows 10 tanıtıldı ve tüm cihazlar tek bir marketi kullanacak. Tabi bu bir anda olmayacak ama zamanla olur.
    en fazla 3 yıl içinde market kendine gelir,ki şu anda bile pek çoğumuz için yeterli.
    Ancak bankacılık uygulamalrı ve haber uygulamaları gibi en temel uygulamalar halen eksik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronin

quote:

Orijinalden alıntı: drakyuz

arkadaşlar 930 da opera mini çalışıyor mu...performansı nasıl...benim için önemli çünkü hastaneden rontgen gönderiyorlar bakmam için... rontgen sitesi sadece operada açlıyor

Bahsettiğiniz yere burdan birileri bakabilir mi bilmiyom. O yüzden bi lumia cihazla denemeden almayın. Android veya ios gibi farklı tarayıcı kullanmadığı için direk explorer da açabilir. Gene de denemekte fayda var

dün telefonumda crome ile denedim açıldı...wm8 ve lumia google crome sorunsuzsa açılır diye düşünüyorum...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kronin

quote:

arkadaşlar 930 da opera mini çalışıyor mu...performansı nasıl...benim için önemli çünkü hastaneden rontgen gönderiyorlar bakmam için... rontgen sitesi sadece operada açlıyor

Bahsettiğiniz yere burdan birileri bakabilir mi bilmiyom. O yüzden bi lumia cihazla denemeden almayın. Android veya ios gibi farklı tarayıcı kullanmadığı için direk explorer da açabilir. Gene de denemekte fayda var

dün telefonumda crome ile denedim açıldı...wm8 ve lumia google crome sorunsuzsa açılır diye düşünüyorum...

Crome wpda yok yalnız. Explorer ile deneyin bence. Opera mini beta halde şu an ama iyi diyorlar yorumlarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• explorerda açmıyor denedim
  • Opera mini beta da kullanıcı adı ve parola istiyor bilginize

• Enola kullanıcısına yanıt
    lumia 930 için fiyat ne kadar?

• Mediamarktta 1750 idi yanlış hatırlamıyorsam zaten aralığa kadar düşünmediğim için önce telefona karar vermem lazım fiyat sonra geliyor

• Hele bankacılık benim için en temel yazılım olduğu için orda tıkanıyorum.. yoksa kamerası ile ilgili bi şüphem yok n8 kullanıyorum şu an. kamerada nokia ve diğerleri hâlâ da öyle

• İlgilenen arkadaşlar varsa donuş yapabilir.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-nokia-lumia-930-ve-nokia-monster-wh-920-182016788/detay/

• dostum pm gönderdim de öylesine aslında...neden değiştiriyorsun...memnun olmadığın bişey var mı...
  • drakyuz D kullanıcısına yanıt
    Sahibinden ilanlarımda görseniz ilanlarımı bana hak verirsiniz bir tür hastalık oldu bende 1 yıl içinde 20 ye yakın cihaz değiştirdim uzun süre bir cihazı kullanamıyorum. Bu cihazdan önce htc one m8 kullandım 2-3 hafta ondan önce ıphone 5s kullandım o da aynı şekilde 3 hafta yani cihazla alakalı değil de benimle alakalı bir durum.
  • arkadaşlar merhabalar. bugün iphone 6 almaya gittim beğenmedin vazgeçtim. lumia 930 almayı istiyorum tavsiye eder misini? ayrıca fiyatı 1700 civarı bence çok yurtdışında 950 lira. en ucuz nereden alabiriz bilgisi olan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • EMRE4488 kullanıcısına yanıt
    hocam turuncu olsaydı hemen almıştım senden. hayırlı satışlar
  • Hayırlısı olsun hocam bende vazgeçmek üzereyim :) yeni denim güncellemesi gelecekmiş cihazlara 4k video kamerada daha da iyileştirme vs gibi güzel haberler duydum bakalım artık birkaç güne alıcı çıkmaz ise kullanırım
  • Arkadaşlar bu hafta içi yeni bir amiral gemisi diye tabir edilen uzun bir süre beni götürmesini beklediğim bir telefon almak istiyorum, android den sıkıldığım için ilk aklıma gelen işletim sistemi wp, ama aklıma takılan bir kaç soru var. Herhangi bir fanlığım yok bir markaya karşı her telefonun farklı özelliklerinin olduğunu, her telefonun mükemmel olmadığını bilen biriyim. Sorularım şunlar.

1- Telefonda mesajlaşırken andorid de klavyede donmalar yada mesajlara girince klavyenin geç gelmesi gibi sorunlar varmı?
    2- Günde 7-8 saat mobil veri açık halde ara ara whatsapp tan gelen mesajlara bakmayla, ortalama 30-40 dk telefon görüşmesi ve facebook twitter e bakmakla 1 günü rahatlıkla geçirebilir miyim. ( 1 günden kastım akşam eve gelir gelmez şarja takmak zorunda kalmamak)
    3- Kamera deklanşör hızı nasıl bu telefonda basar basmaz çeken bir telefon mu yoksa lg g2 de yaşdığım basınca yaklaşık yarım saniye sonra çekme durumu var mı?
    4- Sonuçta çok yeni bir işletim sisteminin verdiği eksi bir durum olarak telefonda anlık veya hard reset atmaya neden olan donmalar oluyor mu?
    5- VE en can alıcı soru şu 1800 TL yi bu telefona verince 1-2 ay sonra " Ulan keşke şu telefonu almaz olaydım" dermiyim ?

Cevaplarınız ve ilginiz için şimdiden teşekkür ederim. İyi günler

• freestyler17 F kullanıcısına yanıt
    1- telefonda klavyenin donma yapmadığı tek işletim sistemidir. ios da bile takıldığına şahit oldum ancak bu klavye çok hızlı ve çok kullanışlı.
    2- ben gun boyu internetteyim wi-fi açık halde ameliyatlı olduğum için can sıkıntısından forumları gezmekteyim hep ve saat 7 ye kadar %40 gibi bir değerde kalıyor. Tabi interneti kullanmasam 2 gün rahatlıkla gorur.
    3-Kamera konusunda şu anda belirttiğiniz küçük bir bekleme süresi var ancak bunun farkında olan microsoft cihaza 1 ay içinde denim guncellemesi verecek ve 4k video dahil bir çok iyileştirme mevcut forumlarda güncelleme içeriğini kontrol edebilirsiniz.
    4-telefonu kullanalı 2 hafta oldu ve bir kez dahi donma takılma yavaşlama gibi bir şey yaşamadım menüler aradı geçiş süper yanı en kral androıd getir 1 ay sonra androıd pörtler ama bu ilk aldığın performansta çalışır.
    5- Cihazın özelliklerini bilerek alırsanız bu cihaz sizi 3-4 sene rahat götürür Nokia sağlamlığı bunun yanında işletim sisteminin hızı mükemmel şu anda bu fiyata androıd bir cihaz alsanız 2 - 3 ay sonra dolmalardan takılmalardan kafayı yersiniz yeni cihaz arayışına girersiniz.
    Kendi düşüncemi belirttim. Yardımcı olduysam ne ala. Düşünceme katılmayan arkadaşlar kibarca belirtirlerse daha iyi iletişim kurmuş oluruz.

• Öncelikle geçmiş olsun allah acil şifalar versin kardeşim. Tek bir sorum daha var, okuduklarıma göre kutu içerisinden herhangi bir kulaklık çıkmıyormuş ( 1-2 ay öncenin topicleri) senin aldığın kutudan kulaklık çıktı mı ? yada çıkmadıysa hangi kulaklığı öneriyor marka ?
  • Selamlar ben de yeni aldım mesajı 930 dan yazıyorum..wıfı sorunum var. Bağlanmıyor neden olabilir

• Çok geçmiş olsun. Ben de cevap vermek istedim. Size kesinlikle katılıyorum. Telefonu alalı yaklaşık 75 gün oldu. Aynı zamanlarda bir arkadaş Samsung Note 3 almıştı. Belki o zamana gore en iyi telefon değildi ama yine de Samsungun iyi telefonuydu. Şuanda değiştirmeyi düşünüyor. Çok fazla donma yaptığını söyledi. Ben ise ilk gün aldığımda nasılsa şuanda bir o kadar hızlı kullanıyorum telefonu. Hız ve pratiklik konusunda sorun yaşayacağınızı hiç zannetmiyorum.
    Bir de ben mobil veriyi 5-6 saat, wifiyi de geri kalan bütün gün açık tutarım. Whatsapp'ı çok kullanırım. Bana artık 18 saat kadar gitmeye başladı şarjı.
    Son olarak da şuana kadar telefonu aldığımdan hiç pişman olmadım. Yine olsa yine alırdım.

• quote:

Selamlar ben de yeni aldım mesajı 930 dan yazıyorum..wıfı sorunum var. Bağlanmıyor neden olabilir

İlk zamanlarda yaklaşık iki hafta kadar bende de olmuştu. Hatta forumdakilerle de paylaşmıştım bu sorunu. İnternette yazan nerdeyse herşeyi denedim fakat olmadı. Superonline'daki herkesle konuşmuştum resmen. Modemin adını ve şifresini değiştirtmişlerdi. Bir gün kendi kendine bağlandı. Şuanda da bazen oluyor. Modemi kapatıp yaklaşık bir dakika bekledikten sonra açınca bağlanmış oluyor. Ama sizde işe yarar mı bilmiyorum. Umarım benim çektiğim kadar sıkıntı çekmezsiniz.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.