Şimdi Ara

♦ NOKIA Lumia 930 Kullananlar Kulübü - ANA KONU ♦ (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.803
Cevap
21
Favori
109.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler kullanlara bir kaç birşey sormak istiyorum
    İlk olarak telefonun batarya durumu nedir L1020 gibi kötü bir performansmı veriyor yoksa iyimi dersiniz, İkinci olarak telefon Flac format çalıyormu, Ve üçüncü sorum kamera performansından memnunmusunuz N8 ile karşılaştırma yapabilecek veya görüşünü belirtebilecek birisi olursa sevinirim
  • Ben de bir kaç soru ekleyeyim
    - Mesaj geldiğinde android deki gibi bildirim çubuğuna mesaj önizlemeli olarak gösteriliyor mu?
    - telefon mobil veri tüketiminde standart mı, aşırılığı var mı?
    - otg destekliyor mu?
    - görüşme kalitesi nasıl?
    - diğer işletim sistemlerinde olduğu gibi wp de kilit ekranı üzerinde herhangi bir aktivasyon var mı?
    - symbiandaki gibi işlevsel dosya yöneticisi var mı?
    - herhangi bir güncelleme geldi mi & gelecek mi?
    - şarj dolma süresi ne kadar?
    - klavye özelleştirme var mı?
    - telefonun çerçeveleri çizilmeye karşı ne kadar dayanıklı, soyulma olabilir mi?
    - Android deki gibi netten apk, symbiandaki gibi sis dosyalarını indirip kurduğumuz şekilde wp de de benzeri durum söz konusu mu?
    - ios taki jailbreak androidteki root işlemleri wp de de var mı?

Uzun oldu biraz vakit ayırıp cevaplayacak bir babayiğit aranıyor :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: merin

İnanılmaz başarılı diyemem. Bazen kumlanmalar olabiliyor resimde. Ama çok karşılaşmadım. Bu resimler de genelde saat 14.00-16.00 arası çekilmiş resimler. Hepsinde güneş ışığından farklı bir kaynak kullanmadığım için böyle görünmüş olabilir.

açıkçası hayal kırıklığına uğradım şimdiki telefonum htc 8x in kamerasından çok memnunum bundan sonra L930 a geçmeyi planlıyordum ama sanırım bunu biraz daha düşünmem gerekecek iki telefonuda kullanıpda kamera performansları hakkında yorum yapabilecek olan var mı?
  • 930 için güncelleme geldi !

• quote:

Orijinalden alıntı: mesutismail

930 için güncelleme geldi !

hocam ben güncellemeyi kontrol edemiyorum şu hata çıkıyor: şu anda güncellemeleri kontrol edemiyoruz.(80072ee2)
  • kullanıcılardan sorularıma cevaplar bekliyorum

Edit:hâlâ bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecnunadam -- 4 Ekim 2014; 7:34:57 >
  • Ulan note 4 çıkalı ay olmadı şimdiden 39 kişilik kullanıcı olan konusu açılmış 930 u daha 7 kişi almış halbuki note 4 u 10 durer 100 e katlar her konuda.

• Samsung sırf reklamdan ve bilinçsiz kullanıcılar sayesinde kazanıyor bence onun için en dandik modeli bile daha çok satar adım gibi eminim
  • Naparsın ortalık kör kaynıyor adam bana dünyanın en iyi telefonu samsung diyo elinde note 3le kardeşim dünyanın en iyi telefonu diye bişey kalmadı ki en çok parayı hangisine verirsen senin için dünyanın en iyi telefonu odur bu kadar fanatikliğe gerek yokki bana göre en iyi telefon nokia 525.zaten iphone kullanıcılarına bitiyorum çıktığı gün avmler kitlendi manyak millet ya nediyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PapyonluLejyon -- 4 Ekim 2014; 11:29:26 >
  • Onları anlamakta bende güçlük çekiyorum gerçekten üstüne para verseler kullanmam şahsen millet kendini satıp alıyor
  • Ya o değilde ya millet çok zengin yada ben çok fakirim yada bende bi tuhaflık var ip6 yı alanları gorsen Bi gidip inceleyim mereti dedim herkes cash parayla alıyo 2binler 3binler havada uçuşuyo.

• fiyatını geç, telefon piyasada doğru dürüst yok ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖZGÜNBEY -- 7 Ekim 2014; 0:29:12 >
  • 925ten geçenler varsa şarj durumunu söyleyebilir mi. çok da farklı değil sanki bi bilgilendirirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NamelessWonder

925ten geçenler varsa şarj durumunu söyleyebilir mi. çok da farklı değil sanki bi bilgilendirirseniz sevinirim.

+1 Ufak fakat bilgilendirici bir açıklama yeterli olacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

925ten geçenler varsa şarj durumunu söyleyebilir mi. çok da farklı değil sanki bi bilgilendirirseniz sevinirim.

Hocam ilk mesajda 2 gün takmadım demiş arkadaş ama hücreseli hiç açmamış. Ben 925le sabahtan akşama kadar müzik dinleyip (gerçekten sabahtan akşama kadar abartmıyorum ) ara ara hücreseli açıp forumda takılarak bi de 40 dk dizi izlemiştim (moli player dan) yanlış hatırlamıyorsam 36 saatin sonunda %13-14 civarını görmüştüm. Bu da şarjı aynı seviyede gidiyor demek. Gerçi 5" ekrana 2400 batarya demek şarj durumunda iyileşme yok demek oluyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: mecnunadam

Ben de bir kaç soru ekleyeyim
    - Mesaj geldiğinde android deki gibi bildirim çubuğuna mesaj önizlemeli olarak gösteriliyor mu?
    - telefon mobil veri tüketiminde standart mı, aşırılığı var mı?
    - otg destekliyor mu?
    - görüşme kalitesi nasıl?
    - diğer işletim sistemlerinde olduğu gibi wp de kilit ekranı üzerinde herhangi bir aktivasyon var mı?
    - symbiandaki gibi işlevsel dosya yöneticisi var mı?
    - herhangi bir güncelleme geldi mi & gelecek mi?
    - şarj dolma süresi ne kadar?
    - klavye özelleştirme var mı?
    - telefonun çerçeveleri çizilmeye karşı ne kadar dayanıklı, soyulma olabilir mi?
    - Android deki gibi netten apk, symbiandaki gibi sis dosyalarını indirip kurduğumuz şekilde wp de de benzeri durum söz konusu mu?
    - ios taki jailbreak androidteki root işlemleri wp de de var mı?

Uzun oldu biraz vakit ayırıp cevaplayacak bir babayiğit aranıyor :-)

Elimden geldiğince cevaplamaya çabalayacağım
    1) Mesaj geldiğinde, bildirim çubuğunda mesajın bir kısmı çıkıyor. Yani önizleme var.
    2) Kesinlikle mobil veri tüketiminde standart.
    3) Windows Phone 8.1 ile otg desteğinin geleceğinden bahsediyorlardı, hiç ihtiyaç duymadığım için araştırmadım ama sanırım şuanlık desteklemiyor.
    4) Benim telefonumu değiştirme nedenim görüşme kalitesiydi. Sesim ne gidiyor, ne de karşı taraftan ses geliyordu. Kesinlikle görüşme kalitesinin üstüne tanımam. Gerçekten iyi.
    5) Aktivasyon derken tam anlayamadım
    6) Telefona doğrudan yüklü bir dosya yöneticisi yok fakat mağazada yararlı birçok var. Özellikle hergun bir uygulama ücretsiz olunca, ücretli dosya yöneticilerini ücretsiz olarak da indirebiliyorsunuz.
    7) İki gün önce yeni güncelleme geldi. Fakat yeterli internetim olmadığından indiremedim. Haftaya güncelleyip yenilikleri sizlerle paylaşacağım.
    8) Şarjı 02:35 saatte doluyor. (tabii bazen daha az yada daha fazla da olabiliyor.)
    9) Maalesef klavye özelleştirme yok. Yalnızca seçtiğiniz temayla ilgili olarak beyaz ya da siyah oluyor.
    10) Kenarlarda çizilmeyle ilgili bir şey söyleyemem. O ne kadar dikkatli olmanıza bağlı. Fakat soyulacağını hiiiiiç zannetmiyorum. Hatta şahsen pek ihtimal vermiyorum. Zaten telefonu ele alınca ne demek istediğim daha iyi anlaşılır.
    11) Böyle bir durum söz konusu değil. Ücretli oyun veya uygulamaları ücretsiz indiremiyoruz.
    12) Bunu çok araştırdım fakat anladığım kadarıyla yok. İnsanlar buna ihtiyaç olmadığını söylüyorlar. Windows 8'de bunu yapmayı başarmışlar ama 8.1 ile ilgili bir bilgi bulamadım.

I'm babayiğit

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

Hocam ilk mesajda 2 gün takmadım demiş arkadaş ama hücreseli hiç açmamış. Ben 925le sabahtan akşama kadar müzik dinleyip (gerçekten sabahtan akşama kadar abartmıyorum ) ara ara hücreseli açıp forumda takılarak bi de 40 dk dizi izlemiştim (moli player dan) yanlış hatırlamıyorsam 36 saatin sonunda %13-14 civarını görmüştüm. Bu da şarjı aynı seviyede gidiyor demek. Gerçi 5" ekrana 2400 batarya demek şarj durumunda iyileşme yok demek oluyor zaten.

Hocam ben güç tasarrufu her zaman açık halde sadece 2g ve internet paylaşımıyla 6-7 saat gördüm. Bugün Recovery Tool ile cyan yükledim. Bazı ayarlar kayboldu (örneğin, kapasite kontrolü) ama şarj olayı sanki iyileşmiş gibi me geldi. Umarım yanılmıyorumdur.

• O şekilde cyan yükleyenler şarjda iyileşme olduğunu söylüyorlar zaten hocam ben de yakında onu yapmayı planlıyorum. Hücresel veri açıkken ben de en fazla 7-8 saat görüyorum bu dediklerim net paketi azaldığında hücreseli kapalı tuttuğum durum

Kaybolan ayarlar nokia uygulamaları hocam istersen sysapp pusher dan bulup tekrar indirebilirsin. Ama kapasite kontrolü zaten yanlış gösteriyor o yüzden hiç gerek yok onun yerine storage sense kullan

• merin kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevapladığın için çok sağol. Kilit ekranında aktivasyon derken, gelen mesajlara veya çağrılara kilit ekranı üzerinden doğrudan ulaşılıyor ya onu kastettim iphone larda, Samsung da falan var

• quote:

O şekilde cyan yükleyenler şarjda iyileşme olduğunu söylüyorlar zaten hocam ben de yakında onu yapmayı planlıyorum. Hücresel veri açıkken ben de en fazla 7-8 saat görüyorum bu dediklerim net paketi azaldığında hücreseli kapalı tuttuğum durum

Kaybolan ayarlar nokia uygulamaları hocam istersen sysapp pusher dan bulup tekrar indirebilirsin. Ama kapasite kontrolü zaten yanlış gösteriyor o yüzden hiç gerek yok onun yerine storage sense kullan

Amacım geçici dosyaları temizlemek. Bu geçici dosyalar sinir bozuyor. Eski kapasite kontrolü örneğin 5,2 mb geçici dosyayı sil deyince 1,2 mb bırakıyordu. Bu storage sense hiç silmiyor gibi.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.