Şimdi Ara

♦ NOKIA Lumia 930 Kullananlar Kulübü - ANA KONU ♦ (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.803
Cevap
21
Favori
109.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yani bi an için 'ulan acaba bu cihazı hiç inceleyemeyecek miyim? diye düşünmedim değil
    ellerinde 4 tane varmış ve hepside satılmış, ama turuncusu yokmuş. beyaz fena değil ama, bi turuncu değil hani
  • malesef hocam, istediğim renk yok. şimdi beyazını alıp turuncu kapak alsam ve onu takmaya uğraşsam bi sürü iş.
    gerçi 925'te de beyaz kapak almayı düşünmüştüm ama sonradan siyahın gayet iyi durduğunu görünce vazgeçmiştim
    bence 930'da siyah hiç iyi durmuyo, 930'un rengi turuncu ve yeşil
  • Ben de bugün inceledim. Gerçekten güzel cihaz 930.
    Sağlamlık klasik Nokia
    Kamera gayet güzel
    Tasarım iphonedan iyi.
    Arayuz ve ekran muhteşem. Ekran dokunmatiği elde iyi his bırakıyor.
    Herkeste olmayan bir cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evgireli

malesef hocam, istediğim renk yok. şimdi beyazını alıp turuncu kapak alsam ve onu takmaya uğraşsam bi sürü iş.
    gerçi 925'te de beyaz kapak almayı düşünmüştüm ama sonradan siyahın gayet iyi durduğunu görünce vazgeçmiştim

Tam aradığım kişisin vesselam .bendede 925 var ve özellikle video performansını çok beğeniyorum.eğer 930 alırsan karşılaştırma yapabilirmisin

• quote:

malesef hocam, istediğim renk yok. şimdi beyazını alıp turuncu kapak alsam ve onu takmaya uğraşsam bi sürü iş.

Aslında siyah ve beyazda çok şık duruyor. Özellikle beyaz pişman etmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alperen_69 kullanıcısına yanıt
    turuncusundan bulduğum takdirde alıcam hocam
    videoda 930'un performansının iyi olmadığını söylüyolar. 925 ise video çekiminde gayet iyiydi. hatta 925'in video kalitesini bilenler, fotoğraf kalitesinin aynı seviyede olamamasına şaşıyodu.
  • hocam şu ana kadar kullandığım cihazlar hep siyah ağırlıklıydı, artık siyahtan gına geldi
    beyazı düşünebilirdim; tabi turuncusunu yada yeşilini görmeseydim
    yeşilinin ülkemize geleceği yok, e o zaman turuncu tek seçenek.
  • @evgireli bi telefon inceledi baslik ayaga kalkmis. Telefonu alinca neler olur kim bilir:)))

Beyaz sahane cidden 2.parti mallar geliyor fiyat daha da duserse super olur.
  • @evgireli Hocam bende yeşil istiyordum ama durumumuz malum Beyazı da çok bir elegant duruyor kanımca. Tabii zevkler tartışılır

@**cyborg** Tabii hocam. Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için

• **cyborg** * kullanıcısına yanıt
    930 bölümüne biraz hareketlilik lazım ne de olsa amiral gemi modeli, biraz ön planda olsun. e burayı da hareketlendirmek 930 sahipleri ve fanlarına düşüyo
  • merin kullanıcısına yanıt
    valla yeşili gelseydi alsaydık falan diyoz da, 930'u görüp inceleyebildiğime dua ediyom
    vay bee ne cihazmış ama. nisanda duyuruldu, 14 temmuzda ülkemizde satışa sunuldu, elimize alıp incelememiz eylül sonunu buldu
    satın almamız yılbaşını bulmasa bari
  • Valla hocam sırf yeşili gelmediği için için ben almaktan vazgeçtim 930 u. 830 u bekliyorum 920 yi de kardeşime veririm artık 😁

• Ben İsntabul'da Mecidiyeköy ve Şişlide 4 - 5 Vodafone Mağazasına uğradım ama bulamadım cihazı.. Bildiginiz bi mağaza varmı
  • quote:

hocam şu ana kadar kullandığım cihazlar hep siyah ağırlıklıydı, artık siyahtan gına geldi
    beyazı düşünebilirdim; tabi turuncusunu yada yeşilini görmeseydim
    yeşilinin ülkemize geleceği yok, e o zaman turuncu tek seçenek.

Ben beyaz diyorum.

turuncu pek yok ortalıkta sanki.

• Kamera ile ilgili hâlâ bir paylaşım yok. Ayrıca kameranın camının çizilmeye karşı dayanıklı olup olmadığını bilen var mıdır
    Ve Telefonun beyaz rengi kılıfsız kullanımda kir tutar yapıda mıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecnunadam -- 29 Eylül 2014; 19:24:17 >
  • Ben telefonu alalı aylar oldu hala piyasaya doğru dürüst satışa çıkmış değil ne telefonmuş arkadaş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mecnunadam kullanıcısına yanıt
    Telefonu aldığım zamanlarda ufak bir paylaşım yapmıştım ama görüntü kalitesi pek anlaşılmıyordu sanırım. Sizin için başka resimler yüklemeye çalıştım fakat olmadı. Maalesef yükleyemedim. Ama en kısa zamanda bu işe bir çözüm getirmeye çalışacağım.
    Çizilmesi konusunda pek bir bilgiye sahip değilim ama cam, çıkıntılı olmadığı için çizilme sorununun yaşanacağını düşünmüyorum.
    Bende beyaz rengi var. Kılıfım da yok. Maalesef bazen dikkatsiz davranıp temiz olmayan biryere koyunca leke olabiliyor. Ama sanırım dokusundan dolayı olsa gerek çok kolay bir şekilde temizlenip eski haline dönebiliyor.

Eyvallah hocam. Büyük ihtimal biliyorsun ama Hızlıresim.com gibi sitelerden yükleyip linkini siteye koyabilirsiniz. Ve tecrübeniz üzerinden foto ve video açısından karşılaştırma yaparsanız hangi modellerle kıyaslanınca eşdeğer, daha iyi veya daha kötü denilebilir.
    Bir de telefonun şikayet konusu olan ısınma ve az da olsa bataryanın çabuk bitmesi gibi sıkıntılar siz de mevcut mudur?

• mecnunadam kullanıcısına yanıt
    Hertürlü şeyi denedim resim için ama olmadı. Bu aralar internetimde bir sorun var ondan olsa gerek.
    Çok fazla telefonla karşılaştırmadım ama arka kamerası Samsung s5'ten bir tık daha iyi olduğunu düşünüyorum. Manuel ayarları kullanarak tabii ki çok daha harika fotoğraflar çekilebiliyor s5'e kıyasla. HTC M8'den daha iyi olduğuna eminim. Ön kamerası Iphone kadar iyi değil belki ama gayet de idare edebiliyor. Video açısında gece çekimi pek mükemmel gelmedi bana. Ama güneş ışığında hem fotoğraf hem de video açısından gayet hoşnutum.
    Isınma sorununu ben yaşamadım. Belki önceki telefonum gerçekten çok ısındığı için bunda hissetmiyorumdur ama sadece çok fazla oyun oynayınca fark edebiliyorum ısındığını. Bu haftaya kadar bataryada hiçbir problem yoktu. Telefonu da pek elimden düşüren biri olmamama rağmen bana göre gayet iyiydi. Fakat bu hafta biraz su gibi bittiğini hissetmeye başladım. Güncelleme gelirse umarım o da duzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merin -- 30 Eylül 2014; 0:11:17 >

Çok teşekkürler. Güncelleme ile düzelir İnşaAllah

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.