Şimdi Ara

♦ NOKIA Lumia 930 Kullananlar Kulübü - ANA KONU ♦ (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.803
Cevap
21
Favori
109.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vallahi ben de ilk defa bu pazar denizlide vodafone'da gördüm. Cihazı elime aldım ancak cihaz çoktan satılmış, sistemi açmadılar. İlk izlenimim büyük olduğu yönünde, biraz da kalın. O sırada kadının elindeki listedan fiyatına baktım: 1650 tl idi. Elinizde turuncu var mı diye sordum, sadece siyah ve beyaz bulunabiliyormuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu telefonu sıkıntısız kullanan yok mu. Vodafone a geldiyse alacam çünkü. Pişman olmayalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merin kullanıcısına yanıt
    Hocam biz senin telefon sorunsuzdur diye bu cihazdan almak istiyoduk, yoksa nazar falan mı değdi
    sanki bi resetleme ihtiyacı oluşmuş gibi hocam. Resetle düzelir inşallah
  • judassson kullanıcısına yanıt
    hocam hangi vodafone bayisinde görmüştün? ben çınardaki horoz heykelinin çaprazındaki vodafone bayisinde gördüm. Bide telekomun tam karşısında vodafone var ama oraya girmedim

Bu arada Denizlinin neresindensin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖZGÜNBEY -- 25 Eylül 2014; 11:09:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evgireli

hocam hangi vodafone bayisinde görmüştün? ben çınardaki horoz heykelinin çaprazındaki vodafone bayisinde gördüm. Bide telekomun tam karşısında vodafone var ama oraya girmedim

Bu arada Denizlinin neresindensin

Hemen muhabbete ortak olayım. Ben bağbaşı.

Sormazsam,çatlarım..

- Cam horozu gördün mü?

• quote:

Hocam biz senin telefon sorunsuzdur diye bu cihazdan almak istiyoduk, yoksa nazar falan mı değdi

İlk aldığımda çok söylenmiştim ama şuan gayet memnunum. Bataryası gayet yeterli.

• quote:

Resetlemeden bir anda Nokia Camera sorunu çözüldü sanki. Mor ekran da gitti gibi Umarım güncellemeyle şarj da süper birşey olur da gönül rahatlığıyla kullanmaya devam ederim. Hep sizler nazar değirdiniz

• Denim yok mu hala?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biuu kullanıcısına yanıt
    Ooo hemşerilerim çoğalıyo ne güzel

bırak görmeyi, inşaatından itibaren takip ettim ayrıca açılan horoz heykeli anketinde oy bile vermiştim. çünkü içlerinde en albenili camdan yapılacak olandı

Sen görmedin mi hemşo
  • merin kullanıcısına yanıt
    hocam ben maaşallah demiştim ama diğer arkadaşları bilemeyecem batarya 2 gün dayanıyosa -ki diğer kullanıcılar da 2 gün dayandığını söylüyo- zaten süperdir yani daha ne olsun (hatta 2,5 günü devirenleri bile biliyorum)
  • quote:

Ooo hemşerilerim çoğalıyo ne güzel

bırak görmeyi, inşaatından itibaren takip ettim ayrıca açılan horoz heykeli anketinde oy bile vermiştim. çünkü içlerinde en albenili camdan yapılacak olandı

Sen görmedin mi hemşo

Ya görmemmi, belki bu soruya 250 kere de gördüm cevabını verdim. Aslında ben Aydınlıyım ama Denizli'de çalışıyorum.

• hocam sende batarya durumu nedir? bizimle paylaşırsan seviniriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖZGÜNBEY -- 25 Eylül 2014; 21:57:35 >
  • Rekor bende sanırım

♦ NOKIA Lumia 930 Kullananlar Kulübü - ANA KONU ♦ ♦ NOKIA Lumia 930 Kullananlar Kulübü - ANA KONU ♦

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEGA -- 26 Eylül 2014; 0:04:46 >

• NEGA kullanıcısına yanıt
    hocam sen telefonu açmışsın, öylece masanın üstüne bırakmışsın. 1 hafta sonra bi telefonun olduğu aklına gelmiş ve telefonu eline alıp bu sonucu görmüşsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEGA

Rekor bende sanırım

♦ NOKIA Lumia 930 Kullananlar Kulübü - ANA KONU ♦ ♦ NOKIA Lumia 930 Kullananlar Kulübü - ANA KONU ♦

hocam ne yaptın ya benim 2 gün anca gidiyor bu aralar 1.5 gün falan gidiyor her telefonun bataryası farklı mı acaba lumia 930 u çözemedim gitti

• @NEGA Microsoft 1 hafta dayanan piller üzerinde çalışıyodu, sanırsam senin 930'a yanlışlıkla onlardan koymuş
  • evgireli son dönem yoğunum o yüzden fazla kurcalamadım :)

fannyhamlin genel olarak kullanıma bağlı olarak şar sürelerim uzun oluyor en düşük 2.5 3 gün civarı gidiyor bu sıralar çok yoğun kullanmıyorum o yüzden arttı ortalama 3-4 gün.

Basteryus Microsoft benim cihazı görünce ondan vazgeçti heralde en son bulduğum bilgilere göre aştılar artık direk havadaki elektriksel parazitlenme üzerinden telefonların arka kapak kısımlarında yapılacak yeni maddelerden oluşan tasarımla şar edilebilir hale getiricekler 1 adet lumia 920 de denemişler uzakdoğuda haberi tekrar bulabilirsem paylaşırım

• quote:

hocam sende batarya durumu nedir? bizimle paylaşırsan seviniriz

Hocam 37 saati gordum . Ha öyle masa üstünde falan unutmadım telefonu kına gecesi ve düğün atlattı bi şarj ile konuşma face fotoğraf çekimi falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pr3v10u5 -- 26 Eylül 2014; 11:46:30 >
  • pr3v10u5 P kullanıcısına yanıt
    hocam biraz yoğun kullanmışsın anladığım kadarıyla. yine de 1 günü çıkarabilmişsin. bu iyi bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman sifil

Merhaba arkadaşlar. Ben de telefonu bir hafta önce adana teknosadan aldım. Daha önce iphone 5s kullanıyordum. Cihaz bugüne kadar kullandığım en şık telefon ancak bazı problemler var. Öncelikle kamera tuşu bir garip, yamuk duruyor zaten. Üstelik her zaman yarın basınca netleme yapmıyor. Alt paneldeki tuşlar kafasında göre yanıp sönüyor. Mesajla şu anda sadece arama tuşu yanıyor. Az önce ortadaki de yanıyordu. En önemlisi 15 dakika önce sarjdan aldım, sarjı şu an %74 ve sıcaklıktan masanın üzerine koydum telefonu oradan yazıyorum, elde tutulacak gibi değil. Telefon çok güzel vazgeçemiyorum da. Sizce ne yapmalıyım. Biraz kullanıp garantiye mi vereyim telefonu?

Tuşlar gün ışığına göre yanıyor. Tek tek yanması tuaf ekran koruyucu etiket kullanıyorsanız sensörleri kapatmış olabilir. Bende arama yaparken ekran kendiliğinden kapanıyordu etiketi çıkardım düzeldi

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.