Şimdi Ara

♦ NOKIA Lumia 930 Kullananlar Kulübü - ANA KONU ♦ (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.803
Cevap
21
Favori
109.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NEGA

quote:

Orijinalden alıntı: kA0s42

Teşekkürler hocam emeğiniz için. O halde 2 hafta daha bekleyip sizden gelecek haberlere göre hareket etmek en mantıklısı. Tekrardan teşekkürler.

Arkadaşlar bugün clear coat türkiye tarafından bilgilendirme için aradılar , lumia 930 için istemiş olduğum full body kaplama ürünü gümrüğe gelmiş bir hafta sonra satışa çıkabileceğini ve hangi şube üzerinden işlem yapmak istediğimi sordular belirttim. Diğer 930 kullanıcısı arkadaşlar içinde bazı sorular sordum. Bize özel bir kampanya durumu olabilir mi incelemeye göre alım yapılabilir bilgisini aktararak , şuan grupanya üzerinden bir indirimleri mevcut 59 tl yerine grupanya kuponu ile 34.9 tl ye alabileceğimizi belirttiler. Kendi düşüncem olarak kampanya açısından bu şekilde bir indirimde uygun görünüyor.

Numune maksatlı 10 adet kadar ürün getirilmiş yararlanmak isteyen arkadaşlar buna göre hareket ederlerse tekrar bekleme süresi durumu yaşanmaz. Ürünü telefonu kapalı şekilde teslim etmemizle birlikte şube çalışanları uyguluyormuş bizim yapacağımız birşey yok bunu da belirtmiş olalım. Şu ana kadar ilgi ve alakaları ile gayet iyi bir izlenim bıraktılar ömür boyu garanti sunmaları extra güven sağlıyor. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğim herhangi bir aksaklık yaşanmaz ise haftaya da paylaşımını yaparım diye düşünüyorum.

edit: fiyat düzenleme

Hocam Merhaba ,

Bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederim. Bu koruyucuyu aldığımız da kendimiz de uygulayabilirmiyiz yoksa illaki yetkili kişinin mi uygulaması lazım? Çünkü ben Ankara da yaşıyorum ve clear coat Türkiye!nin şubelerine baktığımda sadece İstanbul da görünüyor. Ayrıca Grupanya dan aldığımızda indirim kodu mu veriyorlar yoksa ürün mü gönderiliyor ( Grupanya da kampanyayı göremedim bu yuzden soruyorum )

Teşekkürler.

• kA0s42 merhabalar ,

koruyucuyu araştırdığım süre içerisinde hepsiburada vb sitelerden alıp kendisi uygulayan kullanıcılarda gördüm. Yalnız yanlış bilgilendirmemek adına şimdi clearcoat türkiyeyi arayıp sorular ile ilgili bilgi aldım onları aktarayım. Ürünü hepsiburada vb sitelerden alınmasını şuan için tavsiye etmiyorlar , nedeni ise ıslak uygulanan bir ürün olmasına rağmen paket içeriğindeki silgi ve uygulama sıvısını göndermeye biliyorlarmış.

Bununla ilgili epey şikayet aldıklarından dolayı şu bilgiyi paylaştılar 1 ay içerisinde tüketici paketi getireceklermiş full kit paketi halinde içerisinde ürün ve uygulanması için gerekli olan yan malzemeler dahil herşeyi mevcut şekilde tüm türkiye'ye gönderimini yapacaklarmış senin için en ideal çözüm bu şuan için. Hepsiburada ile görüşmelerin devam ettiğini belirttiler eğer uygun koşullar sağlanır ise bu full kit paketini orada satışa çıkarma durumunda oradan da alınabilir.

Grupanya kampanyası hakkında verilen bilgi : grupanya üzerinden aşağıdaki link ile ulaşacağımız sayfada 19,90 Hemen Al butonuna tıkladığımızda Fırsatınızı Seçin şeklinde 3 seçenek geliyor :

♦ NOKIA Lumia 930 Kullananlar Kulübü - ANA KONU ♦

ortadaki full body koruyucu 34,90 bu şık ile alışverişi yapıyoruz. Ödemeyi grupanya alıyor bize fırsat kodu veriliyor, bu kod ile şubeye gidip ürünü uygulatıyoruz oradan da fiş veriliyor.

Grupanya kampanyası için link :

http://www.grupanya.com/(X(1)S(3tob5u23lhwpp4451lourg55))/tum-turkiye/firsat/clear-coat-telefon-ekran

Durumu takip eden arkadaşlar için ürün tedarik bilgisi : ürün merkez ofise ulaşmış uygulatabilmem adına perşembe günü cevahir şubesinde olacak son 2 gün arkadaşlar

bonus bilgi : lumia 930 ve lumia 1520 yeni gelecek olan lumia denim güncellemesi ile 4k video çekimine kavuşacak

Windows Central
    Lumia Denim firmware announced by Microsoft
    http://www.wpcentral.com/lumia-denim-firmware-announced-microsoft

edit: link ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEGA -- 9 Eylül 2014; 16:16:26 >

• quote:

kA0s42 merhabalar ,

koruyucuyu araştırdığım süre içerisinde hepsiburada vb sitelerden alıp kendisi uygulayan kullanıcılarda gördüm. Yalnız yanlış bilgilendirmemek adına şimdi clearcoat türkiyeyi arayıp sorular ile ilgili bilgi aldım onları aktarayım. Ürünü hepsiburada vb sitelerden alınmasını şuan için tavsiye etmiyorlar , nedeni ise ıslak uygulanan bir ürün olmasına rağmen paket içeriğindeki silgi ve uygulama sıvısını göndermeye biliyorlarmış.

Bununla ilgili epey şikayet aldıklarından dolayı şu bilgiyi paylaştılar 1 ay içerisinde tüketici paketi getireceklermiş full kit paketi halinde içerisinde ürün ve uygulanması için gerekli olan yan malzemeler dahil herşeyi mevcut şekilde tüm türkiye'ye gönderimini yapacaklarmış senin için en ideal çözüm bu şuan için. Hepsiburada ile görüşmelerin devam ettiğini belirttiler eğer uygun koşullar sağlanır ise bu full kit paketini orada satışa çıkarma durumunda oradan da alınabilir.

Grupanya kampanyası hakkında verilen bilgi : grupanya üzerinden aşağıdaki link ile ulaşacağımız sayfada 19,90 Hemen Al butonuna tıkladığımızda Fırsatınızı Seçin şeklinde 3 seçenek geliyor :

ortadaki full body koruyucu 34,90 bu şık ile alışverişi yapıyoruz. Ödemeyi grupanya alıyor bize fırsat kodu veriliyor, bu kod ile şubeye gidip ürünü uygulatıyoruz oradan da fiş veriliyor.

http://www.grupanya.com/(X(1)S(3tob5u23lhwpp4451lourg55))/tum-turkiye/firsat/clear-coat-telefon-ekran

Durumu takip eden arkadaşlar için ürün tedarik bilgisi : ürün merkez ofise ulaşmış uygulatabilmem adına perşembe günü cevahir şubesinde olacak son 2 gün arkadaşlar

bonus bilgi : lumia 930 ve lumia 1520 yeni gelecek olan lumia denim güncellemesi ile 4k video çekimine kavuşacak

Umarım bu ay içinde ürün bitmez de bende İstanbul'a gidip alabilirim. Herşey iyi hoş ama biraz ciddi ciddi düşününce aklıma şu geldi. L930'un arkası dokununca kaygan değil hatta mat bir his veriyor, full body olduğundan, koruyucu uygulanınca parlak olma olasılığı olmaz mı? Yani eski Iphonelar gibi, 4-4s gibi. Bu sorudan da olumlu bir cevap alırsam artık sorgulamadan yaptırmayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

kA0s42 merhabalar ,

NEGA merhaba ,

Öncelikle ilgin, verdiğin cevaplar ve emeğin için teşekkürler. Şu durumda dediğiniz gibi İstanbul dışında olanlar kendileri satın alıp uygulayacaklar. Bu durumda bizlere de beklemek düşüyor.

Teşekkürler..

• merin 2 gün sonra tam cevabı almış olacağız bakalım

kA0s42 yardımcı olabildiysem ne mutlu bilgilerde herhangi bir değişiklik olur ise yine paylaşırım teşekkürler.
  • NEGA kullanıcısına yanıt
    Bir pürüz çıkmaz umarım hocam. Çok teşekkür ederiz. Gerçekten bizim için çok önemli bişey yapıyorsunuz. Bu kadar araştırıp bir de üşenmeden yazmak gerçekten büyük başarı.

• quote:

Orijinalden alıntı: merin

Bir pürüz çıkmaz umarım hocam. Çok teşekkür ederiz. Gerçekten bizim için çok önemli bişey yapıyorsunuz. Bu kadar araştırıp bir de üşenmeden yazmak gerçekten büyük başarı.

clear coat konusunda benimde temennim o şekilde . bilgilendirme konusunda ise bir kullanıcı arkadaşınız olarak üründen tam anlamı ile faydalanabilmek adına öğrenebildiklerimi zamanı olmayan ya da ilgili yerlere ulaşamayan kullanıcı arkadaşlarımız için paylaşıyorum faydası olursa ne mutlu.
  • Ve beklenen gün gelir :) dün akşam üzeri clear coat türkiye tarafından aldığım "ürününüz cevahir şubemize iletilmiş adınıza ayırtılmıştır" diye devam eden mesaj ile harekete geçtim. Kısa bir yolculuk sonrası ulaştığım cevahir şubesinde arkadaşları buldum , grupanya üzerinden aldığım fırsat kodunu ilettim , bilgi doğrulama durumundan sonra ayırtılan ürünü çıkardılar telefonu kapatıp görevli arkadaşa teslim ettim.

Mecidiyeköy cevahirin 4. katında standları ve gördüğüm kadarı ile 3 çalışan mevcut konum bilgisi isteyen arkadaşlar için paylaşmış olalım. Bayan arkadaş telefon ile ilgilenirken bende diğer arkadaşa konumuzda dönen klasik sorulardan sordum :) ürünün cihazın önyüzü bombeli bir yapıya sahip olması nedeniyle tam kapatıp kapatamayacağı hakkındaki cevap : evet esnek bir yapıya sahiptir sorun olmaz kapatır , stoklu adet durumu : cevahir şubesinde lumia 930 için 2 adet daha ürün bulunmakta , yeni siparişler ve tüm türkiye gönderimine uygun tuketici paketleri 2 hafta - 1 ay civarında burada olacakmış. Fiyat olarak full koruyucu grupanya üzerinden 34.9 fiyatla 3 kasıma kadar alınabilir , subelerde fırsat kodunu belirtmek yeterli oluyor ödemeyi grupanya alıyor. Geçelim detaylara...

Uygulama öncesinde geçici olarak kullandığım ekran koruyucu çıkartıldı ve olası izlerden kurtulmak adına temizleyici sıvı ile titiz bir şekilde telefon temizlendi. Sonrasında paketten çıkarılan 2 adet jelatin benzeri bir taslak üzerinde ürünün kendisini görebildik. öncelikle telefonun ön yüzünü ürüne özel solüsyon ile kapladılar jelatinden ayrılan yekpare ön koruyucu kolayca yerleştirildi dikkat çeken nokta insanı deli eden şu minik kabarcıklardan eser olmamasıydı :) full kit içerisinde geleceğini düşündüğüm silgi yardımıyla baskı uygulandı. Ön yüzün yerleştirilmesinden sonra özel bir bez ile kalan sıvılar alındı. Isıtıcı yardımı ile ön yüz tamamen kurutuldu.

Aynı şekilde arka bölüm silindi ve sıvı ile kaplandı. Parça arka bölümün daha bombeli olması nedeniyle uğraştırabilir diye düşünüyordum ama basitçe yerleştirildi ve bezle temizlenip ısıtıcı yardımı ile kurutuldu , anladığım kadarıyla ürün özel solüsyonu ile temas halindeyken elastik bir yapıya bürünüyor.

Bu işlemler sonrasında 2. jelatin üzerinde maket parçaları gibi yerleştirilmiş yan ve üst kısımlar için olan parçalara geçildi. Bu kısımların temizliğinden sonra sağ yandaki tuş bölümünden başlandı. İlk parçanın yerleşimi ile sağ tuş takımından altta ve üstte olmak üzere bir parmak boğumu kadar boşluk kaldı. Sol yanada aynı büyüklükte bir parça uygulandı. Sağ alt kısımdan şarj girişine kadar 3. parça yerleştirildi aynı şekilde sol alt ksıımdan da 4. parça ile aynı işlem yapıldı. Sağ üst kısım için olan 5. parça kulaklık girişine kadar uygulandı. Sol üst kısıma kadar geleceğini düşündüğüm 6. parça sol yandan üste kadar olan boşluğu kapattı ve simkart bölümünde bitti.

Tüm bu işlemler sonrasında yeniden solüsyon uygulaması silme ve kurutma işlemleri tekrarlandı. Ürün paketine koyulan telefonu teslim aldım ve 30 dakika kadar cep ve benzeri bir yere koymamam konusunda uyarıldım. Ürünün tam anlamı ile formuna kavuşması için elimden geldiğince eve gelene kadar paketi tutmak dışında hiçbirşey yapmadım.

Gelelim ilk izlenimlere :

Artıları

Ürün gerçekten ön yüzün bombeli olmasını arka bölümün daha kavisli olmasını hiç aldırmıyor :) yuvarlak hatlar nedeniyle yaşanılan havada kalma sorunu hiçbir şekilde mevcut değil.

Arka bölüm mat bir yapısı olması nedeniyle kaygan değildi üründen sonra çok canlı ön yüze benzer bir görünüme ulaştı ve hala kaygan değil.

Algılama açısından kullandığım geçici koruyucuya göre çok daha başarılı , ince olması nedeni ile koruyucusuz kullanımdan farksız.

Tam boyutlu kesim ve tam kaplama nedeni ile varlığı kolay kolay anlaşılmıyor.

Uygulama işlemi basit kabarcık bırakmıyor.

Kısa sürede telefon kullanılabilir duruma geliyor.

Ömür boyu garanti sunuluyor 30 günden sonra değişim için uygulama bedeli olarak 5 tl alınıyor.

Eksileri

Az da olsa parmak izi olayı yine varlığını gösteriyor

Bu tür ürünlerde klasikleşmiş portakalımsı görünüm rahatsız edecek kadar değil ama yakınlaşıldığında mevcut

Yan kısımlar yekpare kesim değil birbirine eklemeli olarak devam ediyor.

Üst tarafta sim kart bölümü ürün ile kaplanmıyor yan kısımlardaki parlak görünüm yerine mat görünüm devam ediyor

Sonuç :

Fiyat performans açısından oldukça başarılı , uygulama ve kullanım kolaylığı içeren , telefonun görünümüne ve korumasına katkı sağlayan , kolay erişelebilir bir ürün. Clear coat ön ve arka yüzlerde tam boyutlu kesim ile gayet iyi bir iş çıkarmış fakat yan ve üst kısımların çoklu parçalardan oluşması yerine şarj kısmından kulaklık kısmına kadar yekpare tam boyutlu kesim 2 parça ve sim kart yuvası üzerinede 3. bir parça tasarlanması ile daha uygun olacağı kanısındayım. Bu haliyle piyasada bulunan ürünlerin önüne geçtiğini belirtmek isterim.

Kullanıcı Puanı : 10/9

lumia 930 için kısıtlı aksesuar bulabildiğimiz ülkemizde cihaza özel olarak üretilen bu ürünü istek üzerine ülkemize getirip bizlere sunan Clear-Coat türkiye firmasına , her telefon görüşmemizde yakın ilgisi ile tüm sorularımı yanıtlayan ve tüm süreci takip ederek bilgilendirme sağlayan Berkay yavuz beye , cevahir şubesinde bulunan Gencay kılıç ve arkadaşlarına teşekkür ederim.

( Şuanda cihazın yakın ve detaylı fotoğraflarını çekebilecek bir alternatif elimde olmadığından dolayı ekleyemiyorum yakın zamanda konuyu güncelleyerek kullanım izlenimlerini ve fotoğrafları ekleyeceğim zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler )

• Arkadaşlar iphone 5c kullanıyorum. L1520 ya da L930 ile takas düşünüyorum. Telefonum y.içi kayıtlı olup, türkcell çıkışlı ve genpa garantilidir. Telefon bana arkadaşımdan hediye olarak geldi. Kendisi telefonu 25 gün kullandı ve daha sonra samsung s5 aldı bu telefonuda bana hediye etti sağ olsun. Bende yaklaşık 39 gündür kullanıyorum bu telefonu. Telefon toplamda 64 günlük olup en ufak nokta kadar kılcal çizik bulunmayıp full kutuludur. Kulaklık hiç kullanılmadı. Yanlız telefonun faturası bende yok. Arkadaşım şirket adına kestirdiği için faturayı gider olarak göstermiş. Fatura bende yok çokta önemsemedim sorgulayınca her şey çıkıyor zaten.

Aynı temizlikte nokta hatası çiziği bulunmayan L1520 sarı-siyah ve beyaz renk ya da L930 turuncu-beyaz veya siyah renk ile takas düşünürüm. Takas edeceğim telefonun max 3 aylık olup faturalı olması tercihim. Bunun sebebi daha önceden apple kullanan var ise garantide fatura gibi bir dert yok zaten tamir olayı yok bire bir değişim yapılıyor apple cihazlar. Ama apple harici başka bir firmada böyle bir imkan olmadığı için fatura rica ediyorum.

Cihazıma kefilim, dediğimin harici bir kusur çıkarasa mal yine benim malımdır.

İletişim için özelden mesaj atabilirsiniz. Teşekkür ederim.

• Arkadaslar 930 beyaz alacagim fakat magazalarda yok hala izmir ve cevresinde. 20 gun once almadim hata ettim:(
    Herhangi bir operator veya magazada goren varmi acaba izmirde? Ege bolgesi de olur yani ne hallere dustuk:))
  • quote:

Ve beklenen gün gelir :) dün akşam üzeri clear coat türkiye tarafından aldığım "ürününüz cevahir şubemize iletilmiş adınıza ayırtılmıştır" diye devam eden mesaj ile harekete geçtim. Kısa bir yolculuk sonrası ulaştığım cevahir şubesinde arkadaşları buldum , grupanya üzerinden aldığım fırsat kodunu ilettim , bilgi doğrulama durumundan sonra ayırtılan ürünü çıkardılar telefonu kapatıp görevli arkadaşa teslim ettim.

Mecidiyeköy cevahirin 4. katında standları ve gördüğüm kadarı ile 3 çalışan mevcut konum bilgisi isteyen arkadaşlar için paylaşmış olalım. Bayan arkadaş telefon ile ilgilenirken bende diğer arkadaşa konumuzda dönen klasik sorulardan sordum :) ürünün cihazın önyüzü bombeli bir yapıya sahip olması nedeniyle tam kapatıp kapatamayacağı hakkındaki cevap : evet esnek bir yapıya sahiptir sorun olmaz kapatır , stoklu adet durumu : cevahir şubesinde lumia 930 için 2 adet daha ürün bulunmakta , yeni siparişler ve tüm türkiye gönderimine uygun tuketici paketleri 2 hafta - 1 ay civarında burada olacakmış. Fiyat olarak full koruyucu grupanya üzerinden 34.9 fiyatla 3 kasıma kadar alınabilir , subelerde fırsat kodunu belirtmek yeterli oluyor ödemeyi grupanya alıyor. Geçelim detaylara...

Uygulama öncesinde geçici olarak kullandığım ekran koruyucu çıkartıldı ve olası izlerden kurtulmak adına temizleyici sıvı ile titiz bir şekilde telefon temizlendi. Sonrasında paketten çıkarılan 2 adet jelatin benzeri bir taslak üzerinde ürünün kendisini görebildik. öncelikle telefonun ön yüzünü ürüne özel solüsyon ile kapladılar jelatinden ayrılan yekpare ön koruyucu kolayca yerleştirildi dikkat çeken nokta insanı deli eden şu minik kabarcıklardan eser olmamasıydı :) full kit içerisinde geleceğini düşündüğüm silgi yardımıyla baskı uygulandı. Ön yüzün yerleştirilmesinden sonra özel bir bez ile kalan sıvılar alındı. Isıtıcı yardımı ile ön yüz tamamen kurutuldu.

Aynı şekilde arka bölüm silindi ve sıvı ile kaplandı. Parça arka bölümün daha bombeli olması nedeniyle uğraştırabilir diye düşünüyordum ama basitçe yerleştirildi ve bezle temizlenip ısıtıcı yardımı ile kurutuldu , anladığım kadarıyla ürün özel solüsyonu ile temas halindeyken elastik bir yapıya bürünüyor.

Bu işlemler sonrasında 2. jelatin üzerinde maket parçaları gibi yerleştirilmiş yan ve üst kısımlar için olan parçalara geçildi. Bu kısımların temizliğinden sonra sağ yandaki tuş bölümünden başlandı. İlk parçanın yerleşimi ile sağ tuş takımından altta ve üstte olmak üzere bir parmak boğumu kadar boşluk kaldı. Sol yanada aynı büyüklükte bir parça uygulandı. Sağ alt kısımdan şarj girişine kadar 3. parça yerleştirildi aynı şekilde sol alt ksıımdan da 4. parça ile aynı işlem yapıldı. Sağ üst kısım için olan 5. parça kulaklık girişine kadar uygulandı. Sol üst kısıma kadar geleceğini düşündüğüm 6. parça sol yandan üste kadar olan boşluğu kapattı ve simkart bölümünde bitti.

Tüm bu işlemler sonrasında yeniden solüsyon uygulaması silme ve kurutma işlemleri tekrarlandı. Ürün paketine koyulan telefonu teslim aldım ve 30 dakika kadar cep ve benzeri bir yere koymamam konusunda uyarıldım. Ürünün tam anlamı ile formuna kavuşması için elimden geldiğince eve gelene kadar paketi tutmak dışında hiçbirşey yapmadım.

Gelelim ilk izlenimlere :

Artıları

Ürün gerçekten ön yüzün bombeli olmasını arka bölümün daha kavisli olmasını hiç aldırmıyor :) yuvarlak hatlar nedeniyle yaşanılan havada kalma sorunu hiçbir şekilde mevcut değil.

Arka bölüm mat bir yapısı olması nedeniyle kaygan değildi üründen sonra çok canlı ön yüze benzer bir görünüme ulaştı ve hala kaygan değil.

Algılama açısından kullandığım geçici koruyucuya göre çok daha başarılı , ince olması nedeni ile koruyucusuz kullanımdan farksız.

Tam boyutlu kesim ve tam kaplama nedeni ile varlığı kolay kolay anlaşılmıyor.

Uygulama işlemi basit kabarcık bırakmıyor.

Kısa sürede telefon kullanılabilir duruma geliyor.

Ömür boyu garanti sunuluyor 30 günden sonra değişim için uygulama bedeli olarak 5 tl alınıyor.

Eksileri

Az da olsa parmak izi olayı yine varlığını gösteriyor

Bu tür ürünlerde klasikleşmiş portakalımsı görünüm rahatsız edecek kadar değil ama yakınlaşıldığında mevcut

Yan kısımlar yekpare kesim değil birbirine eklemeli olarak devam ediyor.

Üst tarafta sim kart bölümü ürün ile kaplanmıyor yan kısımlardaki parlak görünüm yerine mat görünüm devam ediyor

Sonuç :

Fiyat performans açısından oldukça başarılı , uygulama ve kullanım kolaylığı içeren , telefonun görünümüne ve korumasına katkı sağlayan , kolay erişelebilir bir ürün. Clear coat ön ve arka yüzlerde tam boyutlu kesim ile gayet iyi bir iş çıkarmış fakat yan ve üst kısımların çoklu parçalardan oluşması yerine şarj kısmından kulaklık kısmına kadar yekpare tam boyutlu kesim 2 parça ve sim kart yuvası üzerinede 3. bir parça tasarlanması ile daha uygun olacağı kanısındayım. Bu haliyle piyasada bulunan ürünlerin önüne geçtiğini belirtmek isterim.

Kullanıcı Puanı : 10/9

lumia 930 için kısıtlı aksesuar bulabildiğimiz ülkemizde cihaza özel olarak üretilen bu ürünü istek üzerine ülkemize getirip bizlere sunan Clear-Coat türkiye firmasına , her telefon görüşmemizde yakın ilgisi ile tüm sorularımı yanıtlayan ve tüm süreci takip ederek bilgilendirme sağlayan Berkay yavuz beye , cevahir şubesinde bulunan Gencay kılıç ve arkadaşlarına teşekkür ederim.

( Şuanda cihazın yakın ve detaylı fotoğraflarını çekebilecek bir alternatif elimde olmadığından dolayı ekleyemiyorum yakın zamanda konuyu güncelleyerek kullanım izlenimlerini ve fotoğrafları ekleyeceğim zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler )
    Size gerçekten çok teşekkür ediyoruz. Bizi bu kadar bilgilendirdiniz. Hiç takibi bırakmadan nasıl taktığını bile incelemişsiniz. Tekrardan sağolun. Şuan İstanbul'a gitme imkanım olsa, 2.sini almak isterdim ama yapacak birşey yok. Soracak yada söyleyecek birşey bırakmamışsınız. O zaman sizden gelişmeleri bekliyoruz diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merin -- 12 Eylül 2014; 12:08:08 >

• NEGA kullanıcısına yanıt
    Hocam ayrıntılı bilgiler için çok sağol. Zahmetlerin için çok teşekkürler, güzel bi inceleme yazısı olmuş, ellerine sağlık

Umarım hepsiburada yada gittigidiyor gibi sitelerde de bu ürünü satmaya başlarlar

Bide yanlış okumadıysam, filmler sıvı solüsyon hazırlanarak yapıştırılıyo. Tıpkı IPG marka ekran filminde uygulandığı gibi. Keşke Otterbox full body koruyucudaki gibi sıvı solüsyona gerek kalmadan uygulansaydı. Ekrana sıvı solüsyon uygulamak pek sıcak bakmadığım bi olay. Hani bişey olacağından değil ya, ama ya oluverirse
  • merin tüketici paketi sizin için uygun olacaktır geldiğinde bilgimiz olur haber verirler diye düşünüyorum yine paylaşırım

evgireli paylaşıma devam bende sıvı solusyon konusunda başta aman bişey olmasın düşüncesiyle izledim yapılırken fakat o kadar yoğun kullanımına rağmen hiçbirşey kalmadı rahatladım.

bugün berkay bey ile tekrar görüştüm ilgisinden dolayı teşekkür ettim yan ve üst çok parçalı tasarım hakkında görüşlerimi bildirdim. Gayet şeffaf bir yaklaşım sergiledi tasarım konusunda feedback olarak amerikaya iletecekleri bilgisini paylaştı ürünün bu gibi bilgiler ışığında tekrar tasarlanabilir olduğunuda ekledi hatta ben tasarım konusunda bir çalışma sunabileceğimi belirtince istanbuldaki merkezlerine davet etti beraber çalışabilmek adına :) ilerleyen günlerde yan ve üst kısımlardan edindiğim deneyime göre bir tasarım çalışması yaparak mümkün olursa tam verimlilik için hayata geçirmeyi düşünüyorum.

bonus : kapak düşünen arkadaşlar için rubber bumper tarzında hoş bir ürün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEGA -- 12 Eylül 2014; 0:21:26 >

• quote:

merin tüketici paketi sizin için uygun olacaktır geldiğinde bilgimiz olur haber verirler diye düşünüyorum yine paylaşırım

evgireli paylaşıma devam bende sıvı solusyon konusunda başta aman bişey olmasın düşüncesiyle izledim yapılırken fakat o kadar yoğun kullanımına rağmen hiçbirşey kalmadı rahatladım.

bugün berkay bey ile tekrar görüştüm ilgisinden dolayı teşekkür ettim yan ve üst çok parçalı tasarım hakkında görüşlerimi bildirdim. Gayet şeffaf bir yaklaşım sergiledi tasarım konusunda feedback olarak amerikaya iletecekleri bilgisini paylaştı ürünün bu gibi bilgiler ışığında tekrar tasarlanabilir olduğunuda ekledi hatta ben tasarım konusunda bir çalışma sunabileceğimi belirtince istanbuldaki merkezlerine davet etti beraber çalışabilmek adına :) ilerleyen günlerde yan ve üst kısımlardan edindiğim deneyime göre bir tasarım çalışması yaparak mümkün olursa tam verimlilik için hayata geçirmeyi düşünüyorum.

bonus : kapak düşünen arkadaşlar için rubber bumper tarzında hoş bir ürün

http://www.ebay.com/itm/Baseus-Clear-Shell-PC-Ultra-thin-Transparent-Back-Cover-Case-For-Nokia-Lumia-930-/111435508679?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item19f212ebc7

hocam çok teşekkürler bizleri bilgilendirdiğiniz için üşenmeden yazmışsınız
    bonustaki kapağa baktım hoşuma gitti fiyatı da fena değil gibi sorun olmaz değil mi satın alsam? yurtdışından ne kadar sürede gelir tahminen? bir de çok pahalı olmayan eşyaların yurtdışından gelmesi biraz garip geliyor

• fannyhamlin küçük miktarlı ve düşük fiyatlı ürünlerde sorun yaşanmıyor bugüne kadar epey alışveriş yaptım son zamanlarda pek ürün çekmedim ama sistemin değiştiğini sanmıyorum yine de buradan bilgi alabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_69942003/tm.htm

geliş süresi olarak bu ürün için 15-30 gün belirlenmiş Shipping and handling bölümünden görebilirsin. Aksesuar bazlı ürünler ülkemize ya geç ulaşıyor ya da distributor tarafından getirilmiyor bu yüzden yurtdışından alınması normal.
  • Bu telefonun neden her yerde satışına başlanmadı?
  • Bu 930'un operatörlere bile henüz gelmemesinin ve stoklarda yeteri kadar bulunmamasının geçerli bi sebebi olması lazım. O sebep nedir çok merak ediyorum
  • Arkadaşlar LG G3 32gb veya Lumia 930 kullanmak istiyorum. 5s 16 gb (uzay grisi) veya HTC one m8 gri ile değişmek isteyen olursa pm atsın.
  • Telefonu bulan gören cennetlik yemin ederim. Ankara panora teknosa da sordum adam bana demesin mi o telefon çok eski diye.Ben direttim yeni telefon ne diyorsun hemşerim v.s diye. Adam bilgisiz tabi bende bilgisizliğini acizliğini yüzüne çakınca bana demesin mi birde burada artık Nokia telefonları için stand mı açıcaz binmemle Nokia bitti satmıyor artık wp 5 para etmez v.s sinir bozucu şeyler telefonu almak isteyen dahi alamıyor telefonun modası geçer anca tr deki marketlere duser. Nokia Türkiye yi ve Microsoft Türkiye yi gayretli çalışmalarından dolayı tebrik ederim.
  • cihaz getirten firmalar parmakla sayılacak stoklar getiriyor sebebi ise belli ; Ürün bu fiyata satmaz ülkemizde malesef , 2.el ilan sitelerinde daha 1 haftalık telefonu 1400 TL ye zar zor satanlar görüyorum 1 haftada 500 TL zarar ile satılıyorsa sebebini zaten anlarsınız.. Muadil örneklerde özelikle Android cephesinde bir çok amiral telefon mevcut sırf kamerası içinde telefon alınmaz o fiyata gidilir DSLR alınır paşalar gibi fotoğraf çekilir..
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.