Şimdi Ara

♦ NOKIA Lumia 930 Kullananlar Kulübü - ANA KONU ♦ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.803
Cevap
21
Favori
109.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şarj %99 da uzun süre kalıyor genel olarak böyle mi arkadaşlar daha önce hiç akıllı telefon kullanmadım da :D
  • Basteryus kullanıcısına yanıt
    Hiç etiket veya Dh madalyası vermemişler ona şaşırdım ben özellikle de tasarım için verilmemesine şaşırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orktas

Hiç etiket veya Dh madalyası vermemişler ona şaşırdım ben özellikle de tasarım için verilmemesine şaşırdım.

Hocam bu aralar bi alıp veremediği var DH editörlerinin Nokia'yla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orktas

Katılıyorum Bence Lumia'lar hatta bütün telefonlar arasında tasarımı çok önde bir telefon. Hani kişiden kişiye değişir ama sanki gözle görülür bi güzellik var telefonda.

• orktas O kullanıcısına yanıt
    Açıkcası DH'nin ne dediğiyle pekte ilgilenmiyorum
  • İncelemede kameraya yapılan eleştiriler gerçekten doğru mu

• quote:

Orijinalden alıntı: murlek

Elinde beyaz renk olup satmak isteyenin pm kadar uzağındayım :)

Siyahta olur yahu:)
  • Bugün turkcell bayine sordum. 1770 lira dedi kapalı kutu satıyor.faturaya vermiyor peşin satıyor. teşhir de yoktu. Renk seçeneğini sormayı unuttum maalesef

• Vodafone a da sordum onlara gelmemiş.stokta varsa getiririm falan. dedi bayan

• Ummanda 1350 tl ye karsilik gelen fiyatla satiliyor.. Yaninda da kablosuz sarj cihazi ( fat boy ) ve treasure tag hediye ediliyor.. Olan hep ulkem insanina oluyor..Eksik paket fazla fiyat ..
  • Lumia 930 la ilgileniyorum nasıl telefon olduğunu artılarını eksilerini alınır mı alınmaz mı tarafsız yorumlar bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: zknbora

Lumia 930 la ilgileniyorum nasıl telefon olduğunu artılarını eksilerini alınır mı alınmaz mı tarafsız yorumlar bekliyorum

Bu telefondan sonra bir daha android kullanacağımı zannetmiyorum. Artık bi wp taraftarıyım. Eskileri, mağazasının diğer mağazalar kadar zengin olmaması ama şahsen benim ihtiyacım olan butun uygulamalar var. Hafif bir ısınma oluyor çok kullanımda. Şarjının da çok dayanmdığını soyluyorlar ama beni idare ediyor. Şuana kadar başka eksileriyle karşılaşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merin -- 3 Eylül 2014; 16:14:59 >
  • Ön kamera nasıl diyen arkadaşlar olmuş. Cihazın ön kamerası lg g2 den htc one dan daha iyi ona göre hesaplayın lg g3 kullanmadım onu bilmiyorum. Bazı yerlerde kamera 1.2 MP diye atıp tutanlar olmuş. Ne yazık ki kamera kelitesi MP ile ölçülmüyor. Ön kamera oldukça iyi.
  • Merhaba arkadaşlar S5 ile 930 arasında kaldım. Lütfen bana birisi 3g açık iken batarya durumunu ne kadar kullanım sunduğunu söyleyebilir mi . Çünkü bazı yerler çok şikayetçi olduğunu dile getirmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kA0s42

Teşekkürler hocam emeğiniz için. O halde 2 hafta daha bekleyip sizden gelecek haberlere göre hareket etmek en mantıklısı. Tekrardan teşekkürler.

Arkadaşlar bugün clear coat türkiye tarafından bilgilendirme için aradılar , lumia 930 için istemiş olduğum full body kaplama ürünü gümrüğe gelmiş bir hafta sonra satışa çıkabileceğini ve hangi şube üzerinden işlem yapmak istediğimi sordular belirttim. Diğer 930 kullanıcısı arkadaşlar içinde bazı sorular sordum. Bize özel bir kampanya durumu olabilir mi incelemeye göre alım yapılabilir bilgisini aktararak , şuan grupanya üzerinden bir indirimleri mevcut 59 tl yerine grupanya kuponu ile 34.9 tl ye alabileceğimizi belirttiler. Kendi düşüncem olarak kampanya açısından bu şekilde bir indirimde uygun görünüyor.

Numune maksatlı 10 adet kadar ürün getirilmiş yararlanmak isteyen arkadaşlar buna göre hareket ederlerse tekrar bekleme süresi durumu yaşanmaz. Ürünü telefonu kapalı şekilde teslim etmemizle birlikte şube çalışanları uyguluyormuş bizim yapacağımız birşey yok bunu da belirtmiş olalım. Şu ana kadar ilgi ve alakaları ile gayet iyi bir izlenim bıraktılar ömür boyu garanti sunmaları extra güven sağlıyor. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğim herhangi bir aksaklık yaşanmaz ise haftaya da paylaşımını yaparım diye düşünüyorum.

edit: fiyat düzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEGA -- 4 Eylül 2014; 16:13:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NEGA

quote:

Orijinalden alıntı: kA0s42

Teşekkürler hocam emeğiniz için. O halde 2 hafta daha bekleyip sizden gelecek haberlere göre hareket etmek en mantıklısı. Tekrardan teşekkürler.

Arkadaşlar bugün clear coat türkiye tarafından bilgilendirme için aradılar , lumia 930 için istemiş olduğum full body kaplama ürünü gümrüğe gelmiş bir hafta sonra satışa çıkabileceğini ve hangi şube üzerinden işlem yapmak istediğimi sordular belirttim. Diğer 930 kullanıcısı arkadaşlar içinde bazı sorular sordum. Bize özel bir kampanya durumu olabilir mi incelemeye göre alım yapılabilir bilgisini aktararak , şuan grupanya üzerinden bir indirimleri mevcut 59 tl yerine grupanya kuponu ile 34.9 tl ye alabileceğimizi belirttiler. Kendi düşüncem olarak kampanya açısından bu şekilde bir indirimde uygun görünüyor.

Numune maksatlı 10 adet kadar ürün getirilmiş yararlanmak isteyen arkadaşlar buna göre hareket ederlerse tekrar bekleme süresi durumu yaşanmaz. Ürünü telefonu kapalı şekilde teslim etmemizle birlikte şube çalışanları uyguluyormuş bizim yapacağımız birşey yok bunu da belirtmiş olalım. Şu ana kadar ilgi ve alakaları ile gayet iyi bir izlenim bıraktılar ömür boyu garanti sunmaları extra güven sağlıyor. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğim herhangi bir aksaklık yaşanmaz ise haftaya da paylaşımını yaparım diye düşünüyorum.

edit: fiyat düzenleme

Hocam fiyat bana gayet makul geldi Sizden haberleri beklemeye devam ediyoruz.

• Herkese selam,
    Telefonda kulaklık ile muzik dinlemeyi seviyorum. Şu an elimde xperia s var fakat biraz eskidi ve yavaşlamaya başladığı için değiştireceğim. Sony xperia z1 compact ile 930 arasında kaldım. kulaklık ile müzik dinleme konusunda görüşü olan varsa ve palaşır ise sevinirim.

Ses seviyesi, uygulama kolaylığı, marketten müzik uygulamalar v.s
  • adamın birisi şöyle bir laf demiş doğru mudur, karalama mı
    "windows 8.1 kullanıyorum açın bakın da takılma nasıl olur görün, word dosyası açıyorum 15 snde açılıyor, bir şeyi sil diyorum 5 saniye sonra çöpe atıyor"
  • quote:

Orijinalden alıntı: mecnunadam

adamın birisi şöyle bir laf demiş doğru mudur, karalama mı
    "windows 8.1 kullanıyorum açın bakın da takılma nasıl olur görün, word dosyası açıyorum 15 snde açılıyor, bir şeyi sil diyorum 5 saniye sonra çöpe atıyor"

Siz söyleyince denedim, bir Word dosyası açtım. Açılması 2 saniye sürdü. İki tane müziği aynı anda sildim. 2 saniye bile sürmedi. Telefonun özellikle internetteki akıcılığı benim çok hoşuma gidiyor. Fakat bazı oyunların açılışında biraz bekletmiyor da değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mecnunadam

adamın birisi şöyle bir laf demiş doğru mudur, karalama mı

Hocam siz windows 8.1 le windows Phone 8.1 i karıştırmışsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.