Şimdi Ara

♦ NOKIA Lumia 930 Kullananlar Kulübü - ANA KONU ♦ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.803
Cevap
21
Favori
109.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nokia kamera uygulaması 2 adet resim kaydediyor. 5 mp ve 16 mp sanırım.
    Sadece 16 veya oluyorsa 20 mp nasıl kaydettirebiliriz, böyle bir seçenek göremedim, bilen var mı.
  • telefonu alan arkadaşlar burda yüksek çöünürlüklü olan resimleri ( 5 mp ve 16 mp olarak kaydediyormuş 16 mp lik resimler) şu linktehttp://forum.donanimhaber.com/m_45142967/f_//tm.htm#45142967 yada burda oaylaşırlarsa sevinirim kamera kalitesini merak ediyorumda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasen

Nokia kamera uygulaması 2 adet resim kaydediyor. 5 mp ve 16 mp sanırım.
    Sadece 16 veya oluyorsa 20 mp nasıl kaydettirebiliriz, böyle bir seçenek göremedim, bilen var mı.

Kamera tuşuna bastığınızda gelen bölümden ayarlara girip En boy oranı seçeneğini 16:9 yerine 4:3 yaparsanız bir altındaki çekim modu seçeneklerinde JPEG (5MP) - JPEG (5MP+19MP) - JPEG (5MP+ DNG (19MP) seçenekleri açılır sadece yüksek mp li bir kaydetme seçeneği mevcut değil
  • Arkadaşlar ekran koruyucu konusunda clear coat ile bu ürün için görüştüm :

http://www.clear-coat.com/catalog/product/view/_ignore_category/1/id/4392/s/nokia-lumia-930-screen-protector-case-skin-cover-shield/

full body koruma sağlıyor ( yan kısımlar dahil ) bir süre önce bilgisini paylaşmıştım. Bugün telefon ile yaptığım görüşmede ürünün sipariş geçildiği 2 hafta içinde ellerinde olacağını paylaştılar haber vermeleri açısından telefon bilgimi paylaştım ayrıca dh lumia 930 kullanıcıları olarak genel anlamda ekran koruyucusu sıkıntısı yaşadığımızı gördüğüm için bunu da belirttim. En çok sorun yaratan ekran koruyucunun ekranın yan kısımlarının bombeli olması nedeni ile havada kalması olayınında bu üründe yaşanmayacağını söylediler. Grupanya ile bir kampanya düşünceleri mevcutmuş aynı zamanda paylaştığım dh kullanıcıları bilgisinden sonra bize özel bir kampanya yaptırabileceğimiz konusunda ılımlı bir hava oluştu. Bakalım bana ulaşıldığında ilk deneme olarak ürünü uygulatıp buradan paylaşacağım görselleri ile birlikte sizlerde ona göre seçenekleri değerlendirirsiniz şimdilik telefon bekleme durumundayım 2 haftalık süreçte gelişmeler olur ise paylaşacağım.

Bu süreçte ekran koruyucu ve kılıf almayı düşünen arkadaşlar için paylaşıyorum full koruma olması nedeni ile kılıfa gerek kalmayabilir bekleme durumunuz var ise boşuna para vermeyin.

• Teşekkürler hocam emeğiniz için. O halde 2 hafta daha bekleyip sizden gelecek haberlere göre hareket etmek en mantıklısı. Tekrardan teşekkürler.
  • Bu ve buna benzer arayüzler oluşturabileceğiniz Start Screen uygulaması mağazada:http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/start-screen/d6beb983-2c72-4b90-aa67-ac98e62a7b89

♦ NOKIA Lumia 930 Kullananlar Kulübü - ANA KONU ♦

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 27 Ağustos 2014; 17:56:40 >

• Elinde beyaz renk olup satmak isteyenin pm kadar uzağındayım :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bende g3 umu satip 930 aldim ilk defa wp kullaniyorum. Simdi bazi arkadaslar diyebilirki naptin sen . Genel olarak g2 ve g3 ve tum iphoneleri kullandim. Ki bunlari uzun sureli kullandigim icin belirtiyirum. Normal sartlarda iphone ci biriyim fan sayilmam. Nedense android bana uzak geliyor menulerdeki takilmalar yetiyor. Lg nin arayuzu malesef bana cok basit geliyor hala genel olarak bir etkiliyiciligi yok malesef (saf android haric o tellerde hep kirpilmis oluyor malumunuz) iki gunluk wp tecrubem derseniz grnel olarak store malesef zayif bu yonde baya baya gelismleri gerekli en basit screen loock 2 tl buda garip gelmedi degil. Menu olarak bence iphone dahil en etkiliyici ara yuze sahip. Kisa yollar olarak daha kaydetmeeri gereken cok yol var guncellemelerle bunu asicaklardir daha cok satis icin. Benim gibi sadece face whatsaapp vs gibi sosyal medya araci kullanicilsri icin alinasi bir telefon olmus. Klavye olarak g3 umden daha hizli tepkime veriyor su ana kadar lag yasmadim. Agir bir telefon ekran olarak g3 un cok gerisinde ama oled olmasindan dolayi renkler daha parlak acigi bir nebzede olsa parlak renkler sevdigimden kapatiyor. Alicak arkadaslara yardimci olmasi icin goruslerimi yazdim. Ysrdimci olabilirsem ne mutlu bana. ( bu arada iphone 6 cikarsa tabiki iphone :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• flexnacht kullanıcısına yanıt

• flexnacht kullanıcısına yanıt
    G3 le karşılaştırıldığında kamera, batarya performansı ve ısınması,görüşme kalitesi gibi genel durumlar nasıl hocam

• mecnunadam kullanıcısına yanıt
    Kamera performansı doğal olarak G3 ten daha iyi (Özellikle nokia kamera üstünde durmakta ki G3 te ekran kalitesi olarak önde) G3 ün pili daha kapasiteli olmasına rağmen ekrandan dolayı 930 ile aynı ikiside günü çıkarabilmekte. Isınma konusunda ise sorun yaratacak kadar bir ısınma ikisinde de yaşamamıştım. Not: tel ile pek oyun oyamam günlük kullanımda. Görüşme kalitesinde ise kim ne derse desin nokia bir adım önde G3 e göre. Kasa Kalitesinde Nokia ve benim gibi köşeli hatları seven biri içinse Nokia ama tabi göreceli (G2 ve G3 teki çerçevenin ince olması ayrı bir şıklık katmıopr değil telefonoa ) ama yinede nokia
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

Bu ve buna benzer arayüzler oluşturabileceğiniz Start Screen uygulaması mağazada:http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/start-screen/d6beb983-2c72-4b90-aa67-ac98e62a7b89

♦ NOKIA Lumia 930 Kullananlar Kulübü - ANA KONU ♦

Çok güzel görünüyor gerçekten

• Nokia Türkiye 930'un vodafone üzerinden kontratlı olarak satıldığını yazmış ancak ben web sitesinde göremedim.

• orktas O kullanıcısına yanıt
    hocam biz hiçbir yerde göremiyoz, webde görünmemesi normaldir
    vay arkadaş, ne görünmez, bulunmaz bir cihazmış.
    hint kumaşı bile bulunur, 930 bulunmaz o derece yani
  • Vallahi öyle pazartesi vodafone a gidip soracağım twitter da öyle yazıyor çünkü

• orktas O kullanıcısına yanıt
    Hocam Yeşil rengi de gelecek mi onu da sorsanız sizde zahmet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Last_Stand L kullanıcısına yanıt
    Gelsin de o kusur kalsın şaka bir tarafa sorarım tabi ki

• quote:

Orijinalden alıntı: orktas

Gelsin de o kusur kalsın şaka bir tarafa sorarım tabi ki

Sağolun hocam şimdiden beklemedeyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen gün nokia satış bayisine gitmiştim dedim lumia 930 var mı görebiliyor muyuz diye sordum. Evet var abi hemen çıkartayım dedi ve elime telefonun maketini verdi

Nokia bu kafayla zor satış yapar , diğer markalar mağazalarda 3 er 5er teşhir ürün koyarken , yetkili satıcı anca elinize maket veriyor. Vitrinlere baktım 2 yıl öncenin telefonu l920 teşhirleri ile tanıtım yapmaya çalışıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lumiax920 -- 31 Ağustos 2014; 7:51:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanım Haber incelemesi yayınlandı

http://forum.donanimhaber.com/m_96632359/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.