Şimdi Ara

♦ NOKIA Lumia 930 Kullananlar Kulübü - ANA KONU ♦ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.803
Cevap
21
Favori
109.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kA0s42

quote:

Orijinalden alıntı: NEGA

quote:

Orijinalden alıntı: merin

quote:

quote:

Bende sizinle aynı fikirdeyim. Batarya performansı gayet iyi.
    Bi sorum olacak size. Ss'deki pil göstergesi uygulama mı? Öyleyse hangisi, çok iyiye benziyor da

merhabalar kullanışlı bir uygulama hocam kullanmak isterseniz mağazadan rahat bulabilmeniz için :

http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/battery/c8e96f8e-cda1-4e25-b628-e934815b25cb

herşey güzel yalnız wp nin şu hediye kuponu olaylarına denk gelemedik 930 içinde bir kampanya yapmadılar ücretli uygulamalarda alınabilecek güzel birkaç tane var beklemedeyim bakalım.

Sağolun hocam Ne guzel babalar gununde hediye kuponları dağıtmışlardı. Bende beklemedeyim. Boşu boşuna paramın yanmasını istemem :D

2 adet kapak aldım fakat gözüme hoş gelmediği için kullanmıyorum bu koruyucudan yaptırmayı düşünüyorum firma ile görüştürm henüz tr ye gelmemiş 930 için olan fakat getirecekler full kasa koruma olması cezbediyor :http://www.clear-coat.com/catalog/product/view/_ignore_category/1/id/4392/s/nokia-lumia-930-screen-protector-case-skin-cover-shield/

Hocam koruma türkiyeye geldiğinde yada yaptırdığınızda buradan bilgilendirseniz bizleri memnun olurum. Bende yaptırmayı düşünüyorum aynı şekilde.

kA0s42 - tabiki görsel paylaşımı dahil kullanım deneyimleri ile birlikte buradan bilgilendirmesini yaparım

merin - ekran koruyuculardan bir adette ben denedim kendisine özel ürün olmasına rağmen yanlar açık kaldı sende de olduğu gibi şimdilik idare ediyorum bu full koruma kaplamasında ona dikkat edeceğim bakalım tam kapatabilecek mi ? bunun dışında şeffaf kapak olaylarını girmeni tavsiye etmiyorum 1 adet siyah 1 adet full şeffaf kılıf/kapak aldım ısı iletiminde sorun çıkarıyor benim cihazın ısındığını görmedim ama bu kapakları takınca telefon ısınıyor haberin olsun. Yoksa bende bundan alacaktım :

http://www.incipio.com/dualpro-case-for-nokia-lumia-icon.html

• Forum istanbulda tüm tekno marketleri gezdim hiçbirinde yok nereden bulucam internetten alsam taksite erteleme yaparlar mı ?
  • hepsiburada sitesinde buldum bu site nasıl arkadaşlar ? kredi kartı ile kapıda ödeme yapabiliyormuyum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thehspeed

Arkadaşlar;

Forumdan Bir Arkadaşa 1250 tl'ye Turuncu Lumia 930' Adına 1800'diye Fatura Kesip Yolladım daha 48'saat kullanılmıştı sıfırdan farksız....

Şimdi Aramış Çok Isınıyor Diye İade Etmek İstiyor...

kullanan arkdaşlar lumia 930'un ısınıp ısınmadığını yazarlarsa sevinirim;

ayrıca 1800'tlik fatura kestiğimi garanti ve tüketici haklarına baş vurup ücret iadesini alabileceğini belitmeme rağmen ikna edemedim;

Bende Şu Anda Yeşilini Kullanıyorum tabiki ısınma oluyor...

Hocam sizde yeşil lumia 930 varmış bu yorumunuzdan anladığım kadarıyla.

Yurt dışından mı aldınız yoksa yeşilini Türkiye de bulmak mümkün mü özellikle operatörlere yeşilinin gelme olasılığı nedir ? Şimdiden sağolun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kA0s42

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende sizinle aynı fikirdeyim. Batarya performansı gayet iyi.
    Bi sorum olacak size. Ss'deki pil göstergesi uygulama mı? Öyleyse hangisi, çok iyiye benziyor da

merhabalar kullanışlı bir uygulama hocam kullanmak isterseniz mağazadan rahat bulabilmeniz için :

http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/battery/c8e96f8e-cda1-4e25-b628-e934815b25cb

herşey güzel yalnız wp nin şu hediye kuponu olaylarına denk gelemedik 930 içinde bir kampanya yapmadılar ücretli uygulamalarda alınabilecek güzel birkaç tane var beklemedeyim bakalım.

Sağolun hocam Ne guzel babalar gununde hediye kuponları dağıtmışlardı. Bende beklemedeyim. Boşu boşuna paramın yanmasını istemem :D

2 adet kapak aldım fakat gözüme hoş gelmediği için kullanmıyorum bu koruyucudan yaptırmayı düşünüyorum firma ile görüştürm henüz tr ye gelmemiş 930 için olan fakat getirecekler full kasa koruma olması cezbediyor :http://www.clear-coat.com/catalog/product/view/_ignore_category/1/id/4392/s/nokia-lumia-930-screen-protector-case-skin-cover-shield/

Hocam koruma türkiyeye geldiğinde yada yaptırdığınızda buradan bilgilendirseniz bizleri memnun olurum. Bende yaptırmayı düşünüyorum aynı şekilde.

kA0s42 - tabiki görsel paylaşımı dahil kullanım deneyimleri ile birlikte buradan bilgilendirmesini yaparım

merin - ekran koruyuculardan bir adette ben denedim kendisine özel ürün olmasına rağmen yanlar açık kaldı sende de olduğu gibi şimdilik idare ediyorum bu full koruma kaplamasında ona dikkat edeceğim bakalım tam kapatabilecek mi ? bunun dışında şeffaf kapak olaylarını girmeni tavsiye etmiyorum 1 adet siyah 1 adet full şeffaf kılıf/kapak aldım ısı iletiminde sorun çıkarıyor benim cihazın ısındığını görmedim ama bu kapakları takınca telefon ısınıyor haberin olsun. Yoksa bende bundan alacaktım :

http://www.incipio.com/dualpro-case-for-nokia-lumia-icon.html

Sağolun, uyarınızı dikkate alıcam, ha birde @kA0s42 gibi hepimiz bekliyoruz gelişmeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merin -- 24 Ağustos 2014; 21:43:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar telefonu alıcamda nerden alayim hepsi buradadanmı sipariş v erebiliyoruz sadece avea veya vodafondan alabiliyormuyuz daha ucuz alabilecegim bi site varmi tskler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knoche

hepsiburada sitesinde buldum bu site nasıl arkadaşlar ? kredi kartı ile kapıda ödeme yapabiliyormuyum ?

Bilgisi olan kimse yok mu ?
  • Knoche K kullanıcısına yanıt
    Kapıda ödeme yapılıyor diye biliyorum hocam ama sadece nakit olursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last_Stand -- 24 Ağustos 2014; 22:15:26 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last_Stand

Kapıda ödeme yapılıyor diye biliyorum hocam ama sadece vakit olursa.

vakit olursa derken ?
    Nakit olursa olacaktı hocam kusura bakmayın.

• quote:

Nakit olursa olacaktı hocam kusura bakmayın.

Kapıda kredi kartına taksit olmuyorsa biraz zor alırım ya
    Cep telefonlarında kredi kartı için taksit kalktı hocam. Operatörlerden tarifeye ek alabilirsiniz ama orada 2000 tl ye patlıyor telefon.

• quote:

Cep telefonlarında kredi kartı için taksit kalktı hocam. Operatörlerden tarifeye ek alabilirsiniz ama orada 2000 tl ye patlıyor telefon.

Tekno markete gidsemde taksit olmuyor mu kredi kartına ?
    Evet hocam alamazsınız diye biliyorum ben gidip sorun yine de.

• quote:

Kendi sitelerinde kredi kartı taksitleri gözüküyor ama ?
  • quote:

quote:

Tam bilmiyorum hocam o zaman.

• L930 kullanan arkadaşlar, telefonun görüşme ses kalitesi ve kulaklık takıldığında ses kalitesi (çok müzik dinlerim) nasıl? Bu 2 kriter uygunsa almayı düşünüyorum...
  • quote:

quote:

Ben Teknosa'dan almıştım. Taksit sormuşlardı. 3-6'ydı sanırım. Yani Teknomarketlerde var diye biliyorum ben.

•Buraksson: Ben telefonumu bu nedenle değiştirmiştim ses gitmiyordu. Ama şuan gerçekten çok rahatım. Hiçbi sıkıntı çekmedim. Kulaklık takınca da bi sıkıntı olmadı bende gayet iyi çıkıyordu ses. Ama diğerlerinde bi sıkıntı oluşmuş olabilir bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merin -- 25 Ağustos 2014; 0:40:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek kelimeyle müthiş diyorum ses kalitesi için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu gece Fotoğraf çekimini hala ayarlıyamadım. Pozlama süresini arttırsamda bu kadar güzel olmuyor.

Lumia 920 nin kamerası 930 dan daha mı iyi yoksa ben mi ayarını yapamıyorum. Sizden ricam gece çekimlerinizi paylaşmanız. Teşekkürler.
     ♦ NOKIA Lumia 930 Kullananlar Kulübü - ANA KONU ♦
    Not: Bu örnek Lumia 920 nindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlserkan -- 25 Ağustos 2014; 11:07:49 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.