Şimdi Ara

♦ NOKIA Lumia 930 Kullananlar Kulübü - ANA KONU ♦ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.803
Cevap
21
Favori
109.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: merin

Bende sizinle aynı fikirdeyim. Batarya performansı gayet iyi.
    Bi sorum olacak size. Ss'deki pil göstergesi uygulama mı? Öyleyse hangisi, çok iyiye benziyor da

merhabalar kullanışlı bir uygulama hocam kullanmak isterseniz mağazadan rahat bulabilmeniz için :

http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/battery/c8e96f8e-cda1-4e25-b628-e934815b25cb

herşey güzel yalnız wp nin şu hediye kuponu olaylarına denk gelemedik 930 içinde bir kampanya yapmadılar ücretli uygulamalarda alınabilecek güzel birkaç tane var beklemedeyim bakalım.

• NEGA kullanıcısına yanıt
    Batarya performansı 925'ten daha iyi olduğu artık kesinleşti

Bazı kullanıcılarda 2 gün dayanırken, bazılarında da 1 gün anca dayanıyor.

Yani batarya dayanım süresinin ortalama 1,5 gün olduğunu artık rahatlıkla söyleyebiliriz
  • Az once bir yolculuk yaptım. 27 şarkılık bir yolculuktu. Sadece şarkı dinledim. Şarj %12'ken, %10'a düştü. Şarkılar da kısa falan değil. Hepsi 3-4-5 dakikalık şarkılar. Bana mı çok iyi geldi bilmiyorum. Bi mutlu oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Az once bir yolculuk yaptım. 27 şarkılık bir yolculuktu. Sadece şarkı dinledim. Şarj %12'ken, %10'a düştü. Şarkılar da kısa falan değil. Hepsi 3-4-5 dakikalık şarkılar. Bana mı çok iyi geldi bilmiyorum. Bi mutlu oldum

Hocam şarkı dinlerken ısınma sorunu olmuyor demi? Isınma sizde çok oluyor mu yani aşırı rahatsız edecek kadar yoksa normal düzeylerde mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MS bir ara 1 hafta gidecek batarya yapma peşindeydi,n'oldu o en son;D

• quote:

Orijinalden alıntı: evgireli

Batarya performansı 925'ten daha iyi olduğu artık kesinleşti

Bazı kullanıcılarda 2 gün dayanırken, bazılarında da 1 gün anca dayanıyor.

Yani batarya dayanım süresinin ortalama 1,5 gün olduğunu artık rahatlıkla söyleyebiliriz

paylaştığım görüntülerdeki batarya süresine dikkat ettiysen çok yoğun kullanımda 1.5 - 2 gün gidiyor bende onun dışında resimdeki gibi hiçbir problemim yok pil dayanımı konusunda , biri gelip 4-5 günü görünce taşlayacak şimdi
  • merin kullanıcısına yanıt
    hocam galiba senin cihaz özel üretim
  • Last_Stand L kullanıcısına yanıt
    Şarkı dinlerken hiçbi ısınma olmadı ama telefonda başka birşey yapmıyodum. Yani kilitliydi. Nedense arkadaşlarınki kadar ısınmıyo bende. Bir tek şarjdayken çok kullandığımda "Evet ısındı artık." diyebiliyorum. Onun dışında her telefonda olan hafif bi ısınma var. Çok fazla oyun oynayınca da artıyor ısınma ama o da elden bırakacak kadar değil

hocam senin cihaz da özel üretim olmasın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NEGA

quote:

Bi sorum olacak size. Ss'deki pil göstergesi uygulama mı? Öyleyse hangisi, çok iyiye benziyor da

merhabalar kullanışlı bir uygulama hocam kullanmak isterseniz mağazadan rahat bulabilmeniz için :

http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/battery/c8e96f8e-cda1-4e25-b628-e934815b25cb

herşey güzel yalnız wp nin şu hediye kuponu olaylarına denk gelemedik 930 içinde bir kampanya yapmadılar ücretli uygulamalarda alınabilecek güzel birkaç tane var beklemedeyim bakalım.

Sağolun hocam Ne guzel babalar gununde hediye kuponları dağıtmışlardı. Bende beklemedeyim. Boşu boşuna paramın yanmasını istemem :D

2 adet kapak aldım fakat gözüme hoş gelmediği için kullanmıyorum bu koruyucudan yaptırmayı düşünüyorum firma ile görüştürm henüz tr ye gelmemiş 930 için olan fakat getirecekler full kasa koruma olması cezbediyor :http://www.clear-coat.com/catalog/product/view/_ignore_category/1/id/4392/s/nokia-lumia-930-screen-protector-case-skin-cover-shield/

• quote:

hocam senin cihaz da özel üretim olmasın

bataryaya overclock yapılmış 2400 görünümlü 4000
    Hocam cihazın turuncu muydu?
    Bide satmayı düşünür müsün
    Özelden görüşebiliriz
  • quote:

Hocam cihazın turuncu muydu?
    Bide satmayı düşünür müsün
    Özelden görüşebiliriz

uzun uğraşlar sonucunda siyah rengini bulup aldım , önümüzdeki 5-6 yıl satmayı düşünmüyorum o kadar araştırma ve bekleme sonucunda tamemen isteklerimi karşıladı performansı hakkında yorum yapmaya gerek görmüyorum, full koruma kaplatma işini de halletiğim zaman tam istediğim gibi olacak.

• quote:

hocam galiba senin cihaz özel üretim

Kesinlikle özel üretim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sağolun hocam Ne guzel babalar gununde hediye kuponları dağıtmışlardı. Bende beklemedeyim. Boşu boşuna paramın yanmasını istemem :D

2 adet kapak aldım fakat gözüme hoş gelmediği için kullanmıyorum bu koruyucudan yaptırmayı düşünüyorum firma ile görüştürm henüz tr ye gelmemiş 930 için olan fakat getirecekler full kasa koruma olması cezbediyor :http://www.clear-coat.com/catalog/product/view/_ignore_category/1/id/4392/s/nokia-lumia-930-screen-protector-case-skin-cover-shield/

Hocam koruma türkiyeye geldiğinde yada yaptırdığınızda buradan bilgilendirseniz bizleri memnun olurum. Bende yaptırmayı düşünüyorum aynı şekilde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam şuanki gerçekten tek sorunum kapakla ekran koruyucusu. Bir tane ekran koruyucusu taktırdım aldığım gün. Ama yanları altı üstü kapanmadı. Nedeni de ekran kesiminin farklı olmasıymış. Ne anladım ben bu işten? Sonra verdim koruyucuyu aldım paramı. Şimdi de adam akıllı bir koruyucu arıyorum. Şuan sizinle birlikte ben de beklemeye başladım.
    Kapak da şeffaf istiyodum ama buraya koymak için şeffaf kap linki ararken bunu buldum ve sanırım artık bunu istiyorum:http://www.amazon.com/gp/product/B00L1AQ0LG?ie=UTF8&at=&force-full-site=1&ref_=aw_bottom_links
    Saygılar..

• vodafone sitesinden

• mecnunadam kullanıcısına yanıt
    Hocam link verebilir misiniz ben bulamadım vodafone nun sitesinden.

• Last_Stand L kullanıcısına yanıt
    sitede arama yaptım çıkan bağlantıya tıkladım. ancak hala cihazlar arasında gözükmüyor. listede mevcut

http://www.vodafone.com.tr/Internet/search/arama.php?lob=ind&q=lumia+930&enc=%E2%84%A2&lob=ind&lang=tr_TR&localmarket=tr
  • Ben bir Lumia 925 sahibi olarak bugün inceleme fırsatı buldum,şunu soylemeliyimki dizaynı çok hoşuma gitti ,en olarak l925ile aynı uzunluk biraz fazla ele güzel oturuyor ,1020 nin l925 i ezdiği hoparlör olayına bakayım dedim ,930 da ses beklediğim yada şöyle diyim 1020 kadar güçlü değil ve hatta 925 dende biraz düşük geldi fakat 925 e göre daha temiz ses veriyor,aslında kamera yonu biraz hayal kırıklığı oldu şöyleki ,aynı mesafeden birkaç resim çektim ,925 deki sarılık ve solukluk 930 da yok ,930 un renkler daha iyi fakat netlik pek iyi değil,şu ilk çekilen netlik bozulması 930 çok daha fazla, ayrıca odaklanması çok yavaş geldi bana birde ekrana basınca çekmedi belki bu ayardandır ,ufak videolarda çektim hem 930 ile hem 925 ile fakat sanki 930 atlamamı diyim eksiklik hissettm .belki denediğim öyledir ama dış gorunuş hariç pek sevmedim diyebilirim ,bu arada ön kamerası 925 e göre daha iyi ve canlı görüntü alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperen_69 -- 24 Ağustos 2014; 16:46:57 >

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.