Şimdi Ara

♦ NOKIA Lumia 930 Kullananlar Kulübü - ANA KONU ♦ (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.803
Cevap
21
Favori
109.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tabi fiyatı 1500-1600 bandında olması lazımdı, o konuda haklısınız. 1-2 aya kadar belirttiğim fiyatlara düşeceğini düşünüyorum. Yoksa dediğiniz gibi bu fiyata istenilen satış rakamlarına ulaşamazlar. Amma velakin 1520'nin fiyatının da 2000 bandında olmasına rağmen, çok satıldığını görüyoruz. Halbuki 1520'nin boyutu itibariyle kullanıcılarının, 930 kullanıcılarına göre daha sınırlı olduğunu zannediyorum. Sonuçta teknik özellik itibariyle ikisi de aynı cihazlar, 930'un tasarımı dolayısıyla kullanım kolaylığı bakımından 1520'den daha iyi olduğu için 930'un daha çok tercih edilmesi gerektiğine inanıyorum.
    Umarım bu stok problemini bir an önce çözerler. Özellikle de operatörlerden bu konuda bir atılım bekliyorum. Beklemekten hiç bu kadar sıkılmamıştım

• Batarya çıkış voltu 3.8 miş. Genelde cihazlar 5v çıkışlı değil mi? Buna uygun araç şarj cihazı falan bulmak nasıl mümkün olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haldun2525 -- 19 Eylül 2014; 19:43:02 >
  • Merhaba arkadaşlar. Ben de telefonu bir hafta önce adana teknosadan aldım. Daha önce iphone 5s kullanıyordum. Cihaz bugüne kadar kullandığım en şık telefon ancak bazı problemler var. Öncelikle kamera tuşu bir garip, yamuk duruyor zaten. Üstelik her zaman yarın basınca netleme yapmıyor. Alt paneldeki tuşlar kafasında göre yanıp sönüyor. Mesajla şu anda sadece arama tuşu yanıyor. Az önce ortadaki de yanıyordu. En önemlisi 15 dakika önce sarjdan aldım, sarjı şu an %74 ve sıcaklıktan masanın üzerine koydum telefonu oradan yazıyorum, elde tutulacak gibi değil. Telefon çok güzel vazgeçemiyorum da. Sizce ne yapmalıyım. Biraz kullanıp garantiye mi vereyim telefonu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu telefonun fiyatı 1300-1400 bandında olsaymış resmen yok satacakmış.
    sahibinden.com'da adeta kapışılıyo. Tam 3 kere almaya niyetlendim, sahipleriyle daha iki kelam edemeden jet hızıyla satıldı. Millet almak için pusuya mı yatıyo napıyosa artık. Ben tam pazarlığa başlayacakken, başka biri alıp geçmiş oluyo
  • Kullanan arkadaşlar gps den memnun musunuz,lumia 925 bazen sapıtıyor gps konusunda ,iphonelar nokta atışı buluyor 930 da durum nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

Kullanan arkadaşlar gps den memnun musunuz,lumia 925 bazen sapıtıyor gps konusunda ,iphonelar nokta atışı buluyor 930 da durum nedir

Çok fazla kullandım GPSi, büyük sorunlar yaşamadım. Bazen sanki yolu uzatıyormuş gibi geliyor ama sonunda istediğim yere götürüyor.
    Here Drive gerçekten iyi. Google Play veya App Store'da ücretsiz olarak bu kadar iyisine denk gelmemiştim. Her zaman istediğim yeri de bulamayabiliyor. Ama sonuç olarak bence gayet başarılı

• quote:

Orijinalden alıntı: merin

quote:

Kullanan arkadaşlar gps den memnun musunuz,lumia 925 bazen sapıtıyor gps konusunda ,iphonelar nokta atışı buluyor 930 da durum nedir

Çok fazla kullandım GPSi, büyük sorunlar yaşamadım. Bazen sanki yolu uzatıyormuş gibi geliyor ama sonunda istediğim yere götürüyor.
    Here Drive gerçekten iyi. Google Play veya App Store'da ücretsiz olarak bu kadar iyisine denk gelmemiştim. Her zaman istediğim yeri de bulamayabiliyor. Ama sonuç olarak bence gayet başarılı

cevap için teşekkür ederim benim tam sormak istediğim şu , google map üzerinden yerinizi buluyor ya orda işte benim lumia 925 bazen 5 - 10 metre şaşırıyor iken iphone lar noktasal yerimizi buluyor 930 da durum nedir noktasal buluyormu yoksa 925 deki gibi şaşma varmı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: merin

quote:

cevap için teşekkür ederim benim tam sormak istediğim şu , google map üzerinden yerinizi buluyor ya orda işte benim lumia 925 bazen 5 - 10 metre şaşırıyor iken iphone lar noktasal yerimizi buluyor 930 da durum nedir noktasal buluyormu yoksa 925 deki gibi şaşma varmı

Dediğiniz gibi evet bazen şaşıyor. Aynı yol uzerinde başka bir yeri işaretleyebiliyor. Ama çok rastlamadım ona.

• Merhaba arkadaşlar, lumia 930 hakkında siz tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak isterim. Sizce bu telefon ne zaman aradığımız mağazaların çoğunda bulunabilir duruma gelir. (zira biliyorsunuz şu anda türkiye de 3-5 mağaza da var sadece :) ) diğer sorum çıktığından beri 1749-1799 lira arasında sizce ilk fiyat düşmesi ne zaman olur?Teşekkürler.
  • Arkadaşlar windows phone da cortana ya türkçe desteği için oy verin lütfen

link:http://cortana.uservoice.com/forums/258148-languages/suggestions/5876000-add-and-support-turkish-language-in-cortana
  • arkadaşlar dün garip bir sorun yaşadım, telefonum 5 gün falan titreşimdeydi gece alarma uyanmak için sesi açtım ama hala titreşimdeydi denemek için alarmı 1 dk öncesine kurdum ama ses açık olmasına rağmen titreşim olarak çaldı alarm, tuşlardan da ses gelmiyordu ve tuş kapatırken klik sesi gelmiyordu. telefonda birkaç oyalandıktan sonra kendiliğinden düzeldi ben de anlamadım, sizce sebebi ne olabilir? lumiaya özgü falan mı acaba ama sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fannyhamlin

arkadaşlar dün garip bir sorun yaşadım, telefonum 5 gün falan titreşimdeydi gece alarma uyanmak için sesi açtım ama hala titreşimdeydi denemek için alarmı 1 dk öncesine kurdum ama ses açık olmasına rağmen titreşim olarak çaldı alarm, tuşlardan da ses gelmiyordu ve tuş kapatırken klik sesi gelmiyordu. telefonda birkaç oyalandıktan sonra kendiliğinden düzeldi ben de anlamadım, sizce sebebi ne olabilir? lumiaya özgü falan mı acaba ama sanmıyorum.

benzer sıkıntıyı lumia 925 de yaşıyorum , sistemsel demek o zaman
  • Windows Phone 8.1 Update 1 güncellemesi Lumia 930 için yayınlanmaya başladı.

http://discussions.nokia.com/t5/Software-Updates/New-software-update-for-Lumia-930-02061-00066-14353-31xxx-Lumia/td-p/2942451
  • GDR1 geldimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

GDR1 geldimi

Bana gelmedi

• Şu anda vodafone'da 1650 tl. Eşdeğeri androidler 2000 bandının üstünde satılırken fiyatı oldukça uygun. Benim merakım pil ve ısınma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • judassson kullanıcısına yanıt
    Nerden baktınız fiyata

• judassson kullanıcısına yanıt
    Daha bugün vodafone'a sordum, 1749 lira demişti.
    Bu arada cihazın kendisini göremedim ama, kutusuna bile dokunmak heyecan vericiydi. O parlak jelatin, o kare şeklindeki estetik kutu, o Brightstar etiketinin yapıştırılma şekli.. Anlayamazsınız...
  • Çok güldüm
    Bu aralar telefona birşeyler olmaya başladı. Pil artık su gibi bitiyor. Bu aralar fazla GPS kullandığımdandır diye düşünüyorum. Umarım da öyledir. Nokia Camera resim çekerken atıyor. Telefonu kapatıp açtığında ilk resimde sorun olmuyor ama ikinci resimde yine atıyor. Bide ekran ses ayarını oynadıkça kafasına göre mor veya siyah olmaya başladı. Sanırım güncelleme gerek ama o da piyasada yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merin -- 25 Eylül 2014; 1:37:32 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.