Şimdi Ara

♦ NOKIA Lumia 930 Kullananlar Kulübü - ANA KONU ♦ (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.803
Cevap
21
Favori
109.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonun kullanıcısı bir elin parmakları kadar anca anlaşıldı. Forum paso yatıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mecnunadam kullanıcısına yanıt
    Çünkü maalesef telefonun kendisi henüz piyasada doğru dürüst yok
    Umudumuz operatörler dedik, sadece vodafone'da cihazı gördüm, o da 2 tane şubesinde. Diğer vodafone şubeleri daha 930'un ne olduğunu bile bilmiyo
  • otomatik ayarda bulutlu havada foto.
     ♦ NOKIA Lumia 930 Kullananlar Kulübü - ANA KONU ♦

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haldun2525 -- 2 Ekim 2014; 1:30:39 >
  • Ebay dan 8 dolara aldığım şeffaf kılıf.
     ♦ NOKIA Lumia 930 Kullananlar Kulübü - ANA KONU ♦ ♦ NOKIA Lumia 930 Kullananlar Kulübü - ANA KONU ♦

• Teknomarketler, android ve ios varken kimse 930a 1800 lira vermez diye düşünüyor o yüzden stok az. Her yer 5xx model cihaz kaynıyor ama üst modellerden sadece 1020 ve 1520 var. 1020 medimarktta 1400 küsürdü. Duyurulur.

930u ankamall bimekste gördüm. 1700 civarında bir fiyatı vardı. Koca Nokia standında sadece ben vardım, rahat rahat inceledim 45 dk. kadar kurcalamışımdır, çalışanların bile dikkatini çekmedim .

malzeme kalitesi 10 numara 5 yıldız. İos ve samsung halt etsin. Bu kadar açık söylüyorum. ele aldığınızda verdiği his, işte amiral gemi cihaz böyle olmalıdır dedirtiyor. ele oturuşu çok başarılı. O süre boyunca hiç rahatsızlık duymadım. Ama kenarları biraz sivri. Ben rahatsız olmadım. Ağırlığı da iyi. Dengeli bir cihaz olmuş. Zaten masaya koyduğunuzda dik durabilen bir cihaz. Buradan ne kadar dengeli olduğunu anlayın

Kamerası başarılı. Ama 1020 kadar başarılı bulmadım. 5-10 foto çektim, halen parlamalar farkettim. Sorun şu; teknomarketin ışıkları renk renk. Beyaz dengesii florasan yaparsanız, bu sefer ortramı parlatıyor. Bulutluda veya güneşli de biraz daha tatmin etti. Pozlama değerini biraz kısıp sonsuz odakla güzel fotolar ede ettim. Makro çok başarılı. Ama bu durum yazılımın güncel olmamasından da kaynaklanabilir. ama bu demek değil ki kamerası kötü. İyi ışık koşullarında şaheser yaratabilirsiniz.

Ekran müthiş. Renk doygunluğu, kayganlık çok başarılı. İostan bile iyi. Eliniz ekranda yağ gibi kayıyor, ekranın tepkileri çok başarılı. Ne yaparsanız anında tepki alıyorsunuz. Zaten renk skalasını ayarlardan değiştirebilirsiniz. Ama dokunacağınızı pek düşünmüyorum.

Müzik yüklü değildi cihazda,kulaklığı test edemedim. Otgyi de test edemedim. ama bendeki 525 kulakta ortanın üstü kalitede. Bu da o ayardadır diye tahmin ediyorum. Kulaklıkta en başarılı bulduğum modellerden biri T50. Dolby desteği ile sizi alıp götürüyor.

Tek eksiği marketi. O da 3 yıldan az sürede kendine gelir. Özellikle windows10 tanıtıldıktan sonra anlaşıldı ki, ister cep,ister pcde olalım müthiş senkron içinde işlerimizi göreceğiz. Market bile tüm cihazlar için bir olacakmış. Zaten lisans ücretsiz.(windows phone için konuşuyorum)

Android iosa rakip olamaz ama windows gümbür gümbür geliyor. İşletim sistemini tüm cihazlara dağıtmak akıllı bir hamle. Bunu Appleda yapıyor ve sonuç ortada. Umarım microsoft, altyapı sorunu bize yaşatmadan bu geçişi tamamlayabilir.

• Bunlar da benden birkaç resim olsun o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merin -- 2 Ekim 2014; 17:56:09 >

• merin kullanıcısına yanıt
    Fotoğrafların boyutuyla oynama ama Simage şeklinde yükle sayfayı sömürmüş resmen
  • resimler gayet güzel bende 925 ile karşılaştırmıştım resimde misal 925 deki sarılık olayı bunda yok ama video kalitesi sanırım 925 kadar iyi değil , en azından şimdilik
  • Hocam buradan yükleyemedim bir türlü. Sürekli hata verdi. Hizliresim.com'dan linki yapıştırınca böyle olmuş. O da telefondan belli olmuyor. Siz söyleyince farkettim. Verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür dilerim. Sanırım ben beceremedim
    Düzeltebileceğim bir yöntem varsa hemen düzeltmek isterim

Hızlı resimdeki doğruda erişim linkini kopyala ve S image kodunun arasına yapıştır
    Hızlıresimden doğrudan olan linki buraya kopyala. Sonra linki komple seçip simage ye bas hocam tamamdır.

• Bu sefer oldu. Sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merin -- 2 Ekim 2014; 19:01:53 >
  • Benim iphone böyle fotoğraf çekecek ben de görebileceğim böyle fotoları.. Rüyada bile olmaz.

N8'ten sonra çoğu telefonun kamerası beni tatmin etmedi. Zaten kendi şahsi telefonum olarak iPhone 5 var, işin güzel yanı da uyduruk işçilikten dolayı kamerasına toz kaçıyor, bu da yetmemiş gibi kamerada nokta, piksel anlamında ölülükler var.. Ee servisteyken bu telefon ben ne kullanıyorum? N8. Sorunu var mı? Yok. Zilyon kere düşmesine, -merdivenden kaç kere düştü, tüm basamakları seke seke indi güzelim- rağmen ve kılıfsız kullanmama rağmen kamera lensinde en ufak çizik var mı? Yok. Ekran? Gülerler adama.. 3310 varisi bir telefon..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone daki cihazlar arasında yerini aldı

• 925 in fiyatı 700 lerde dolaşırken 930 un fiyatı niye bu kadar yukarılarda ve bir türlü inmiyor!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Ohan

Benim iphone böyle fotoğraf çekecek ben de görebileceğim böyle fotoları.. Rüyada bile olmaz.

N8'ten sonra çoğu telefonun kamerası beni tatmin etmedi. Zaten kendi şahsi telefonum olarak iPhone 5 var, işin güzel yanı da uyduruk işçilikten dolayı kamerasına toz kaçıyor, bu da yetmemiş gibi kamerada nokta, piksel anlamında ölülükler var.. Ee servisteyken bu telefon ben ne kullanıyorum? N8. Sorunu var mı? Yok. Zilyon kere düşmesine, -merdivenden kaç kere düştü, tüm basamakları seke seke indi güzelim- rağmen ve kılıfsız kullanmama rağmen kamera lensinde en ufak çizik var mı? Yok. Ekran? Gülerler adama.. 3310 varisi bir telefon..

N8 Bir başka hocam bende satayım satayım diyorum ama yok yeni telefon alırsam bile satmam

• Hocam o kadar yavaş ki telefon ki sıfırdan kurulum yaptım, Phoenix ile flashlama vs, çok sıkıcı oluyor. Ama o symbian ekosisteminin bazı güzellikleri var ki, harika dedirtiyor, öyle ince düşünülmüş şeyler var ki.. İşte telefon diyorum. Widgetler olsun.. En çok beğendiğim ve bugün hiçbir telefonda olmayan Nokia Sleeping Screen özelliği. Mükemmel ötesi bir şey...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Telefon 20 mp kameranın hakkını verememiş sanırım sahneler fazla karanlık gibi karanlık ortamda noise durumu nedir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selmand kullanıcısına yanıt
    İnanılmaz başarılı diyemem. Bazen kumlanmalar olabiliyor resimde. Ama çok karşılaşmadım. Bu resimler de genelde saat 14.00-16.00 arası çekilmiş resimler. Hepsinde güneş ışığından farklı bir kaynak kullanmadığım için böyle görünmüş olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ohan

Hocam o kadar yavaş ki telefon ki sıfırdan kurulum yaptım, Phoenix ile flashlama vs, çok sıkıcı oluyor. Ama o symbian ekosisteminin bazı güzellikleri var ki, harika dedirtiyor, öyle ince düşünülmüş şeyler var ki.. İşte telefon diyorum. Widgetler olsun.. En çok beğendiğim ve bugün hiçbir telefonda olmayan Nokia Sleeping Screen özelliği. Mükemmel ötesi bir şey...

Ben evols yükledim gayet hızlı durumda şuan evet o ekran koruyucu çok harika cidden özellikle çağrı veya mesaj geldiğinde verdiği uyarı müthiş

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.