Şimdi Ara

Nokia Lumia 930 resmi olarak lanse edildi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
2
Favori
14.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • konuştuğum bazı 930 kullanıcıları ısınma probleminden şikayet ediyo. sende durum nasıl? el yakacak kadar bi ısınma var mı?
  • MicroSd desteği neden verilmiyor anlamış değilim
  • Isınma sorunu yaşamadım telefonda ne video izlerken ne arama sürecinde.
  • demek ki herkesde olmayan bi sorun
  • evet bu arada beklenen test sonuçları

www.gsmarena.com/nokia_lumia_930-review-1107p3.php

925'ten daha iyi bi performansı var.
    benim açımdan bu iyi bi haber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖZGÜNBEY -- 29 Temmuz 2014; 18:17:56 >
  • 2 telefon kullanıyorum genelde. Bi numaramı belli kişiler biliyor diğeri bildiğin yol geçen hanı. :D

Windows Phone tek başına yetmiyor bu bir gerçek. Uygulama azlığı iyi değil. Bugün bir uygulama lazım oldu işimi başka bir marka ile giderdim. Az çok tahmin ederseniz önceki mesajlarımdan. :)

Benim 930'u almamdaki en büyük etken Xbox'a olan sevgim ve telefonun Xbox ile birebir uyum içinde olması.

Android, IOS, Windows altyapısından IOS'u tek geçerim. Android'i sevmiyorum pek onuda uzun süre kullandım. Windows sistemini ise özellikle telefonda seviyorum ama marketin uygulama azlığı fena koyuyor. :)

930 ile 5s kardeş kardeş geçiniyorlar. Biraz ondan biraz bundan nasipleniyorum arada değişiklik iyi oluyor gerçi birşeye takıldım mı sürekli o işi yaparım ama arada yeniliklere de hayır demem.
  • Ben de beyazını almış bulundum dün. Harikulade bir telefon ama daha önce WP kullanmadım. Telefona hangi virüs programını yüklemeliyim? Sağlamcı bir program önerir misiniz sayın WPseverler :D
  • zart zurt telefon değiştirmem.bu tel.beni oldukça cezbetti ve aldım.ben önce telefonun tipine bakarım.içinden kulaklık çıkmaması şaşırttı beni .üç kuruşluk masraftan kaçınmış kifayetsizler...
  • Arkadaşlar Ben geçen hafta Lumia 930 aldım. Acil satıyorum. Siyahtır tek nokta çizik bile yok. Kutusu faturası herşeyiyle duruyor. Hepsiburada dan aldım. Toplam 3 gün kullanılmadı.

fiyat: 1650 TL
  • MaviOkyanuSs kullanıcısına yanıt
    Neden satıyorsunuz hocam ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia 930 ile ilgili çok fazla konu var, daha derli toplu olması açısından telefon hakkındaki fikirlerinizi ve sormak istediklerinizi Lumia 930 Kullananlar Kulübü konusundan sorarsanız hem daha çabuk cevap alabilir, hemde daha kolay takip edebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_90112397/mpage_4/f_//tm.htm#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 31 Temmuz 2014; 15:34:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last_Stand

Neden satıyorsunuz hocam ?

Cuma gunu yapmam gereken bi odeme var oyuzden acil. Sşrket tatilde oldugu içinde vans cekemiyorum mecbur satıyorum :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 12 gündür lumia 930 kullanıyorum daha once 820 kullanan windows phone cuyum telefon mekanik olarak 10 numara ama 8.1 den kaynaklandığını sandıgım sorunlar var telde yada microsoft amaçlı bişeyler bir kere bu teli navigasyon için aldım internet hızı için aldım bunun instegramı zayıf watsapı viber farklı androiddeki gibi değil camera 10 numara kesinlikle pil dayanma idare eder sabah 9 aksam 12 yapıyor telefon sağlam ama bu işte tuaflıklar var ınanın bana 820 bundan ıyıydı facebook a resım 10 dakıkada atamıyor ama instagrama atıyor instagram uzerındende facebook a zor gelıyor bu ıste bı tuaflık var ısrarla vine kullan dıyor bilirsiniz mikrosofttu
  • quote:

Orijinalden alıntı: baburs21

arkadaşlar 12 gündür lumia 930 kullanıyorum daha once 820 kullanan windows phone cuyum telefon mekanik olarak 10 numara ama 8.1 den kaynaklandığını sandıgım sorunlar var telde yada microsoft amaçlı bişeyler bir kere bu teli navigasyon için aldım internet hızı için aldım bunun instegramı zayıf watsapı viber farklı androiddeki gibi değil camera 10 numara kesinlikle pil dayanma idare eder sabah 9 aksam 12 yapıyor telefon sağlam ama bu işte tuaflıklar var ınanın bana 820 bundan ıyıydı facebook a resım 10 dakıkada atamıyor ama instagrama atıyor instagram uzerındende facebook a zor gelıyor bu ıste bı tuaflık var ısrarla vine kullan dıyor bilirsiniz mikrosofttu

Bir inceleme paylaşamaz mısınız ya? Burda birçok insan bekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

Lumia 930 ile ilgili çok fazla konu var, daha derli toplu olması açısından telefon hakkındaki fikirlerinizi ve sormak istediklerinizi Lumia 930 Kullananlar Kulübü konusundan sorarsanız hem daha çabuk cevap alabilir, hemde daha kolay takip edebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_90112397/mpage_4/f_//tm.htm#

Dikkate alınn..

• Tasarım açısından 925 ve 930 diyorum,alüminyum çerçeve olması sağlamlık ve incelik katıyor.Amiral gemisi 1520 de bunu niye devam ettirmediklerini anlamış değilim,gönül isterdi ki öyle olsun.
  • L1020 gibi (gitti gidiyor 1200tl ) bunun da fiyatı 1 ay sonra düşer bekleyin
  • Bu 930'un operatörlere bile henüz gelmemesinin ve stoklarda yeteri kadar bulunmamasının geçerli bi sebebi olması lazım. O sebep nedir çok merak ediyorum
  • Telefonu bulan gören cennetlik yemin ederim. Ankara panora teknosa da sordum adam bana demesin mi o telefon çok eski diye.Ben direttim yeni telefon ne diyorsun hemşerin v.s diye. Adam bilgisiz tabi bende bilgisizliğini acizliğini yuzune çakınca bana demesin mi birde burada artık Nokia telefonları için stand mı açıcaz binmemle Nokia bitti satmıyor artık wp 5 para etmez v.s sinir bozucu şeyler telefonu almak isteyen dahi alamıyor telefonun modası geçer anca tr deki marketlere duser. Nokia Türkiye yi ve Microsoft Türkiye yi gayretli çalışmalarından dolayı tebrik ederim.

• On numara 5 yıldız
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.