Şimdi Ara

Nokia Lumia 930 resmi olarak lanse edildi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
2
Favori
14.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu Windows'u adam edeyim denerim onuda sabaha karşı ama Aspalth 8'e garanti veremem 7. oyun olabilir ama önceden almıştım. Futbolu sevmem ne oyun olarak ne gerçek hayatta. :)
  • o zaman yarın batarya testi: completed

bakalım kaç saatte tamamiyle bitecek ve ne kadar ısınacak? yarın bu telefonu alıp almayacağım belli olacak
    heyecan doruktaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖZGÜNBEY -- 22 Temmuz 2014; 20:27:22 >
  • Aynen Orchid senin deneyimlerine göre telefonu alıcaz ona göre
  • Hocam sana zahmet,3G'yi de gün boyu açık olarak tutta, bi de öyle performansını görelim bataryanın
  • Telefonlarınız hayırlı olsun batarya ilgili yorum yapmadan önce en az 5 dolum boşalım şart sonuçta 2000+mah pil matematik belli sonradan üzülmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet hocam batarya test sonuçlarını bekliyoruz. bak telefonu almak isteyenlerin sayısı gittikçe artıyo ve bu kişilerde benim gibi batarya performans sonuçlarını bekliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖZGÜNBEY -- 24 Temmuz 2014; 2:12:04 >
  • Telefona sadece internetten mi ulaşılıyor ? Mağazalarda veya operatörlerde yok mu ?
  • msqtho kullanıcısına yanıt
    Teknosa ve Bimeks'te satılıyo. İnternet sitelerinden İstanbul için baktım,

Teknosa'da ŞİŞLİ CEVAHİR EXXTRA'da var.
    Bimeks'de Bakırköy Capacity, Bakırköy Marmara Forum, Gaziosmanpaşa Kültür Mrk., İçerenköy CarrefourSA, Kurtköy Viaport, Levent Metrocity ve Ümraniye Buyaka şubelerinde var.

diğer şehirler içinde internet sitelerinden kontrol edebilirsiniz.
  • Telefonu kullanan arkadaslardan kapsamli bir inceleme istiyoruz:) birde cidden bu fiyata deger mi bubteli alamaya , bence 1300 civarinda olsa cok daha alinasi olurdu diye dusunuyorum.

• Kısaca toparlamak gerekirse;

- Telefonu kutudan çıkartıp kurulum aşamasından sonra pilin tamamen bitmesini bekledim. Yarı şarj ile geliyor.

- Sim kart takma yerini ataç veya iğne ile çıkartamıyorsunuz. Arada etiket bulunmasa pratiklik namına birşey yok.

- Kasa olarak sağlam ve şık, beyaz renk çok kibar ve özel hissettiriyor.

- Güç, Kamera, Ses seviyesi ayar butonu telefonun sağ tarafında. Kulaklık jakı ise telefonun üst tarafında orta kısımda konumlandırılmış.

- Ekran kaliteli güzel geldi gözüme, yansıma yapmıyor. Görüntüler çok net ve canlı (görüntü ayarlarını ayarlardan ayarlayabilmek mümkün)

- Telefonun ses çıkışı kasanın arkasında. Bunu pek beğenmedim çünkü telefonu masaya koyduğumda ses çıkışı kapanıyor ve bu da kısık bir ses yaratmakta veya bana öyle geldi emin değilim. Gelen çağrıları her zaman duyuyorum eğer sorucak olursanız.

Kullanım;

- 2 gün boyunca telefon ile toplam 3.5 saat görüşme yaptım. 2 gündür şarja takmadım ve pil seviyesi 2. günün sonunda % 10 seviyesindeydi. Mecbur şarja taktım çünkü acil bir telefon bekliyordum ve pilin bitme riskini göze alamadım.

- Ekran parlaklığı ve ses seviyesini en yüksek ayarda kullandım.

- Kullandığım süre boyunca hücresel veri ve 3G'yi aktif etmedim.

- 30 veya 45 dakika boyunca Wi-Fi aktifti.

- 5 veya 10 dakika boyunca Bluetooth aktifti.

- 3 kez en yüksek seste 4 dakiya yakın Full HD MP4 video izledim. Ses çıkışı güzel multimedya uygulamalarında ama zil sesi seviyesi 10'da çakılı kalıyor. Multimedya'da 30 halbuki.

- Sistem 3.03GB kendine ayırıyor (şuan 3.09GB oldu).

- Uygulamaların pilden ne kadar kullandığınıda görebiliyoruz.

- Extradan Nokia hesabı açmaya da gerek yok Microsoft hesabını linked yapabiliyoruz.

- Arama ve sms engelleme özelliği mevcut ve 1000 kişi ile sınırlı. Engellediğiniz bir numara ararsa veya sms atarsa ve bildirim ayarını aktif etmişseniz size bilgisini veriyor.

- Tanımadığınız numaralardan çağrıları komple iptal edebiliyorsunuz ama bunu denemedim çünkü işim gereği ter telefona bakmak zorundayım.

- Son olarak arayüz çok şık ve kullanışlı. Kutuları iyice küçültüp isteğinize göre kişiselleştirebiliyorsunuz. Arka plana resim atayabiliyorsunuz. Menüde aşağı ve yukarı çıktıkça arka plan ona göre aşağı ve yukarı kayıyor.

• Güneş altında ekran okunabilirliği nasıl, ona dikkat ettiniz mi hiç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

Güneş altında ekran okunabilirliği nasıl, ona dikkat ettiniz mi hiç ?

Zorlanıyorum güneş altında ekranı okurken. Görüyorum ama net değil tabiki.
  • Peki kamerası nasıl? Hem arka hem ön kamerayı çok merak ediyorum. İmkanınız varsa birkaç örnek atabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: merin

Peki kamerası nasıl? Hem arka hem ön kamerayı çok merak ediyorum. İmkanınız varsa birkaç örnek atabilir misiniz?

Resim çektim ama karanlık ev ortamında o da kaliteyi yansıtmaz pek. İmkan olursa yarın gündüz vakti gittiğim yerlerde birkaç kare yakalamaya çalışıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orchid

quote:

Orijinalden alıntı: merin

Peki kamerası nasıl? Hem arka hem ön kamerayı çok merak ediyorum. İmkanınız varsa birkaç örnek atabilir misiniz?

Resim çektim ama karanlık ev ortamında o da kaliteyi yansıtmaz pek. İmkan olursa yarın gündüz vakti gittiğim yerlerde birkaç kare yakalamaya çalışıcam.

Çok sağolun
  • Ben genelde 3g kullaniyorum inetnet olarak 3g acikken pil suresini cok merak ediyorum , bana en azindan 5-6 saat ekran suresi verse yeter bi gunluk 3gli , full hd video izlerken kac saat dayanir acaba onuda merak ediyorum, bide tele kilif buldunuz mu alamaya gerek var midir?

• Kılıkla telefon kullanmam asla çünkü telefonlarımı temiz kullanırım. Sattığım tüm telefonların ekranında kılcal çizik dahi yoktur her ürünüme temiz ve titizlikle bakarım.

Ekran jelatini aldım 6'lık o yeterli geliyor parmak izinden nefret ediyorum çünkü.

Ayrıca beyaz renk olarak ilk defa 930'u kullanıyorum normalde hep siyah renk telefon tercih ederdim.
  • Cok tesekkurler bilgiler icin. Bende bu telin beyazi daha cok hosuma gitti diger renklere gore daha şık duruyor. Kilifi birde sunun icin sordum zaten kalin bir telefon tabi elime almadigim icin bilmiyorum tam olarak yazilan ebata gore konusuyorum , kilif takinca iyice kalin olur mu diye.

• E o zaman bu telefon alınır hocam
    930'umuz şimdiden hayırlı uğurlu olsun

inceleme sonuçlarını paylaştığın için ayrıca teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖZGÜNBEY -- 25 Temmuz 2014; 20:10:28 >
  • Hadi ya Benim için önemli kriterlerden birisi de oydu.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.