Şimdi Ara

Nokia Lumia 930 resmi olarak lanse edildi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
2
Favori
14.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışa çıkmış 1799 ₺ fiyat etiketiyle. Siyah , beyaz ve turuncu renkleri mevcut.

Nokia Lumia 930 - Hepsiburada
  • Lumia iconun aynısı olan telefonu 5 ay sonra çıkarmak kadar büyük bi hata olamaz. Donanım olarak neredeyse 1 yıllık telefon. WP işletim sistemi için bu donanım çok çok fazla olsa bile insan amiral gemisi almışken en iyisi olsun istiyor. Lumia 820 ve üstü telefonu olanlar bence hiç zahmet etmesin bunun için. Yıl sonuna kadar yeni bi amiral çıkar nasıl olsa, çünkü wp 8.1 güncellemesini bütün telefonlar alacak (925 aldı bile). Almaya değecek kadar değişiklik içermiyor telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozokluht

Satışa çıkmış 1799 ₺ fiyat etiketiyle. Siyah , beyaz ve turuncu renkleri mevcut.

Nokia Lumia 930 - Hepsiburada

Güzel fiyattan çıkmış. Tatil dönüşü alıyorum beyaz renkten. Link için eyvallah.
  • Bugün TeknoSa'dan telefonu aldım. Tercihim beyaz renk oldu. Çok kibar duruyor bu modelde beyaz renk bu yüzden hiç tereddüt etmedim renk konusunda.

Kasa olarak çok iyi telefon. Ekran büyüklüğü ne küçük ne çok büyük, ideal. Daha telefonu çalıştırmadım ama daha önceden 920 ve 925 kullandım. Market olarak hala zayıf bana göre Windows Phone platformu ama ihtiyacım olan tüm programların markette olması benim için çok iyi. Bu yüzden benim için sorun teşkil etmiyor içerik durumu.

Pili iyi gidiyordu 925'in. 920 nasıldı hatırlamıyorum. 925'i epey kullandım bu yüzden onu elden çıkartırken biraz burukluk olmadı değil. :)

Cevahir TeknoSa'dan aldım cihazı. Ellerinde 1 adet beyaz olduğunu söylemişti alırken yetkili ne derece doğru bilmiyorum ama siyah renkten baya var dedi. Alacaklar bilsin diye yazdım.

Herkese iyi forumlar. ^_^

• hocam bende eski bi 925 kullanıcısı olarak, batarya konusundaki gözlemlerini merakla bekliyorum çünkü aldığım duyumlara göre batarya performansı 925 ile paralellik gösteriyomuş, ki ben 925'i batarya dayanımı yüzünden sattım. şimdi 930 alıp yine 925'teki gibi bi batarya performansıyla karşılaşmak istemiyorum

sonuçları yakın zamanda bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖZGÜNBEY -- 19 Temmuz 2014; 17:16:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evgireli

hocam bende eski bi 925 kullanıcısı olarak, batarya konusundaki gözlemlerini merakla bekliyorum çünkü aldığım duuymlara göre batarya performansı 925 ile paralellik gösteriyomuş, ki ben 925'i batarya dayanımı yüzünden sattım. şimdi 930 alıp yine 925'teki gibi bi batarya performansıyla karşılaşmak istemiyorum

batarya test sonuçlarını yakın zamanda bekliyoruz

Aklımda unboxing videosu var. 1-2 güne kadar upload ederim diye düşünüyorum. Daha kılıf almam lazım tele geçen gün 5S'i yere düşürünce kulaklık girişinin köşesi hafif darbe aldı. Kaldı ki en son yere düşürdüğüm telefon 3310'dur. Sinirliydim o sıra o yüzden oldu. :)

• quote:

930'da glance screen olmaması, bu telefonu almayı düşünenler için can sıkıcı bi durum. ama glance screen özelliğini kullanamayan cihazlar için glance screen mantığında çalışan şöyle bi program varmış:

www.windowsphone.com/en-us/store/app/timeme-tile/ef6099f2-41dd-4bad-9fa1-8f4143386194

tabi gönül isterdi ki 930'da glance screen özelliği standart olsun.

En alt modelinde olan en sevdiğim özelliği en üst modele koymayan Nokia...
    Sanırım bu yüzden battı, bu politikalar yüzünden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam biz müstakbel 930 alıcılarına batarya incelemesi yapsan yeter gerçekten benim gibi onlarca kişi sabırsız bi biçimde batarya inceleme yazısı, makalesi, hikayesi artık adına her ne denilirse ondan bekliyo
    hele benim gibi sütten ağzı yananlar yoğurdu üflemek adına daha bi sabırsız biçimde bekleşiyolar

bu arada paraya kıyıp kaliteli bi ekran filmi alırsan, yada full body koruyucu alırsan(gerçi daha 930 için full body koruyucu film çıkmamıştır) çok rahat edersin
    benim 925'imde otterbox marka full body koruyucu film vardı, 2 kere düşmesine(biri ekran üzerine) ve bir kere de ekranına hızla gelen basketbol topu çarpmasına rağmen hiçbişey olmamıştı. full body koruyucuyu tavsiye ederim

• aslında microsofta söylenecek çok şey var da, malesef burdan onları söylememiz mümkün değil

ama içimizden Allah ne verdiyse saydırabiliriz sıkıntı yok
  • BORATAKAR kullanıcısına yanıt
    abi alalım almasına da, batarya performansı 925 ile aynı gibi, bi 925 vakası daha yaşamak istemiyorum açıkçası
    napsam ne etsem bilemedim. kafamda derli sorularrr

ama sana yakışır abi
  • quote:

hocam biz müstakbel 930 alıcılarına batarya incelemesi yapsan yeter gerçekten benim gibi onlarca kişi sabırsız bi biçimde batarya inceleme yazısı, makalesi, hikayesi artık adına her ne denilirse ondan bekliyo
    hele benim gibi sütten ağzı yananlar yoğurdu üflemek adına daha bi sabırsız biçimde bekleşiyolar

bu arada paraya kıyıp kaliteli bi ekran filmi alırsan, yada full body koruyucu alırsan(gerçi daha 930 için full body koruyucu film çıkmamıştır) çok rahat edersin
    benim 925'imde otterbox marka full body koruyucu film vardı, 2 kere düşmesine(biri ekran üzerine) ve bir kere de ekranına hızla gelen basketbol topu çarpmasına rağmen hiçbişey olmamıştı. full body koruyucuyu tavsiye ederim

Telefonu henüz çalıştırmadım. Geceye full şarj edip ve güncellemesi varsa onu yapıp yarın sabahtan itibaren kullanmaya başlayacağım. Yarından itibaren kaç gün gidecek yazarım ama şunuda belirtmek isterim ki fazla telefonla görüşme yapan birisi değilim. 3G açık şekilde kullanacağım. Video ve müzik dinleyeceğimi de sanmıyorum özel bir durum olmadıkça. Genelde WhatsApp üzerinden muhabbet ediyorum. Aile bireyleriyle konuşuyorum tel açarsam veya işim gereği çok arama oluyor arasınlar da pili ölçelim. Extra olarak oyun çok oynarım sıkı Xbox kullanıcısıyımdır achievement falan. :) Ekran parlaklığını her telefonda yaptığım gibi asla sona getirmem bunda da ancak güneş ışığında ekran net seçilmezse son ayara getiririm merak ediyorum açıkcası nasıl bir deneyim olacak diye. İşime yaramayan ayarları her zaman kapatırım kullandığım cihazlar da onlarıda belirtirim pil bittiğinde.

• hocam sende aynı ben gibi kullanıyosun. bende telefonla genelde ailemle görüşürüm, o da 20 dakikayı geçmez. daha çok sms yollarım, whatsapp'a arada bir girerim, video izlemem desem yeridir, müziği eser miktarda dinlerim, telefonumdaki uygulama sayısı bir elin beş parmağını anca geçer, oyun oynamayı çok severim özellikle de asphalt 8 ve fifa 14 müptelasıyım

3G'yi pek açmam, ekran parlaklığını orta seviyede kullanırım, öğrenci olduğum için genelde uçak moduna alırım yada sessizde olur
    aşağı yukarı aynı tarzda kullandığımız için, senin batarya inceleme sonuçların benim karar vermemde büyük etken olacak. hocam şimdiden iyi ve keyifli incelemeler, merakla bekliyoruz

• quote:

hocam sende aynı ben gibi kullanıyosun. bende telefonla genelde ailemle görüşürüm, o da 20 dakikayı geçmez. daha çok sms yollarım, whatsapp'a arada bir girerim, video izlemem desem yeridir, müziği eser miktarda dinlerim, telefonumdaki uygulama sayısı bir elin beş parmağını anca geçer, oyun oynamayı çok severim özellikle de asphalt 8 ve fifa 14 müptelasıyım

3G'yi pek açmam, ekran parlaklığını orta seviyede kullanırım, öğrenci olduğum için genelde uçak moduna alırım yada sessizde olur
    aşağı yukarı aynı tarzda kullandığımız için, senin batarya inceleme sonuçların benim karar vermemde büyük etken olacak. hocam şimdiden iyi ve keyifli incelemeler, merakla bekliyoruz

İşe bak telin fotosunu çekmek için iphone 5S ile yan yana çektim sonra teli kutuya kaldıracakken power butonuna basmışım tel açıldı.

İyi bahane oldu. Teli açtığım gibi ayarları yaptım ama ingilizce menü seçtim çünkü Xbox One Smartglass uygulaması henüz TR marketten inmiyor. Telefon açılırken USA'li oldum kısacası. :) TR'ye gelecek bu uygulama Eylül'de ama dili TR yapacağımı sanmıyorum yinede.

Ekran parlaklığı ortam çok aydınlık olmadığı için güzel geldi gözüme. Ayarları kurcalıyorum şuan. Telefonu açarken Cortana'yı aktif edeyim mi diye sorup ne özelliklere sahip olduğunu belirtti USA'li olduğum için sure dedim. :D Ondan öncede telefonun aktivasyon etme bilgisinin Microsoft ile paylaşılsın mı diye soruldu hayır dedim prensip meselesi. :D Custom ayarlarda da kullandığımız dataları genelde Nokia ile Microsoft vb firmalar ile paylaşıımı adına sorular var hepsine koca bir hayır. :)

Ana ekrana herkesin bildiği gibi daha çok kutucuk koyabiliyoruz. Bu arada tel hazırda yarı şarjla geliyor. Ülkemizde satılan cihazlarda şarj aparatı ve usb kablosu dışında kutudan extra bir aksesuar çıkmıyor. Kablosuz şarj olayı extra para kısacası, gerek yok benim için. Kulaklıkta yok ama tel ile gelen kulaklıkları asla kullanmam elimde 3 tane sıfır iPhone kulaklığı var çeyizime saklıyorum. :P

Tam bitsin pili sabaha full şarj ederim. Tel üzerinde Xbox uygulaması ile oyalanayım zaten pili emer yüksek ihtimal çünkü video ve görsellik hakim bu uygulamada.

• Dili Türkçe yapıp bölgeyi USA bıraktım Xbox One Smartglass uygulaması sorunsuz çalışıyor.

30 tane güncelleme yaptı telefon. Sistem güncellemesi ise henüz yok. Sistem 3.03 GB kendine ayırıyor. Uygulamaların pilden ne kadar kullandığınıda görebiliyoruz. Extradan Nokia hesabı açmaya da gerek yok Microsoft hesabını linked yapabiliyoruz.

En çok hoşuma giden özellik ise IOS7'de bulunan çağrı ve sms engelleme özelliği 930'da da mevcut. Bu özelliği merak edenler için güzel bir detay.

Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.
  • Telefonumu bul özelliğide mükemmel çalışıyor. 2-3 saniyede telefon uyarı verdi.
  • eveeett ilk adımı atmış bulunuyosun hocam hadi hayırlı olsun

o zaman yarın sabah batarya performans incelemesi bi aksilik olmazsa başlıyorr

hadi 930, göster gücünü
  • Efendim incelemenizi bende sabırsızlıkla bekliyorum. Benim için kamera çok önemli. Acaba yarın kamera ile birkaç fotoğraf çekip burada paylaşırmısınız ?

Arkadaşlar bu arada telefon seçiminde bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

http://forum.donanimhaber.com/m_94816791/f_//tm.htm#94816791
  • Telefonun üzerinde gelen navigasyon uygulaması için Türkiye haritasını indiriyorum şuan. 413.6 MB. Yarın bildiğim yolda denemesini yapacağım. Çok övüyorlar Lumia'ların navigasyonunu. Merak ediyorum. :)

Bölgeyi USA yaptım diye web üzerinden uygulama indiremiyorum sanırım ip kontrolü yapıyor sistem ve bölge uyuşmazlığı oluyor. Telden uygulama indirmede herhangi bir sorun yok.

Telefon rehberini 930'a geçiricem şimdi. SIM'de yokmuş tüm numaralar lanet be işin yoksa onca numarayı tek tek yaz telefona. Turkcell Yedek uygulaması da yok Windows Phone Store'da. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

Efendim incelemenizi bende sabırsızlıkla bekliyorum. Benim için kamera çok önemli. Acaba yarın kamera ile birkaç fotoğraf çekip burada paylaşırmısınız ?

Arkadaşlar bu arada telefon seçiminde bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

http://forum.donanimhaber.com/m_94816791/f_//tm.htm#94816791

Fotoğraf çekmeye çalışıcam. Nasıl kareler çıkar bilemiyorum. :)
  • Bende aldım cihazı ve ilk olarak söylemek istediğim kasa tasarımı ve kalitesi muhteşem olmuş... Bu cihaz Android yada IOS olsa tek geçilecek bir cihaz ama Windows Phone ile olmayacak gibi... Sanırım iade edeceğim...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.