Şimdi Ara

Nokia Lumia Reset atma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
18.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğer telefonunuz hiç açılmıyorsa, şarja takmanıza rağmen bir tepki vermiyorsa (PC'de cihazın takıldığı görünse bile), ufak bir işlemle reset atabilirsiniz.

Nadirende olsa bazı lumia kullanıcılarının telefonu kapanıp açılmama gibi sorunlarla karşılaşıyormuş

Eğer Telefonununuzun bataryası çıkarılamıyorsa iki yöntem vardır

1-Soft Reset

2-Hard Reset
    öncelikle çok mecbur kalmadıkça kesinlikle hard reset yapmayın çünkü hard reset yapan bazı arkadaşların telefonu brick olmuş

Önce Soft Reset
    Ses kısma ve güç düğmesine 10-15 saniye telefon titreyinceye kadar basılı tutuyoruz cihaz boot ekranına gelince basmayı bırakıyoruz bundan sonra cihaz normal açılımını tamamlayıncaya kadar bişey yapmıyoruz
    EĞER Kİ BU ÇÖZÜM OLMADIYSA HARD RESET YAPACAĞIZ TEKRARLIYORUM HARD RESET YAPAN TELEFON SAHİPLERİNİN BAZILARININ TELEFONU BRİCK OLMUŞ
    HARD RESET: ses kısma , güç ve kamera tuşlarina ayni anda 10-15 saniye telefon titreyinceye kadar basılı tutuyoruz telefon titreyince güç düğmesine ve ses kısma düğmesine elimizi kamera düğmesinden çekip basılı tutuyoruz inşallah kimse gerek duymaz

• Teşekkürler.Telefonunda sorun yaşayanlara konunun yardımcı olacağı kanaatindeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faydalı konu. Son zamanlarda bu sorundan muzdarip kullanıcılar çoğaldı. Emeğinize sağlık.

• Neredeyse yıl olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lightning_Warrior

Neredeyse yıl olmuş.

Ama işe yaramış , bu önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: mesutismail

quote:

Orijinalden alıntı: Lightning_Warrior

Neredeyse yıl olmuş.

Ama işe yaramış , bu önemli

Bunu ima etmek istemiştim. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPhone format atma
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bugün benim 925 de ekranı açılırken kilit ekranında donup kaldı. alalı daha 5-6 gün oldu. ne yaptıysam olmadı. pil de çıkmıyor. bir vodafone bayiine götürdüm. oradaki çalışan sağ olsun bu soft resti biliyormuş. sorunu bu şekilde hallettik. yoksa 50 km samsun merkeze kvk bayisine gidecektik iyi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmethan46100

Eğer telefonunuz hiç açılmıyorsa, şarja takmanıza rağmen bir tepki vermiyorsa (PC'de cihazın takıldığı görünse bile), ufak bir işlemle reset atabilirsiniz.

Nadirende olsa bazı lumia kullanıcılarının telefonu kapanıp açılmama gibi sorunlarla karşılaşıyormuş

Eğer Telefonununuzun bataryası çıkarılamıyorsa iki yöntem vardır

1-Soft Reset

2-Hard Reset
    öncelikle çok mecbur kalmadıkça kesinlikle hard reset yapmayın çünkü hard reset yapan bazı arkadaşların telefonu brick olmuş

Önce Soft Reset
    Ses kısma ve güç düğmesine 10-15 saniye telefon titreyinceye kadar basılı tutuyoruz cihaz boot ekranına gelince basmayı bırakıyoruz bundan sonra cihaz normal açılımını tamamlayıncaya kadar bişey yapmıyoruz
    EĞER Kİ BU ÇÖZÜM OLMADIYSA HARD RESET YAPACAĞIZ TEKRARLIYORUM HARD RESET YAPAN TELEFON SAHİPLERİNİN BAZILARININ TELEFONU BRİCK OLMUŞ
    HARD RESET: ses kısma , güç ve kamera tuşlarina ayni anda 10-15 saniye telefon titreyinceye kadar basılı tutuyoruz telefon titreyince güç düğmesine ve ses kısma düğmesine elimizi kamera düğmesinden çekip basılı tutuyoruz inşallah kimse gerek duymaz

adamsın, bugün 925 dondu aynen dediğin şekilde soft reset yaptım beyni yerine geldi, Allah bilgine zeval vermesin

• teşekkürler,
    tam telefonu camdan atmak üzereyken aklıma google'a , "nokia 915 reset" yazmak geldi ve telefonum kurtuldu.
    Tekrar tekrar teşekkürler..
  • Allah razı olsun valla umudu kesmiştim,soft resetle düzeldi telefon :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google'da ararken bu başlığı buldum ve Soft Reset ile Lumia 925'i açabildim tekrar.

Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.