Şimdi Ara

NOKIA MAP LOADER (( ResimLi AnLatım ))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
38.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Maploader'ın kısaca özetlemek gerekirse arayüzü aşağıdaki gibidir.Basit kurulum şeması aşagıda anlatılanlar gibidir.İlk kurulum esnasında verdiği bir hata ile karşılaşabiliyorsunuz.Fakat bunuda düzettikten sonra mutlu sona ulaşıyorsunuz:)

http://www.nokia.com/betalabs/maps buradan Maploader programını indiriyoruz ve inen Nokıa maploader.Exe dosyasını bilgisayarımıza kuruyoruz.Şuan Beta sürümü mevcut .Aşağıdaki adımları izlereyek yüklemeyi başlatalım.

Çıkan bölümde "Next" seçeneğini ile ilerliyoruz.

Çıkan sözleşmeyi YES 'e tıklayarak kabul ediyoruz.

Install diyerek kurulumu başlatıyoruz.

Kurulum tamamlandı.

Ana ekran üzerinden Toplu depolama ( VERİ AKTARIMI ) modunu seçiyoruz.

Çıkan uyarıyı "TAMAM" diyerek geçiyoruz.

Daha sonra yüklediğimiz masa üstünde bulunan MAPLOADER programını çalıştırıyoruz.

Eğer bu tarz bir hata ile karşılaşırsanız cihazının kablosunu yada Card reader kullanıyorsanız çıkartıp takın.Daha sonra Programı kapattıp tekrar açmayı deneyin.

Buradan EUROPE seçeneğine tıklayarak bölgelerin açılmasını sağlıyoruz.Oradan aşağı doğru inerek TURKEY 'seçiyoruz.

TURKEY seçtikten sonra [+] seçeneğine tıklayarak sağ tarafa ( resimde olduğu gibi ) geçmesini sağlıyoruz.Download butonuna güncellemeyi başlatıyoruz.

• ya arkadaşım ben bu programı indirdim kurdum ama bir türlü menü ekranına gelemdim N95 takılı oldugu ve otamik olarak gördügü halde bu program bulamıyor nasıl bir iştir bu anlamadım ben?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cbenlidayi

ya arkadaşım ben bu programı indirdim kurdum ama bir türlü menü ekranına gelemdim N95 takılı oldugu ve otamik olarak gördügü halde bu program bulamıyor nasıl bir iştir bu anlamadım ben?
    eğer bilgisayarında kart okuyucu varsa kartı tak pc ye..sonra yuklemeyi yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: énigma

eğer bilgisayarında kart okuyucu varsa kartı tak pc ye..sonra yuklemeyi yapabilirsin

Alıntıları Göster
    http://www.4shared.com/file/35684484/2cbb7377/Map_Loader_Anlatm.html

Ayrıca ses dosyalarını yükletmiyorsun sen. Onlarıde ekle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

http://www.4shared.com/file/35684484/2cbb7377/Map_Loader_Anlatm.html

Ayrıca ses dosyalarını yükletmiyorsun sen. Onlarıde ekle.

Alıntıları Göster
    tşklr arkadaşlar yükledim sonunda ama sanırım GPS çok yavaş kilitleniyorum daha hiç kilitlenemedim kordinatlara ama neyse
    alttaki trafik ışıkları gibi 3 ışık sürekli yanıp sönüyor bundan daha hızlı olamazmı bu meret

• quote:

Orijinalden alıntı: cbenlidayi

tşklr arkadaşlar yükledim sonunda ama sanırım GPS çok yavaş kilitleniyorum daha hiç kilitlenemedim kordinatlara ama neyse
    alttaki trafik ışıkları gibi 3 ışık sürekli yanıp sönüyor bundan daha hızlı olamazmı bu meret

Alıntıları Göster
    ben bununla avrupayı komple yuklemek istiorum ama bana hata werio hafıza az die halbuki 7gb boz alan war neden olmuyor aceba

ve boyle bi uyari cikiyor bakarmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burcink -- 23 Mart 2008; 5:21:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burcink

ben bununla avrupayı komple yuklemek istiorum ama bana hata werio hafıza az die halbuki 7gb boz alan war neden olmuyor aceba

ve boyle bi uyari cikiyor bakarmisiniz

Alıntıları Göster
    ßu Ne işe Yarıyor SorabiLirmym ? bende n73 war uygunmu ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: qHosTrideR

ßu Ne işe Yarıyor SorabiLirmym ? bende n73 war uygunmu ?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Pc ye 3-4 defa kurdum. Bir türlü telefona atamadım.
    - Haritaları sonradan mı indiriyoruz, yoksa programı kurunca içinden mi çıkyor ?
    Şimdiden teşekkürler ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: nobodytr

Arkadaşlar Pc ye 3-4 defa kurdum. Bir türlü telefona atamadım.
    - Haritaları sonradan mı indiriyoruz, yoksa programı kurunca içinden mi çıkyor ?
    Şimdiden teşekkürler ....

Alıntıları Göster
    ya hafıza kartını takıyorum bi uyarı çıkıyor, kartı takıp çıkarıyorum yine aynı şey oluyor nasıl halledebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: haruntetik123

ya hafıza kartını takıyorum bi uyarı çıkıyor, kartı takıp çıkarıyorum yine aynı şey oluyor nasıl halledebilirim

Alıntıları Göster
    merhaba
    ben programı kurdum.daha doğrusu kurulu geldi.(servisteydi)
    daha sona türkiye ve ses dosyasını indirdim.
    programı çalıştırdım.kadın yolu tarif etti vs..
    çıktım tekrar girdim bu sefer haritayı göstermedi.neden acaba.şimdi hafıza kartını biçimlendirdim.yine hat veriyor.
    "bazı programlar kurulamadı.uygulama yükleyicisinden yükleyin" yazıyordu.ne yapmalıyım sizce?
    bu arada hafıza kartını pcye taktım.biçimlendirdi.bazı dosyalar bozuk diye uyarı verdi.
    acaba tele format atsam mı?öğlenden beri program yüklemeye çalışıyodum zatenhard-soft?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stilll -- 25 Haziran 2008; 0:25:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: stilll

merhaba
    ben programı kurdum.daha doğrusu kurulu geldi.(servisteydi)
    daha sona türkiye ve ses dosyasını indirdim.
    programı çalıştırdım.kadın yolu tarif etti vs..
    çıktım tekrar girdim bu sefer haritayı göstermedi.neden acaba.şimdi hafıza kartını biçimlendirdim.yine hat veriyor.
    "bazı programlar kurulamadı.uygulama yükleyicisinden yükleyin" yazıyordu.ne yapmalıyım sizce?
    bu arada hafıza kartını pcye taktım.biçimlendirdi.bazı dosyalar bozuk diye uyarı verdi.
    acaba tele format atsam mı?öğlenden beri program yüklemeye çalışıyodum zatenhard-soft?

Alıntıları Göster
    ya bu adresten bi sis dosyasi iniyor sadece
    ben bi turlu yukleyemedim map loader programini...

Didem

• quote:

Orijinalden alıntı: hatesymphony

ya bu adresten bi sis dosyasi iniyor sadece
    ben bi turlu yukleyemedim map loader programini...

Didem

Alıntıları Göster
    aynen abi sis iniyo
  • En iyisi TC karayolları haritası almak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robin van Persie

En iyisi TC karayolları haritası almak
    Nokia Map Loader v2.0.2' yi aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. (Sayfanın en altına bakın).
    http://europe.nokia.com/A4509291
    Programı indirdikten sonra PC' ye kurun. Telefonu PC' ye veri aktarma modunda bağlayın ardından PC' ye kurmuş olduğunuz programı çalıştırın. Harita ve seslerin nasıl indirileceğini konuyu açan arkadaş ilk mesajda anlatmış. Nokia Map Loader programı ile telefonunuza yüklemiş olduğunuz haritayı yine telefonunuzdaki Nokia Maps programı için kullanıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 23 Temmuz 2008; 13:00:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: akay635

Nokia Map Loader v2.0.2' yi aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. (Sayfanın en altına bakın).
    http://europe.nokia.com/A4509291
    Programı indirdikten sonra PC' ye kurun. Telefonu PC' ye veri aktarma modunda bağlayın ardından PC' ye kurmuş olduğunuz programı çalıştırın. Harita ve seslerin nasıl indirileceğini konuyu açan arkadaş ilk mesajda anlatmış. Nokia Map Loader programı ile telefonunuza yüklemiş olduğunuz haritayı yine telefonunuzdaki Nokia Maps programı için kullanıyorsunuz.

Alıntıları Göster
    olmuyo ki program sis formatında çalıştırılmıo

• quote:

Orijinalden alıntı: zgrzgr

olmuyo ki program sis formatında çalıştırılmıo

Alıntıları Göster
    Waiting for device yazısında kalıyor. Hafıza kartı kullanmıyorum şart mı ?
    Telefonu yeniden bağladım. Programı yeniden başlattım. Hiçbirşey etki etmiyor. Pc suit görüyor hâtta Pc suit üzerinden açıyorum Map Loader ı fakat Waiting For Devices de kalıyor .
    Telefon modeli N73 .

Biraz geç oldu sanırım ama .
  • quote:

Orijinalden alıntı: TooRop.

Waiting for device yazısında kalıyor. Hafıza kartı kullanmıyorum şart mı ?
    Telefonu yeniden bağladım. Programı yeniden başlattım. Hiçbirşey etki etmiyor. Pc suit görüyor hâtta Pc suit üzerinden açıyorum Map Loader ı fakat Waiting For Devices de kalıyor .
    Telefon modeli N73 .

Biraz geç oldu sanırım ama .

Alıntıları Göster
    hafıza kartın olmalı ve bilgisayara bağlantı tipinde veri. aktarma modunda olmalı..

• quote:

Orijinalden alıntı: aslannn

hafıza kartın olmalı ve bilgisayara bağlantı tipinde veri. aktarma modunda olmalı..

Alıntıları Göster
    Ana ekran üzerinden Toplu depolama ( VERİ AKTARIMI ) modunu seçiyoruz. NASIL OLUYOR? BEN n70 mE KULLANIYORUM BÜTÜN PROGRAMLARIM TAMAM BÜTÜN BAĞLATTILARIMI YAPTIM AMA. MAPS LOADERİ ÇALIŞTIRDIĞIMTA TELEFONUM BAĞLI OLMASINA RAĞMEN WAİTİNDEVİCE UYARISI GELİYOR EKRANA VE GİTMİYOR? YARDIM EDERMİSİNİZZ.?

• quote:

Orijinalden alıntı: ByRONUR

Ana ekran üzerinden Toplu depolama ( VERİ AKTARIMI ) modunu seçiyoruz. NASIL OLUYOR? BEN n70 mE KULLANIYORUM BÜTÜN PROGRAMLARIM TAMAM BÜTÜN BAĞLATTILARIMI YAPTIM AMA. MAPS LOADERİ ÇALIŞTIRDIĞIMTA TELEFONUM BAĞLI OLMASINA RAĞMEN WAİTİNDEVİCE UYARISI GELİYOR EKRANA VE GİTMİYOR? YARDIM EDERMİSİNİZZ.?

Alıntıları Göster
    aynı sorun bende de oluyor tlfnum n73me.Waiting for device yazıyor ekrana bişey gelmiyor bu konuda yardımcı olurmusunuz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByRONUR

Alıntıları Göster
    byronur arkadaş sorunu çözdüm. kabloyla bağlantı yapmadan önce maps programını çalıştırıp şebeke bağlantısı sorusuna hayır diyoruz.Sonra kabloyu toplu depolama modunda bağlıyoruz ve programı çalıştırıyoruz bu kadar.....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.