Şimdi Ara

NOKIA MAP LOADER (( ResimLi AnLatım )) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
38.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • map loader ile türkiye haritasını yüklüyorum
    maps i telefondan açıyorum internet bağlantısına hayır diyorum
    sonra sadece yolları caddeleri falan görüyorum yani yol haritasını ama uydu görüntüsü ekrana gelmiyor
    ama internet bağlantısını tamam deyince uydu görüntüleri yavaş yavaş yükleniyor

şimdi benim sorum şu
    haritayı yükleyememiş miyim yoksa nokia maps 2.0 da uydu görüntüsü için mutlaka internet bağlantısı mı gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamdeny -- 11 Ekim 2008; 23:09:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamdeny

map loader ile türkiye haritasını yüklüyorum
    maps i telefondan açıyorum internet bağlantısına hayır diyorum
    sonra sadece yolları caddeleri falan görüyorum yani yol haritasını ama uydu görüntüsü ekrana gelmiyor
    ama internet bağlantısını tamam deyince uydu görüntüleri yavaş yavaş yükleniyor

şimdi benim sorum şu
    haritayı yükleyememiş miyim yoksa nokia maps 2.0 da uydu görüntüsü için mutlaka internet bağlantısı mı gerekiyor?

aynı soruyu bende soruyorum lütfen yardım..
  • Arkadaşlar 2 gündür bu Nokia mapsla uğraşıyordum sonunda muradıma erdim
    Bu program süper birşey bütün arkadaşlara tavsiye edebilirim.Lokanta,cami,restorant,marketler,parklar,okullar vssssssss. aradığınız herşey mevcut bu program tamamiyle ücretsiz biliyorum çünkü 6 saattir maps haritam açık herhangi bir kontur gitme olayı olmadı konturunuz giderse de herhangi bir sorumluluğu üstlenmiyorum.Burdaki amacım sadece paylaşımdır.

Şimdi bu yazdıklarımı dikkatlice okuyunuz

1)İlk önce nokia sitesine gidip Nokia PC Suite programı(bütün sitelerde mevcut) indiriyoruz.
    Ardından cep telofonunuz hangi model ise (http://www.nokia.com.tr/A41179490) bu linkten seçip indiriyoruz.
    Ardından (http://www.nokia.com.tr/A41179490)bu linki tıklayıp Nokia Map Loader'sayfanın en altında bulunuyor bunuda indiriyoruz.......

2)Nokia PC Suite programı kuruyoruz.

3)Cep telofonunu Usb kablosu ile bilgisayara bağlayıp nokia Pc Suite tanıtma işlemi yapıyoruz.

4)(http://www.nokia.com.tr/A41179490) linkten indirdiğimiz modellere uygun yazılımı cep telofona kuruyoruz
    (NOT ;Hafıza Kart Okuyucu ( Bu çok önemli )satın alın (4 YTL) civarında, bu telefonunuzun hafıza kartını ,kart okuyucuya takıp bilgisayarın usb girişine takıyoruz.Diğer adıma geçin

5)(http://www.nokia.com.tr/A41179490) linkten indirdiğimiz Nokia Map Loader'bilgisayara kruyoruz.

6)Bu konuyu açan arkadaşımızın işlemleri sıra ile uygulayınız.

Not;tekrar çalışmazsa ben format attım sizde deneyin

• Nokia sitesinde yıllık 69 euro gibi bir fiyat var peki bu ne için.
  • selam ben nokia 6210 navigator kullanıyorum. orjinal hafıza kartına istediğim zaman harita yükleyebiliyordum. eski hafıza kartım nokianın telefonla gelen ve 1 gb olan hafıza kartı. ama bana yetmedi. bende 4 gb hafıza kartı aldım. ama yeni hafıza kartına bir türlü harita yükleyemiyorum... neden acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vurucu05

byronur arkadaş sorunu çözdüm. kabloyla bağlantı yapmadan önce maps programını çalıştırıp şebeke bağlantısı sorusuna hayır diyoruz.Sonra kabloyu toplu depolama modunda bağlıyoruz ve programı çalıştırıyoruz bu kadar.....

Dediğini aynen yaptım depolama modunda açtım ama yine görmüyor.pc suite modunda bağlayınca görüyor depolama modunda görmüyor telefonu,yardım edebilecek kimse varmı ?
  • n73 te gps yok neden kurmaya çalışıyorsunuz ki
  • uyarı çıkıyor
  • 6220c benim telefon n73 değil.
    Yardımcı olabilecek kimse yokmu
  • teşekkürler. işe yarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkan38

6220c benim telefon n73 değil.
    Yardımcı olabilecek kimse yokmu

aynen bende de su anda 6220c var oluyormu anlamadım tam
  • En iyisi TC karayolları haritası almak süpermişş.
  • waiting phone diyor bekliyor öyle bir türlü açamadım şu olayı açıkca izah edermisiniz yahu şimdi telefonun hafıza kartını çıkartıp kart okuyucusuna takıp onu ayrımı bağlayacagım pc ye telefonuda başka usbdenmi bağlayım telefonun kablosunu taktım her türlü modu denedim ama loader da göremedim telefonu bir türlü sürekli waiting phone diyor telefonum 5800 XpressMusic yardımcı olurmusunuz rica etsem
  • ben telefonumu veri kablosuyla bağladım. veri aktarımını seçtim. yani sadece hafıza kartını. program telefonumu tanıdı ama indirme yapamıyorum. neden olabilir? program geçerli değil mi artık?

NOKIA MAP LOADER (( ResimLi AnLatım ))
  • sorunu az önce çözdüm. ama programla değil. internetten türkiye haritasını buldum. sonra yabancı bi kaynaktan da atacağım klasörü buldum. şöyle ki: '\Private\20001f63\
    private klasöründe 20001f63 klasörü zaten vardı. onu sildim bunu attım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.