Bildirim
nokia mı samsung mu?
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
14 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bence marka değil modeller arasında tercih yap wonder özellikleri bakımından iyi bi telefon bende alacağım inş ama ölü pixel filan çıkabiliyo diyolar birde aveada sorun çıkarıyormuş 3g açıkken diğer markalara modellerede bak bence -
ben baya bi araştırdım wonder hem fiyatına göre de çok iyi gibi şu anda -
Bence ihtiyaçlarını belirle oyun oynarım diyosan wonder alma oyun konusunda iyi şeyler duymadığım bir telefon.hTc desire hd,desire s ve desire z bence kaliteli ve güçlü telefonlar. -
Nokia dokunmatik telefonlarında pek tutulduğu söylenemez,Samsung diyorum ben -
İşletim sistemleri olarak Nokia'nın çoğu telefonu Symbian.Wonder Android işletim sistemiyle Nokia'dan oldukça üstün. -
symbian artık kalmadı gibi bişey neredeyse zaten alacağım android olcak ama wonderda karar veremiyorum biraz daha araştırma yapmam lazım. fiyatta ideal ama 700 800 arası. birde bu fiyata başa ne alınabilir??? -
quote:
Orijinalden alıntı: mesut587
symbian artık kalmadı gibi bişey neredeyse zaten alacağım android olcak ama wonderda karar veremiyorum biraz daha araştırma yapmam lazım. fiyatta ideal ama 700 800 arası. birde bu fiyata başa ne alınabilir???
Symbian can çekişen bir işletim sistemi ve 3.5 sene içerisinde öleceği kesinlik kazanmış durumda.Nokia WP'dan beklediği gelmezse Android'e geçerse hiç şaşırmam, çünkü Meego gibi işletim sistemiylede bağlarını kopardılar.
Samsung Galaxy Ace 2'yi Bimeks'ten 100 TL indirim çeki kuponu ile 800 TL'ye almanı tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 7 Ağustos 2012; 23:43:12 > -
Bu soruyu bundan 5 yıl önce sormuş olsaydın nokia derdm ancak şuan kesinlikle samsung -
Nokia demek isterdim ama üzülerek Samsung diyorum . -
Sadece konu başlığını okudum, sony diyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nokia bozdu artık şuan tabiki samsung -
bende sony diyorum. -
samsung galaxy wonder nasıl peki -
Nokia artık bitti... -
Marka bakımından tabiki Nokia ama gel görki günümüzde Markaya bakmayacaksın. Nokia battı batıyor.. -
Ace 2 al.
quote:
Orijinalden alıntı: delarux
Bu soruyu bundan 5 yıl önce sormuş olsaydın nokia derdm ancak şuan kesinlikle samsung
Bunu yazmaya gelmiştim. Ek olarak, dokunmatik telefonlarda kesinlikle samsung .
Nokia bitti artık :) -
quote:
Orijinalden alıntı: mesut587
samsung galaxy wonder nasıl peki
kesinlikle wonder al fiyatıda uygun o s2 lere göre
Benzer içerikler
- samsung mu xiaomi mi daha iyi
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- internetten telefon alınır mı
- ipro smart 2.4s
- telegramda video nasıl izlenir
- xiaomi whatsapp sorunu
- play protect nedir
- telefon önerileri 2024
- device health services nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X