Şimdi Ara

nokia mı? Sony Ericson mu? yardım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Merzah

quote:

Orjinalden alıntı: reddes

quote:

Sonyericsson nokiada ne tasarım nede kalite var

bu sölediğine herkes güler tam tersi esas se 5 para etmez bence stick kartları adamı enayi yerine koyar cinsten pahalı

İyi o zaman hep beraber gidin gülün ne diyim. Bu benim şahsi fikrim arkadaşım herkesle aynı düşüncede olmak zorunda değilim benim çevremdeki insanlarda nokiadan uzak duruyorlar.
    Ayrıca madem o kadar pahalı alma sd çalıştıran bir cihaz al.Farklılık seni rahatsız ediyorsa Sonyden uzak durmalısın

şahsi fikrin ama yanlış işte se çok başarısız şişirme teller üretiyor sanırım en çokta trde satıyor :) nokiden uzak duranlarda ondan bundan sams yada se görüp aldıkları için çoğu gözü kapalı alıyor sorada hepsi ağlıyor..

- samsung'a ne tema ne oyun yüklenemiyor herkes bundan şikayetçi.
    - se kalas gibi kaba çok kullanışsız

sanırım yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reddes -- 3 Ekim 2007; 23:56:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ThE GaSeS

quote:

tam tersi geçerli

nokianın yüz tane telefonunu yanyana koy hepsininde hemen hemen aynı olduğunu göreceksin ne tasarımı ? ne tersi ?
    Senelerdir web tasarım logo tasarım yaparım herkese fikir veririm bana danışırlar fikrime seçimime saygı gösterirler ve ben bu tecrübemle kalite ve tasarım Sony de var diyorum.nokia ya kesinlikle kötü demiyorum ama Sonyericsson çok daha iyi diyorum hızlı çalışması özellikleri menu zenginliği kullanımı sanki telefon değilde cebinde bir device var diyosun nokiada ise ben bunu bulamıyorum

• ayrı bir konu se kapanıryordu sony el attı birleştiler oda düzeltemedi durumu en sinir olduğum nokta o aptal grafikli menuler o kadar tasarımcı var se'de hepsini al birbirine vur yuhh yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reddes -- 4 Ekim 2007; 0:04:01 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ThE GaSeS

quote:

tam tersi geçerli

nokianın yüz tane telefonunu yanyana koy hepsininde hemen hemen aynı olduğunu göreceksin ne tasarımı ? ne tersi ?
    Senelerdir web tasarım logo tasarım yaparım herkese fikir veririm bana danışırlar fikrime seçimime saygı gösterirler ve ben bu tecrübemle kalite ve tasarım Sony de var diyorum.nokia ya kesinlikle kötü demiyorum ama Sonyericsson çok daha iyi diyorum hızlı çalışması özellikleri menu zenginliği kullanımı sanki telefon değilde cebinde bir device var diyosun nokiada ise ben bunu bulamıyorum

kardeş boş konuşuyorsun harbiden. grafik tasarımla endüstriyel tasarım aynı şey diildir buna senin bilgin yetmez bende grafik tasarımcıyım hemde oldukça eskiyim ama senin gibi ukalalık yapmadım yani :))

bidaha söleyim endüstriyel tasarımla, grafik tasarım birbirine çok zıt şeylerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reddes -- 4 Ekim 2007; 0:03:21 >

• Yok reddes yeterli değil çünkü şişme bilgilerle yazıyosun tarafsız bakamıyorsun yanlış diyosun neye göre yanlış yazmıyosun yazdığın tek şey çok kaba kullanışsız ama kullananlara bir sor bakalım bana göre kaba ve kullanışsız olan nokia nokia kadar ağır çalışan kasılan bir telefon görmedim.Neyse tartışmaya gerek yok sen körükörüne nokia demeye devam edeceksin belli o yüzden sen nokia ile mutlu ol bende Sonyericssonumla
  • quote:

Girmesen iyi olur bir daha bu bölüme
  • quote:

Yok reddes yeterli değil çünkü şişme bilgilerle yazıyosun tarafsız bakamıyorsun yanlış diyosun neye göre yanlış yazmıyosun yazdığın tek şey çok kaba kullanışsız ama kullananlara bir sor bakalım bana göre kaba ve kullanışsız olan nokia nokia kadar ağır çalışan kasılan bir telefon görmedim.Neyse tartışmaya gerek yok sen körükörüne nokia demeye devam edeceksin belli o yüzden sen nokia ile mutlu ol bende Sonyericssonumla

ağırmı hadi canım çamur atma şimdi en hızlı noki bikere esas se öle aç videoları izle youtubtan tabi herkesin kızı kendine güzel

• Bana göre sen çook boş konuşuyosun kardeş tasarım gözün varsa vardır yoksa yoktur bu akdar basit bir şeyin bir nesnenin tasarımının iyi olduğunu bakınca anlarsın eğer göz varsa.Yok o grafik yok bu endüstriyel yok bu bilmemne diye ayırmasssın.Sen tüm bu tasarım dalları birbirinden ayırıpmı bakıyorsun ? Kusura bakamdan sen o akdar sene naptın çok merak ettim.Neyse dediğim gibi birbirimizi üzmeye gerek yok sen nokia ile mutlu ol
  • quote:

Orjinalden alıntı: mujim_007

quote:

evet aynen destekliyorum laf olsun torba dolsun çamur at izi kalsın EN İYİ NOKİDİR

• quote:

quote:

Sanamı soruluyor burda nereye girilip girilmeyeceği güzel kardeşim

• Çamur atmıyorum arkadaşlar ne diye saldırıya geçiyosunuz anlamadım gitti hepiniz nokiadamı çalışıyosunuz size aylıkmı veriliyor nedir bu fanatiklik anlamadım gitti ben fikrimi yazıyorum zevkimi yazıyorum yok girme buraya yok boş konuşuyosun siz nasıl insanlarsınız ayıp ama yaa
  • quote:

quote:

quote:

Sanamı soruluyor burda nereye girilip girilmeyeceği güzel kardeşim

Ya tırı vırı yapma saçma sapan şeler yazıyosun şuraya yazma, benide sinir etme gece vakti.... Göz var nizam var....

• quote:

Bana göre sen çook boş konuşuyosun kardeş tasarım gözün varsa vardır yoksa yoktur bu akdar basit bir şeyin bir nesnenin tasarımının iyi olduğunu bakınca anlarsın eğer göz varsa.Yok o grafik yok bu endüstriyel yok bu bilmemne diye ayırmasssın.Sen tüm bu tasarım dalları birbirinden ayırıpmı bakıyorsun ? Kusura bakamdan sen o akdar sene naptın çok merak ettim.Neyse dediğim gibi birbirimizi üzmeye gerek yok sen nokia ile mutlu ol

bunun gözle nizamla alakası yok o zaman okadar insan boşuna okuyor master yapıyor ölemi güldürme beni. bak dediğim gibi akademik bilgi getiren konularda kendini gülünç duruma düşürme bence

• quote:

Çamur atmıyorum arkadaşlar ne diye saldırıya geçiyosunuz anlamadım gitti hepiniz nokiadamı çalışıyosunuz size aylıkmı veriliyor nedir bu fanatiklik anlamadım gitti ben fikrimi yazıyorum zevkimi yazıyorum yok girme buraya yok boş konuşuyosun siz nasıl insanlarsınız ayıp ama yaa

çamur atıyorsunda ondan biz gerçekçi insanlarız aslında senide fazla ciddiye aldık ama yinede yaptıkların hoş diil vazgeç bu tutumdan

• mujim_007 ben sana sağlam bi tırı vırı yapardım ama şükret hem uzaktasın hem forumdayız atılmak istemyorum sizin kadarda bağnaz dar görüşlü saygızı görmedim hakkaten.Haa bide sen sinir olunca noluyo çok merak ettim buz falanmı buluyosun bi yerlerden o yüzden mi ? Neyse ya siizn gibilerle uğraşılmaz.reddesim akademik bilgi falan demişsin ben sana baya bi gülüyorum sen endüstriyeltasarımla grafiği birbirinden ayırmaya devam et tamamı aman ha tasarım çeşit çeşit zaten
  • Asıl kendi tutmuna bak ondna sonra beni yargıla neyse ya yeter artık sıkıldım hadi size tatlı rüyalar aman bir daha yazışmayalım
  • quote:

mujim_007 ben sana sağlam bi tırı vırı yapardım ama şükret hem uzaktasın hem forumdayız atılmak istemyorum sizin kadarda bağnaz dar görüşlü saygızı görmedim hakkaten.Haa bide sen sinir olunca noluyo çok merak ettim buz falanmı buluyosun bi yerlerden o yüzden mi ? Neyse ya siizn gibilerle uğraşılmaz.reddesim akademik bilgi falan demişsin ben sana baya bi gülüyorum sen endüstriyeltasarımla grafiği birbirinden ayırmaya devam et tamamı aman ha tasarım çeşit çeşit zaten

yurdum insanı zor durumda gerçekten üzülüyorum, eğitim seviyemiz çok düşük. Sen gülmeye devam et belki birgün dank eder sana ozaman hatırlarsın ne demek istediğimi. Zevklerden yada renklerden bahsetmiyorum. bunu anlamıyorsun zaten ayrıca sözlerine dikkat et istersen çünkü aynı şeyi sen yapıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reddes -- 4 Ekim 2007; 0:25:54 >

• Farkındaysanız konu iyice dağıldı, eğer böyle devam ederseniz ceza alacaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 4 Ekim 2007; 0:28:17 >
  • Evet hakkaten cehalet çok zor iş artık sende kapat çünkü kabak tadı verdi senin hakaretlerin ben sana henüz hakaret etmeye başlamadım başlamamda sizin gibilerle tartışacak birşeyim yok benim
  • quote:

Evet hakkaten cehalet çok zor iş artık sende kapat çünkü kabak tadı verdi senin hakaretlerin ben sana henüz hakaret etmeye başlamadım başlamamda sizin gibilerle tartışacak birşeyim yok benim

bak uyarıyorum seni sizin gibiler lafını bidaha kullanma!! canını sıkma insanın. neyse yolun açık ola artık yazma..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.