Şimdi Ara

nokia mı? Sony Ericson mu? yardım (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Merzah

mujim_007 ben sana sağlam bi tırı vırı yapardım ama şükret hem uzaktasın hem forumdayız atılmak istemyorum

pm'den söyle yada msn ver
  • Sen benim yeterince canımı sıktın zaten şurda adam gibi yazışalım derken. Bana ultimatom da verme emirde bir daha !!
  • quote:

Sen benim yeterince canımı sıktın zaten şurda adam gibi yazışalım derken. Bana ultimatom da verme emirde bir daha !!

Sen de ultimatom verdirecek şeyler yapma...
    Eminim ultimatom kelimesinin ne anlama geldiğini bilmediğimi düşünüyorsun
  • Hadi güzel kardeşlerim hakkaten çok sıktı gevşemiyoda ultimatomuda biliyorsundur niye bilmeyesinki ? Sen bana ultimatom verdirecek şeyler yapma diyemessinki burda herkes istediğini yazıyor bu yazılardan hangisine ultimatom verilir hangisine emredilir bunları sen belirlemiyosun burda.Bu arda hakkaten elime ..yım yazmaz olaydım aldığım ürünün tavsiyesini yapıyım dedim etmez olaydım.
    Bu son mesaj olsun artık ceza almamız an meselesi artık.

Bu arada pm at msn ver tehditleride hoş değil çok istersen sen ver
  • Ne tehdidi kardeş....
    Bu arada kısa keselim İyi geceler
  • İyi geceler
  • Bu arada herkesten konuyu dağıttım için özür diliyorum
  • Tavsiyem N95 ben aslında nokiadan pek hazzetmem fakat bu defer güze lcihaz yaotılar ve şu a çok tutuldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: mican3030

arkadaslar cevaplarınız için tesekkur ederım ama şimdi hangısını alayım p1i mi yoksa n95 mi
    ıkısıde 1 mılyarın uzerınde alıpda pişman olmak ıstemıyorum

p1 al pişman olmazsın
  • n95 i tercih ederim.
  • Şahsen Nokia'dan nefret ediyorum. O yüzden kendi adıma SE tabiki.
  • n95 en iyi seçim olur gerisi hikaye
  • N95 al kardeş ben sony ericsson w810i kullanıyorum ama şu saatten sonra nokia dan baska telefona para vermem
  • quote:

Orjinalden alıntı: prodigydevil

N95 al kardeş ben sony ericsson w810i kullanıyorum ama şu saatten sonra nokia dan baska telefona para vermem

işte budur nihayet birileri se'nin para etmediğini anlamış durumda kârdasın kardeş bravo!!!
  • BENCEDE!SE PARA ETMİYOR..BENDE BİR W850İ KULLANICISI OLARAK SÖLÜYORUM BUNLARI....GEREKSİZ TELEFONLAR YAPIYOR..Bİ ŞÖYLE 5 MEGAPİKSEL VE SYBİANLI TELEFO YAPAMADIHERŞEYDE BİR EKSİĞİ VAR...TAMAM NOKİANINDA VAR AMA ÇOK İNCE DETAYLARI EKSİK OLUYOR!
    quote:

Orjinalden alıntı: reddes

quote:

N95 al kardeş ben sony ericsson w810i kullanıyorum ama şu saatten sonra nokia dan baska telefona para vermem

işte budur nihayet birileri se'nin para etmediğini anlamış durumda kârdasın kardeş bravo!!!

• Oyuncak istiyorsan p1i , mobil multimedia pc ve envai çeşit ıvır zıvır istiyorsan N95
  • quote:

Orjinalden alıntı: w850ii

BENCEDE!SE PARA ETMİYOR..BENDE BİR W850İ KULLANICISI OLARAK SÖLÜYORUM BUNLARI....GEREKSİZ TELEFONLAR YAPIYOR..Bİ ŞÖYLE 5 MEGAPİKSEL VE SYBİANLI TELEFO YAPAMADIHERŞEYDE BİR EKSİĞİ VAR...TAMAM NOKİANINDA VAR AMA ÇOK İNCE DETAYLARI EKSİK OLUYOR!
    quote:

Orjinalden alıntı: reddes

quote:

evet kârda olanları sayısı artıyor herkes iyi marka kullansın. Telefoncunun tavsiye ettiği modellere (noki hariç tabi) ve se ye yanaşmayın derim.!! Elinde kalan telleri satmak ister çoğu! Satışı iyi giden teli kimse tavsiye etmez bunu hiç unutmayın!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reddes -- 4 Ekim 2007; 20:24:10 >

• SE nokiadan daha iyi telefonlar yapmaa başladı asıl nokia nın bütün telefonları birbirine benziyor
  • Bence nokia kötü değil iyi telefon ama sadece telefon.Sonyericsson ise telefondan çok daha fazlası siz ne kadar nokia derseniz diyin ne kadar saygısızlaşırsanız saygısızlaşın ama bilen biliyor kaliteyi tasarımı.
    Sakın bu yazıma cevap yazmayın reddes ve mujim_007 benim bu yazım size değil sizinle yazışmak istemiyorum lütfen
  • quote:

Bence nokia kötü değil iyi telefon ama sadece telefon.Sonyericsson ise telefondan çok daha fazlası siz ne kadar nokia derseniz diyin ne kadar saygısızlaşırsanız saygısızlaşın ama bilen biliyor kaliteyi tasarımı.
    Sakın bu yazıma cevap yazmayın reddes ve mujim_007 benim bu yazım size değil sizinle yazışmak istemiyorum lütfen

Sayemizde meşhur oldun. Başkalarınada saygıyı öğretecek konumda da değilsin sataşan sensin yahu. Kalkıp bizlere saygısız diyorsun sözlerinede dikkat et atılcaksın sora üzülürüm yokluğuna puhahahaha kal sağlıcakla. Ayrıca cevap yazmayın diyerek tahrik ediyorsun pm at özletme kendini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reddes -- 4 Ekim 2007; 23:12:36 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.