Şimdi Ara

Nokia, Mobil Dünya Kongresi'nde çok büyük bir şey açıklayacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akıllı telefon için 3. çeyreği bekleyin.

• Bitane 6.5" phablet verir olur biter.

• sanal gerçeklik olabilir başka ne açıklayacaklar atomu ben mi buldum diyecek...

• Aslan Nokia be dön artık pazara
  • Sanal gerçeklik lensi geliyor bence.

• İnsanların 40 Megapiksel fiyaskosunu unuttuğunu sanıyorlar :)))))

Nokia telefonuyla Aranızda 40 mp foto çeken var mı ? Varsa gerçek 40 mp fotolarla kıyaslayalım foto uzmanları değerlendirsin lütfen :))

• Umarım Nokia cep telefonu sektörüne ilelebet dönmez. Birbirinin aynı özelliğe sahip ama hep bir şeyleri eksik onlarca telefon modeli çıkaran, kullanıcısını 100mhz cpu, 10 mb ram'e, 'hafıza dolu' uyarılarına, kendi kendine kapanan programlara mahkum eden ve tekel olmanın verdiği gücü en arsızca kullanan o eski nokia'yı ne çabuk unuttunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Merakla bekliyorum. Kim ne derse desin ister Apple ister Sony ister Samsung olsun. Çok büyük bir şey açıklayacağız deseler gram heyecan duymam. Ama aynı şeyi Nokia söyleyince acayip şekilde heyecanlanıyorum. Meraklanıyorum acaba ne olacak diye. Nokianın havası başkaydı. Bir şekilde heyecanlandırıyor insanı. Düzenleme: Başlıktaki birşey kelimesi ayrı olarak yazılır. Bitişik olarak yazılmaz. Şu imlâ kurallarını öğrenin artık.

'Şey' ayrı yazılmalı, düzeltirseniz sevinirim gibi kibarca da uyarabilirdin. Tonla noktalama hatası ve anlatım bozukluğunu şu kısacık paragrafta sığdırıp üstüne böyle ukalalık yapma cüreti de ancak bir cahilde olur. Şimdi ilkokul bebeleri gibi benim mesajımdaki hataları arayıp daha da küçülme çünkü ben senin gibi bilmişlik taslamıyorum millete terbiyesizleşerek akıl verme derdinde değilim.
    Yapıcı eleştiri yapmayı öğrenin artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkaya -- 20 Şubat 2016; 10:28:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirirdem

sanal gerçeklik olabilir başka ne açıklayacaklar atomu ben mi buldum diyecek...

ewwet, işte bu !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farwynd

Bu kadar büyük düşüneceğinize videonun açıklamasını okusaydınız ya...Technology often makes our lives easier, but what if there’s more to the story? Have you ever wondered how mobile networks will change?Muhtemelen 5G veya benzeri bir protokol ile alakalı bir durum.

+1

• Nokia piyasadan bi çekilmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratkaya

Umarım Nokia cep telefonu sektörüne ilelebet dönmez. Birbirinin aynı özelliğe sahip ama hep bir şeyleri eksik onlarca telefon modeli çıkaran, kullanıcısını 100mhz cpu, 10 mb rame, hafıza dolu uyarılarına, kendi kendine kapanan programlara mahkum eden ve tekel olmanın verdiği gücü en arsızca kullanan o eski nokiayı ne çabuk unuttunuz.

Fikrinize saygı duyuyorum ancak nokia gibi, ürünlerinde malzeme kalitesine dikkat eden ve tasarımlarıyla yenilikçi işler ortaya koyan bir firmanın sektörde olması bizim için büyük bir artı olacaktır. şimdi fanboylar kızacak ama nokia n9 modelindeki tasarımı hala kullanan görsel fakiri firmalar var.

• draconist kullanıcısına yanıt
    O kadar meraklandırdılar. Böyle birşeyle gelmeyeceklerse yazıklar olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AfrikalıGençYetenek

quote:

Orijinalden alıntı: muratkayaUmarım Nokia cep telefonu sektörüne ilelebet dönmez. Birbirinin aynı özelliğe sahip ama hep bir şeyleri eksik onlarca telefon modeli çıkaran, kullanıcısını 100mhz cpu, 10 mb rame, hafıza dolu uyarılarına, kendi kendine kapanan programlara mahkum eden ve tekel olmanın verdiği gücü en arsızca kullanan o eski nokiayı ne çabuk unuttunuz.
    Fikrinize saygı duyuyorum ancak nokia gibi, ürünlerinde malzeme kalitesine dikkat eden ve tasarımlarıyla yenilikçi işler ortaya koyan bir firmanın sektörde olması bizim için büyük bir artı olacaktır. şimdi fanboylar kızacak ama nokia n9 modelindeki tasarımı hala kullanan görsel fakiri firmalar var.

+1

• Eskiden di o aynı telefonlarla tuş değiştirip yeni model diye satmak. Şimdi devir değişti.standartlar yükseldi.

Yeni devre ayak uydurabilirse çok güzel olur (android tel için konuşuyorum) yok uyduramazsa zaten batar gider.

• Symbian telefon çıkartsınlar uygun fiyata alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schiffsführer

Symbian telefon çıkartsınlar uygun fiyata alırım

İmkansız.

• bana sanal gerçeklik gözlüğü ile drone gibi geldi.

• Bence Symbian'da hala umut var. Symbian'ı geliştirip, rahatlıkla akıllı telefon çıkartabilirler bence. Avrupa'nın böyle bir şeye ihtiyacı var, eğer takip edilip, dinlenmek istemiyorlarsa. Özellikle reklam vb şeyler için...

• quote:

Orijinalden alıntı: muratkaya

Umarım Nokia cep telefonu sektörüne ilelebet dönmez. Birbirinin aynı özelliğe sahip ama hep bir şeyleri eksik onlarca telefon modeli çıkaran, kullanıcısını 100mhz cpu, 10 mb ram'e, 'hafıza dolu' uyarılarına, kendi kendine kapanan programlara mahkum eden ve tekel olmanın verdiği gücü en arsızca kullanan o eski nokia'yı ne çabuk unuttunuz.

/>
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.