nokıa 770 internet tableti de kullanarak ruby adında bir robot köpek yapış........robot verilen komutlara ve yaptıgı işe göre yüz ifadelerini degiştiriyor,aslında insansı bir robot projesiymiş ama sonuç olarak yavru köpek de karar kılınmış....... http://www.youtube.com/watch?v=iMkWwJqPCOQ
Millet aşmış yaaa
quote:
Orjinalden alıntı: mimarbaz
quote:
Orjinalden alıntı: Rajeesh
oha çüş püş sim kart ı nereye takcaklar
şarj giriş yerinide göremedim. heralde güneş enerjisiyle ya da insan hareketiyle şarj edilcek.
organik gida sebze meyve vb maddelerden sarj ediyor kendisini
sanırım güneş enerjisi ile şarj ediyor kendisini :D
gelse ne olacak sanki bizler kullanacagız kesin para icinde yuzen kaçakcılar alır
Bunlar reklam amaçlı deneysel tasarimlar. Renklere bakilirsa herhalde japonlar için düşünüldü.
gitti gidiyora düşmüş çinliler yapmış aleti piyasaya çıkmadan
bi an kendimi bilimkurgu film setinde zannettim, ne uçuk kaçık şeyler tasarlamışlar öyle,
Arkadaşlar konu ile alakasız ama videoda arka temadaki camiyi fark eden oldumu?
olurmu olur birader elin oğlu yapıyo
bu aleti üretebileceklerine inanmıyorum en azından yakın gelecekte.
Biri Nokia'yı durdursun
filmlerde bile böle güzel hos alımlı ve kaliteli bir telefon görmedim yahu olağanüstü
cihaz güzel gözüküo ama bence biraz gövde gösterisine benziyor,ama çıkarsa alırız bi tene
üniversitelerle büyük şirketlerin yapmış olduğu arge çalışmaları gerçekten çok önemli.Cambridge ile Nokiayı bu ortaklıktan dolayı tebrik etmek lazım.Morpha gelince..Bir vakte kadar AROG'da prototiplerini görmeyi bekliyoruz
bi spor programında konuşmadı yok ... ali sami diye bir ifade kullanmıştı, ben de onu kullanmak istiyorum ama forum yöneticileri kızar
İlk resim bilekliğe benziyor , bu telefonu kaybetmek imkansiz olabilir.
bence hayal edilen bir cihaz için çok basit ve biçimsiz, haydi kadınlar süs olarak taşıyacak, biz nerde taşıycaz, kılıfındamı, w810imi taşırım daha iyi, hiç elimize almıycamız (mesela kulak içi) bir telefonu tercih ederim(gelecekte)...