Şimdi Ara

## Nokia Morph; geleceğin cep telefonu ## (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
19.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bundan bi 10 sene sonra bu tür cihazlar kullandığımız zaman bu konuyu tekrar günyüzüne çıkarırız.

Videoda dikkat ettiyseniz hep 10.000x 100.000x zoom yapılıyor cihazai. Minik partiküller alıcılar gösteriliyor. Nanoteknoloji hayatımıza girerse bi çok alanda bir sürü yenilik olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 27 Şubat 2008; 0:00:18 >
  • bu telefonun ağırlığı kağıt gibidir rüzgarlı havada elimizden uçup gider.
  • Videoyu Youtube'dan da izleyebilirsiniz.

• Arkadaşlar insanlar kendi ürettikleri şeylerle kendi sonlarını getiriyorlar...
  • Nanateknoloji farkettirmeden bile hayatımızda birçok yerde karşımıza çıkyor. Tam nimetlerinden yararlanana kadar çoktan pikoteknolojiye geçilmiş olur. Tasarım gerçekten değişik olmuş.
  • Yok artık yaw..
  • Mükemmel .... diğerleri olduğu yerde sayıyor nokia çağ açıyor
  • vay beeeee
  • video yu şimdi izledim de sineği görünce sandım telefonla vuracak yada telefon kendi vuracak. çok mu cahil kaldık bu nano teknoloji konsunda acaba
  • 7-8 yıl uzun zaman. ben size daha yakın zamanda çıkacak telefon linki veriyim

XPERIA:
    http://www.sonyericsson.com/x1/?lc=tr&cc=TR
  • quote:

Orjinalden alıntı: joyberk

7-8 yıl uzun zaman. ben size daha yakın zamanda çıkacak telefon linki veriyim

XPERIA:

ondaki özelliklerin çoğu zaten phone ve lg viewty'de var ki

• quote:

Orjinalden alıntı: Neo59

Arkadaşlar konu ile alakasız ama videoda arka temadaki camiyi fark eden oldumu?

Cami değil kilise o.Videonun sekizinci kısmını izlersen çan sesini duyabilirsin.
  • kıyameti yüce allahtan başka kimse bilmiyor bu video yu izledikten sonra aklıma şöyle birşey geldi

insanoğlu insanlığını aştığında kıyamet kopucak
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

quote:

Orjinalden alıntı: joyberk

7-8 yıl uzun zaman. ben size daha yakın zamanda çıkacak telefon linki veriyim

XPERIA:

ondaki özelliklerin çoğu zaten phone ve lg viewty'de var ki

özellik eklenmesi bence olay olmaması lazım. atılım nedir ilk gps in eklenmesi yada hiç olmayan bişilerin üretilmesi. bu anlamda benim için iphone herhangi bi olayı yok.

gerçek atılım nedir morph dur ama olursa tabi

• adamlar teknolojide cag atlamislar.Kendini temizleyen cam duymustum da cep telefonunu ilk kez duyuyorum.
  • Sozun bıttıgı yer...
  • İşte geleceğin tekno-nimetlerinden birisi.

Buna benzer sistemi ve özelliği düşünmüştüm vallahi yapan yapacak.
  • Günümüze göre düşünürsek kafa kafaya yarışan firmalar şu an nokia ve apple.Sony ve samsung siemens daha gerıden ızlıyor rekabetı şu an. (Bu benım kendı fıkrım tabıkı) mac firması yabana atılacak bir firma değil projelerini bilimiyoruz.Günümüzdeki sıralamaya bakarak mac ile nokia lider gider sony siemens samsung geriden gelir gibi geldi.Gelecektede bu böyle olabilir.ilerdeki iphonenin ismi şu şekil bi isim olabilir "inano"
  • burda pazarlama stratejilerine bakarak o ilerde bu ilerde demek çok anlamsız olur. eğer ilerde bi firmadan söz edilecekse bunlar icat şampiyonu philips ve sony olur. ama bişileri icat etmek başka bir şey bunu değişik tarzda kullanmak başka bir şey. apple da şuan olan özellikler sadece kullanım amaçlı gelişmelerdir. iphone bunu yapmadan öncede bazı uygulamalar vardı ama bu kadar revaçta değildi. çoklu dokunmatik ekranı sanki apple bulmuş gibi konuşmak anlamsız.

mesela kağıt gibi notebook yaptı apple bu bir çığır açan atılım mı ? tabiki değil. ekran hdd işlemçi üretmeyen bir firma nasıl olurda ince bişi yaptı diye ileride sayılabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.