GERÇEKTEN KOLAY BİR SORU N73. TABİ YANINDA BİR KAYA TAŞIMAK İSTİYORSA O BAŞKA, ÖZELLİKLERİNİ GEÇTİM BİRAZ GÖZE HİTAP ETSİN..
TABİKİDE N73 N90 artık öldü
n90 kullandım ama dediğin gibi hiçte etkileyici bir yönü yok tamam resim olayı güzel ama n73 daha iyi ondan
n90 da şarj 1 gün max 2 gün gidiyor n73 o açıdan daha iyi n90 da ne titreşim var nede radyo çok büyük eksiler bunlar ve çok iri olmasıda ayrı zaten cebinde taşıyamazsın tamm güzel telefon ama artık hiç gereği yok
BENCE N73 DOĞRU SEÇİM
dostum n90 tarihe karıştı bnm 6630 bile daa güsel ondan performans bakımından tabi
quote:
Orjinalden alıntı: aNLcLk_1905
6630 bile daa güsel ondan performans bakımından tabi
Hı hı doğrudur ... atın ama bu kadar da değil
ikisi arasından n73
dostum n 90 yukarda denilenler kadar demode olmadi bence halen mukemmel bir alet foto ve video kalitesi mukemmele yakin n 73 ise tabiki yeni bir model radyo titresim var ama video kalitesi iyi degil fotosu super ama bir cok arkadas sorun yasadi n 73 te karar senin ama son bir tavsiye yapayim bende merakla n 95 i bekliyorum eger sabredersen onuda inceler ona gore kararini veririsin
tabikide n73 her yönden
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme