Şimdi Ara

NOKIA N 90 MI ? N 73 MU?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BU IKISINDEN BIRINI ALICAM AMA N 90 NIN DONEN KAPAGI COK MUTHIS ETKILEDI BENI AMA EMIN DEGILIM SIZCE?

• Nokia N73 daha iyi bir seçim olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

Nokia N73 daha iyi bir seçim olacaktır.
    hangi acidan dostum biraz daha ayrinti verebilirmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: luggayim

hangi acidan dostum biraz daha ayrinti verebilirmisin

Alıntıları Göster
    Nokia N73; kamera, boyut ve pil açısından avantajlara sahip. Symbian'ın daha üst sürümünü kullanıyor ve bunun yanında N90 modeline göre daha yeni nesil bir telefon...

N73'ün ekranı daha büyüktür ancak çözünürlük açısından N90'ın ekranı daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 16 Ocak 2007; 15:37:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

Nokia N73; kamera, boyut ve pil açısından avantajlara sahip. Symbian'ın daha üst sürümünü kullanıyor ve bunun yanında N90 modeline göre daha yeni nesil bir telefon...

N73'ün ekranı daha büyüktür ancak çözünürlük açısından N90'ın ekranı daha iyidir.

Alıntıları Göster
    bende n 73 derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: therebeder

bende n 73 derim

Alıntıları Göster
    n90 artık ömrü biten bir telefonlardan madem para veriyorsun n73 al hem guncel hemde özellik bakımından daha gelişmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyber-shot

n90 artık ömrü biten bir telefonlardan madem para veriyorsun n73 al hem guncel hemde özellik bakımından daha gelişmiş.

Alıntıları Göster
    Çok ayrı iki cihaz bana göre. Birisi kapaklı ve daha eski bir model, şu anki fiyatıda 850 ytl.
    Ötekisi daha yeni ama biraz sorunlu bir cihaz. Özelliklerini arkadaşlar yazmışlar, şuan fiyatıda 950 civarı.

Karar senin. Ama bana sorarsan ben ikisinide alma derim, bunlara para vereceğine illaki nokia alacaksan N70 al kullan. 630 ytl..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2300 mah kaç A yapar? 2.3 A mı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Çok ayrı iki cihaz bana göre. Birisi kapaklı ve daha eski bir model, şu anki fiyatıda 850 ytl.
    Ötekisi daha yeni ama biraz sorunlu bir cihaz. Özelliklerini arkadaşlar yazmışlar, şuan fiyatıda 950 civarı.

Karar senin. Ama bana sorarsan ben ikisinide alma derim, bunlara para vereceğine illaki nokia alacaksan N70 al kullan. 630 ytl..

Alıntıları Göster
    PEKI N 70 DE ESKI BIR TELEFON DEGILMI DOSTUM NEDEN OYLE DEDIN HEP KAFAM KARISTI SIMDI
  • quote:

PEKI N 70 DE ESKI BIR TELEFON DEGILMI DOSTUM NEDEN OYLE DEDIN HEP KAFAM KARISTI SIMDI

Alıntıları Göster
    Evet tabiki oda eski bir telefon, ama N90 dan yeni ve artıları olan bir cihaz. Örneğin bir titreşim, bir radyo gibi. Şunu söylemek isterimki, eğer N90 da titreşim olmuş olsaydı, ve N70 ve N90 arasında kalsaydım, ben N90 alırdım.
    Ben birazda olayın maddi yönüne baktım galiba. Para senin icin sorun değilse, yani aradaki fark, o zaman tabiki N73 al. Peki N70 değilde N73 aldığında neler getircek bu sana:
    Daha büyük bir ekran
    Daha şık bir tasarım
    Daha iyi foto... Bu kadar.

Bunun dışında yaşıycan sıkıntılar ise, donan bir menü ve ekran, her an elinde kalabilecek bir joyistik.

Son olarak N70 ile N73 arasındaki 320 liralık fark seni sarsmayacaksa N73 al. Ama N90 ile N73 arasında bir seçim yap diyorsanda, ben yine N73 derim.

quote:

Orjinalden alıntı: luggayim

• quote:

Evet tabiki oda eski bir telefon, ama N90 dan yeni ve artıları olan bir cihaz. Örneğin bir titreşim, bir radyo gibi. Şunu söylemek isterimki, eğer N90 da titreşim olmuş olsaydı, ve N70 ve N90 arasında kalsaydım, ben N90 alırdım.
    Ben birazda olayın maddi yönüne baktım galiba. Para senin icin sorun değilse, yani aradaki fark, o zaman tabiki N73 al. Peki N70 değilde N73 aldığında neler getircek bu sana:
    Daha büyük bir ekran
    Daha şık bir tasarım

Bunun dışında yaşıycan sıkıntılar ise, donan bir menü ve ekran, her an elinde kalabilecek bir joyistik.

Son olarak N70 ile N73 arasındaki 320 liralık fark seni sarsmayacaksa N73 al. Ama N90 ile N73 arasında bir seçim yap diyorsanda, ben yine N73 derim.

quote:

Alıntıları Göster
    BAYAG ZORMUS BU ISLER YAW SAGOLASIN DOSTUM

• quote:

BAYAG ZORMUS BU ISLER YAW SAGOLASIN DOSTUM

Alıntıları Göster
    biraz bekle yeni çıkacak olan n93i modelini al...
  • quote:

Orijinalden alıntı: odin_80

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: odin_80

arkadaşın kafasını iyiden iyiye karıştırmayalım bence sen n93i dersin ben n95 derim başkası çıkar iphone der k790 filan uzarda gider...bence sen n73 al arkadaşım n90 dan daha şık ve kamerası daha iyi

• quote:

Daha büyük bir ekran
    Daha şık bir tasarım

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Daha büyük bir ekran
    Daha şık bir tasarım

quote:

Menü donması veya joystick kopması illa ki karşılaşacağın sorunlar değiller, mesela bende (nazar değmesin) 2 aydır ikisi de olmadı. N73 ü almaman için tek sebep wi-fi sinin olmaması olabilir, artık senin kullanım amacına bağlı. (java tabanlı telefonlara göre doğal olarak yavaş kalıyor diğer symbianlar gibi, bunu da söylemiş olayım)

öte yandan fotoğraf kalitesi ve gelişmiş multimedya özellikleriyle diğer her konuda seni memnun edecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Indie

quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Daha büyük bir ekran
    Daha şık bir tasarım

quote:

Menü donması veya joystick kopması illa ki karşılaşacağın sorunlar değiller, mesela bende (nazar değmesin) 2 aydır ikisi de olmadı. N73 ü almaman için tek sebep wi-fi sinin olmaması olabilir, artık senin kullanım amacına bağlı. (java tabanlı telefonlara göre doğal olarak yavaş kalıyor diğer symbianlar gibi, bunu da söylemiş olayım)

öte yandan fotoğraf kalitesi ve gelişmiş multimedya özellikleriyle diğer her konuda seni memnun edecektir.

Alıntıları Göster
    Tabi ki N73.Symbian'ın en son versiyonunu kullanıyor,radyo var,TİTREŞİM VAR,kamera çıtası daha gelişmiş,fotoğraf kalitesi daha iyi,boyutlar daha küçük,ekran daha parlak ve büyük(ancak çözünürlük olarak N90 daha iyi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokia-fun -- 15 Ocak 2007; 21:58:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nokia-fun

Tabi ki N73.Symbian'ın en son versiyonunu kullanıyor,radyo var,TİTREŞİM VAR,kamera çıtası daha gelişmiş,fotoğraf kalitesi daha iyi,boyutlar daha küçük,ekran daha parlak ve büyük(ancak çözünürlük olarak N90 daha iyi)

Alıntıları Göster
    N90 ı unut demiştim ama duymamışın heralde! tekrar söliyim barii N90 ı unutt titreşim bile olmayan tel alınırmı

• quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

N90 ı unut demiştim ama duymamışın heralde! tekrar söliyim barii N90 ı unutt titreşim bile olmayan tel alınırmı

Alıntıları Göster
    N70 al bence de mükemmel cihaz ...

• quote:

Orijinalden alıntı: over and under

N70 al bence de mükemmel cihaz ...

Alıntıları Göster
    n90 çok yaşlandı artık...

• quote:

Orijinalden alıntı: nervium

n90 çok yaşlandı artık...

Alıntıları Göster
    tabiki n73
  • quote:

Orijinalden alıntı: murselsevim

tabiki n73

Alıntıları Göster
    n73
  • quote:

Orijinalden alıntı: murselsevim

tabiki n73

Alıntıları Göster
    kolay bir seçim...n73 tabikide
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.