Şimdi Ara

ps3 320 g b mi 120 gb mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
6.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selam bi sorum olucak ps3 320 gb mi alıyım 120 gb mi alıyım 120 gbye ortalama kaç oyun yukleyebilirim. bide sonradan hafıza arttırılır mı bunları ogrenmek ıstıyorum.

• -----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-447A624B4 -- 13 Ekim 2021; 23:2:51 >
  • 120lik bana yetiyorda artıyor.
  • cihazı açmak derken yani ben yapablir miyim yada basit bi iş mi
  • Pantolonun büyük ceplisi iyidir her zaman. Yanında daha çok şey taşırsın. Ama dikkat et, kanunsuz işlere bulaşma. Polisler yakalamasınlar sonra seni. (Haydar Dümen köşesi cümlesi gibi oldu ama olsun )
  • ikisinin ortası; 250 gb
  • kanunsuz ış dedığın acarsan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sata 2 mi 3 mü
    12 yıl önce açıldı
    dual 1 gb mı yoksa 1,25 gb mı?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgatunalı99

kanunsuz ış dedığın acarsan

Yani korsan oyundan falan bahsedeceksen hiç bahsetme de biz de başlığı kilitleyip ceza vermeyelim diyorum.
  • abicim yok bızde korsan yok zaten sonra başına dert de ben şeyi merak ediyorum sonradan hafıza arttırmak ıstersem problem olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

Pantolonun büyük ceplisi iyidir her zaman. Yanında daha çok şey taşırsın. Ama dikkat et, kanunsuz işlere bulaşma. Polisler yakalamasınlar sonra seni. (Haydar Dümen köşesi cümlesi gibi oldu ama olsun )

• Psn'den oyun indirmem,satın almam,müzikle fîlmle vs. isim yok dersen 320 biraz lüks.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f0ril

cihazı açmak derken yani ben yapablir miyim yada basit bi iş mi
    -----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-447A624B4 -- 13 Ekim 2021; 23:2:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GirtyL

Aynı ozelliklere sahip yüksek kapasiteli bir harddisk alırsan değiştirebilirsin ama cihazı açman gerekir.

Açılmadan yapılıyor, kapağını kaldırmak yeterli.
  • Eğer oyunları indirip oynamak yerine kutulu mis gibin cd ile oynarım diyorsan 120 gb yeterli. Nasılsa save'ler dışında yer kaplıyıcak birşey olmayacak.
  • Orijinal kullan 120 GB al olsun bitsin. Benimki 80 Gb, 40 - 50 Gb i bos.
  • teşekkürler cevaplar için 120 gb almaya karar verdim film izlemicem zaten dvd player var evde
  • bendede 120 gb var 10 küsür demo 2 tane psn oyunu tema falan genede yarısı boş...
  • psn kardeşliklerine katılmayı düşünürseniz 320 gb tercih edin. Sık sık oyun alıyor artık üyeler.
  • 20 tane demo oyunum var.4 tane yüklü oyun var.120 gb yetiyorda artıyor.zaten oyunların çoğu bd olarak bulundurduğunuz için yeterli bence.
  • PS3 320 GB 2 kol 6 oyun 450 TL fiyat iyimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.