Şimdi Ara

ps3 320 g b mi 120 gb mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
6.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selam bi sorum olucak ps3 320 gb mi alıyım 120 gb mi alıyım 120 gbye ortalama kaç oyun yukleyebilirim. bide sonradan hafıza arttırılır mı bunları ogrenmek ıstıyorum.

• -----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-447A624B4 -- 13 Ekim 2021; 23:2:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-447A624B4

-----
    120lik bana yetiyorda artıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MA11

120lik bana yetiyorda artıyor.

Alıntıları Göster
    cihazı açmak derken yani ben yapablir miyim yada basit bi iş mi
  • Pantolonun büyük ceplisi iyidir her zaman. Yanında daha çok şey taşırsın. Ama dikkat et, kanunsuz işlere bulaşma. Polisler yakalamasınlar sonra seni. (Haydar Dümen köşesi cümlesi gibi oldu ama olsun )
  • ikisinin ortası; 250 gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2eu5

Pantolonun büyük ceplisi iyidir her zaman. Yanında daha çok şey taşırsın. Ama dikkat et, kanunsuz işlere bulaşma. Polisler yakalamasınlar sonra seni. (Haydar Dümen köşesi cümlesi gibi oldu ama olsun )
    kanunsuz ış dedığın acarsan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sata 2 mi 3 mü
    12 yıl önce açıldı
    Sıfır İphone 13 mü 2.El 13 Pro mu ?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgatunalı99

Yani korsan oyundan falan bahsedeceksen hiç bahsetme de biz de başlığı kilitleyip ceza vermeyelim diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2eu5

quote:

Orijinalden alıntı: tolgatunalı99

Yani korsan oyundan falan bahsedeceksen hiç bahsetme de biz de başlığı kilitleyip ceza vermeyelim diyorum.

Alıntıları Göster
    abicim yok bızde korsan yok zaten sonra başına dert de ben şeyi merak ediyorum sonradan hafıza arttırmak ıstersem problem olur mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

Pantolonun büyük ceplisi iyidir her zaman. Yanında daha çok şey taşırsın. Ama dikkat et, kanunsuz işlere bulaşma. Polisler yakalamasınlar sonra seni. (Haydar Dümen köşesi cümlesi gibi oldu ama olsun )

• Psn'den oyun indirmem,satın almam,müzikle fîlmle vs. isim yok dersen 320 biraz lüks.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f0ril

cihazı açmak derken yani ben yapablir miyim yada basit bi iş mi

Alıntıları Göster
    -----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-447A624B4 -- 13 Ekim 2021; 23:2:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GirtyL

Aynı ozelliklere sahip yüksek kapasiteli bir harddisk alırsan değiştirebilirsin ama cihazı açman gerekir.

Açılmadan yapılıyor, kapağını kaldırmak yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: GirtyL

Aynı ozelliklere sahip yüksek kapasiteli bir harddisk alırsan değiştirebilirsin ama cihazı açman gerekir.

Açılmadan yapılıyor, kapağını kaldırmak yeterli.

Alıntıları Göster
    Eğer oyunları indirip oynamak yerine kutulu mis gibin cd ile oynarım diyorsan 120 gb yeterli. Nasılsa save'ler dışında yer kaplıyıcak birşey olmayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: kogmen

Eğer oyunları indirip oynamak yerine kutulu mis gibin cd ile oynarım diyorsan 120 gb yeterli. Nasılsa save'ler dışında yer kaplıyıcak birşey olmayacak.

Alıntıları Göster
    Orijinal kullan 120 GB al olsun bitsin. Benimki 80 Gb, 40 - 50 Gb i bos.

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Orijinal kullan 120 GB al olsun bitsin. Benimki 80 Gb, 40 - 50 Gb i bos.

Alıntıları Göster
    teşekkürler cevaplar için 120 gb almaya karar verdim film izlemicem zaten dvd player var evde

• quote:

Orijinalden alıntı: f0ril

teşekkürler cevaplar için 120 gb almaya karar verdim film izlemicem zaten dvd player var evde

Alıntıları Göster
    bendede 120 gb var 10 küsür demo 2 tane psn oyunu tema falan genede yarısı boş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: boatswain

bendede 120 gb var 10 küsür demo 2 tane psn oyunu tema falan genede yarısı boş...

Alıntıları Göster
    psn kardeşliklerine katılmayı düşünürseniz 320 gb tercih edin. Sık sık oyun alıyor artık üyeler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShinQda

psn kardeşliklerine katılmayı düşünürseniz 320 gb tercih edin. Sık sık oyun alıyor artık üyeler.

Alıntıları Göster
    20 tane demo oyunum var.4 tane yüklü oyun var.120 gb yetiyorda artıyor.zaten oyunların çoğu bd olarak bulundurduğunuz için yeterli bence.
  • PS3 320 GB 2 kol 6 oyun 450 TL fiyat iyimi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.