Şimdi Ara

Nokıa N70 Üretimi durmuş!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süredir nokıa n70 almayı düşünüyordum. Bugün telefon satan bir arkadaşımla görüştüm. Geliş fiyatına bakayım dedi. Daha sonra da üretimden kalktığını söyledi. Bilgisi olan var mı*

• imkansiz durmaz bole satan bi tel ve daha hala pahalı 400lere duscekte ondan sonra uretimi durcak genellikle boyle olur bazı teller haric
  • Turi haklısın ama arkadaşım da daha farklı seriler çıktığı için n70 üretimi durmuş. N71 n80 vs.. üretiliyormuş..
  • ben zannetmem dha durmaz uretimi ornek cok satan tellerden 6600 6630 bunlar kac sene uretildi n70 te bole
  • 6630'un da üretimi durdurulmuştu sonra fiyatlar düştü ve tekrar üretime geçti..hatta o zamanlarda alışveriş sitelerinde bile yok falan denmekteydi..İyi hatırlıyorum..Bu stratejik bi olay..3250 çıktığından dolayı n70'in fiyatının düşmesi lazım yoksa n70 alacaklar bile 3250 alacaklar..eksiği yok fazlası var çünkü!benimde yapacağım gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SpLeNDouR - 2

6630'un da üretimi durdurulmuştu sonra fiyatlar düştü ve tekrar üretime geçti..hatta o zamanlarda alışveriş sitelerinde bile yok falan denmekteydi..İyi hatırlıyorum..Bu stratejik bi olay..3250 çıktığından dolayı n70'in fiyatının düşmesi lazım yoksa n70 alacaklar bile 3250 alacaklar..eksiği yok fazlası var çünkü!benimde yapacağım gibi...

n80den sonra duser 3250 cıktıgında dusmesi icin sebep yok cunku n70 daha iyi
  • Görecez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    _____NOKIA N78 -- ANA BAŞLIK
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • durması normaldır.telefona fazla yuklenınce telefon kokmaya baslarsa uretımın durması normaldır.war mı bole bıse yaa telefon fazla calısınca yanık kokuyor
  • allaallaa
    quote:

Orjinalden alıntı: passat1905

durması normaldır.telefona fazla yuklenınce telefon kokmaya baslarsa uretımın durması normaldır.war mı bole bıse yaa telefon fazla calısınca yanık kokuyor
  • yaaa nokıa yanın zaten bazı telefonlarında uretımden arızalı cıkıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.