Merhaba arkadaşlar, bugün telefonumda herhangi bir sorun yoktu.. çok güzel çalışıyordu.. bir ara hafıza kartnı çıkarıp taktım.. Ondan sonra telefon kendi kendine galeriye girmeye başladı.. Format attım düzelmedi.. Kapatıp açtım düzelmedi.. Sizce sorun neden olmuştur ve nasıl çözebilirim. durduk yere olmaya başladı hiçbirşey anlamadım telefonda hiçbirtürlü işlem yapamıyorum.. ne yapmaya çalışsam hemen galeriye giriyor otomatikmen.. Dün telefonum yere düştü belkide ondandır ??
Yardımcı olursanız teşekkür ederim.. Şimdiden sağolun..
Telefona mı format attın ? Hafıza kartına da format at biçimlendir ve cihazı da formatla yeniden kartı takıp dene !
Evet sadece telefona format attım.. Hafıza kartını telefonda mı biçimlendireyim ?? Yoksa bilgisayar yardımı ile mi ? ve hafıza kartını biçimlendirdikten sonra kartı çıkarıp telefonu formatlayayım değil mi ? :)
Hocam en başta cihaza hard format atın sonra hafıza kartını biçimlendirin eminim sorun çözülecektir. (Hard format ve daha fazlası için imzama bakınız.)
Önerileriniz için teşekkür ederim Birazdan önerdiğiniz yöntemleri deneyeceğim.. Sonucu buraya yazarım ..
Telefona hard format atamadım.. Dediğinz şekilde tuşlara basıyorum ama telefon normal birşekilde açılıyor.. anlam veremedim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme