Şimdi Ara

Nokia N73 ME Kapanma Sorunu [Yardıma İhtiyacım Var]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonun kapanması kesinlikle fiziksel değil. Batarya oynamasından değil. Yazılımsal değil, format, yazılım güncelleme hiç biri işe yaramıyor. Virüs programlarını parası ile alıp tarama yaptım kesinlikle çıkmadı bir şey. Hafıza kartsız denedim yine kapanıyor. Bazen batarya tam dolu görünürken kapanıyor açınca 2-3 çubuk oluyor. Bazen telefon çalıyor, yeşile basınca kapanıyor en çok yaşadığım olay yeşile basıp açtığımda kapanması. Arkadaşlar sorun nerede sizce? Her şey aksıyor telefon bozuk olunca.

Dipnot: Telefonu 3.5 yıldır kullanıyorum.

• tam o yeşil kısımda board yamulmuş falan olsa kısa devre gibi 1 durum oluşmuş olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

tam o yeşil kısımda board yamulmuş falan olsa kısa devre gibi 1 durum oluşmuş olabilir mi?

Hocam sanmıyorum,

Mesela sanki yeşile basınca telefon aşırı yükleniyormuş gibi tık gidiyor. Mesajlaşırken felan da mesaj yollanırken veya alınırken gidiyor. Ya da titreşim sırasında gittiği oluyor. Fiziksel bir olay değil gibi, Yazılımsal da değil gibi, sanki telefonun kendisi bozuk gibi ya da bataryası. Ama batarya çok eski olsa da kendi kendine kapanmasına neden olmaz değil mi hocam? Boş yere batarya almayayım telefon bozuksa. Öğrenmenin bir yolu var mı hocam batarya ne durumda? Evet batarya hiç aklıma gelmedi 3.5 yıldır aynı batarya...

Ekleme: Yeni batarya siparişi verdim umarım sorunum çözülür yardımın için gerçekten teşekkürler Reis-i Eagles.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brsozgr -- 29 Eylül 2010; 0:30:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.